Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ilyen beltéri antennát. Kicsit ráfaragtam, mert a tv-men nem jön ki a kábelen 5V, így külső adapterre kellett kötni az antennát, annak meg rövid volt a kábele, úgyhogy csak egy irányba tudtam állítani az antennát, de így legalább kipróbáltam, hogy működik-e. Így jöttek szépen a MindigTV adásai, csak éppen bekockásodtak, kimerevedtek elég gyakran. Lehetőségem van visszakérni a vételárat vagy kicserélni az antennát.
Így az lenne a kérdésem, hogy ha veszek ehhez egy adaptert, akkor van-e rá esély, hogy gond nélkül foghatom a jelet, vagy inkább másik antennával kellene kísérleteznem, vagy esélytelen a dolog bármilyen beltérivel. (Kültéri/tetőantenna sajnos nem jöhet szóba.) Egyébként XVIII. ker., a torony kb. 4-4,5 km-re van ÉNY-ra, az ablak ÉK-re néz, általában családi (tetőteres) házak vannak a közelben, mi elsőn lakunk.Lécci segítsetek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CASIO órák kedvelők topicja!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann