Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jb001
tag
válasz
Kernel
üzenetére
Igen, azóta itt a fórumon találtam egy felhasználó által készített táblázatot, benne az összes csati adatsebességével stb., lényeg h. nálam digin a legdurvább a 12,1 Mbps videó + 192 Kbps audió, úgy számoltam az 5,4 giga óránként.
Közben felhívtam a céget aki csinálja a Synaps CHD-3100-at, a következőket válaszolgatták (nagyon örültek nekem hogy kérdezgetek
)
- AC3 hangot kezeli, DTS-t nem
- feliratokat viszi, külsőt-belsőt egyaránt
- bitráta miatt nem akadozik a lejátszás
- codec probléma miatt előfordulhat h. nem játszik le valamit (mert elmondásuk szerint nem tudják annyira nyomon követni a codec-eket)Ez utóbbival kapcsolatban: a firmware-frissítéssekkel együtt a codec-eket is frissítik a cuccban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)