Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
korcsi #10667 üzenetére
Annak érdemes utánanézni, hogy az alcor hidvt progin kívül mással is működik-e a tunerbe épített kártyaolvasó. Nem ismerem a mediaportal-t, de a wiki szerint támogat néhány cam modult, de az alcor tunere szerintem máshogy működik.
Linux alapon megy nálam hasonló: xbmc + tvheadend + newcs, három olcsó kínai dvb-t tuner egy usb-re kötött közönséges smartkártya olvasóval. Mivel ez esetben a tvheadend végzi a kikódolást, így egy kártyával képes mindegyik tunert kiszolgálni. Régebben csináltam egy terheléstesztet és úgy láttam, hogy 20 különböző adóval is boldogult párhuzamosan. A felvételt én tvheadenden állítom be, xbmc-pvr-t még nem próbáltam. A 3 tuner + 1 kártyaolvasó + 3 usb kábel + távirányító összesen került 52 dolláromba (~12eFt).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest