- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért 4-5 évig lehetne rá támogatás.
Tudom fehér hollónak számítok, de pl a céges telefonom egy Samsung S7 Edge ami lassan 7 éves, a magán telefonom meg egy 4 éves Asus Zenfone max M1.Idén sajnos az Asus-t le kell cserélnem, és nagyon úgy fest, hogy Sony Xperia 10 IV vagy V lesz helyette a jack és a vezeték nélküli töltés miatt. (Nincs más az én szememben normális gyártó aki ezt a kombót adja a készülékeihez. Talán csak az Asus Zenfone 10 lesz ami hasonló feature kombót ad.)
-
hito
nagyúr
A Sony pont az a gyártó, aki különutas politikát folytat. Ilyen kuriózumok találhatók a készülékeikben:
- jack kimenet
- mindenféle kameralyuk, sziget és kameracsepp mentes kijelző
- háttértár bővíthetőségSzoftveres támogatás kérdése már más tészta. Azért jellemzően a 3 év letelte előtt megunja, elveszti, le gtk-za a user a készüléket, úgyhogy szerintem felhasználói oldalról sincs túl nagy igény erre a dologra.
-
pengwin
addikt
Nem, csak letojtam, mert minden gyártó ugyanazt csinálta, és az én igényeimmel ellentétes irányba változott és fejlődött kb. minden.
Egyébként FY2020 nem volt olyan régen még mobilos szemmel sem, azóta egyébként is megállt gyakorlatilag az érdemi fejlődés. Ha nem avultatnák el a 3 évvel ezelőtti felső- és felső-közép kategóriás készülékeket szoftver és biztonsági frissítések hiánya révén akkor nagyon kevés indok lenne váltásra az átlag felhasználó szemszögéből.
-
pengwin
addikt
Az utolsó értesülésem a Sony mobiltelefonos üzletágáról az volt, hogy kivonultak az országok 50+%-ából. Ez változott bármit is, vagy továbbra is egy nem létező, fiktív brand a Sony?
-
rigoberto
őstag
És mennyi lesz az ára? 1m?
-
Mo Bill
aktív tag
Az azért nagy boldogság lenne mindenki részére, ha sikerült volna a hőelvezetést végre jól megoldani!
Szuper jó telefonnak tartom a Sony-t!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két méretes szenzor kerülhet a profi kameratelefon hátuljára.
- Haditechnika, harcászat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest