- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
válasz
worxland #102 üzenetére
Nem ertem mit beszelsz. Megneztem (ujra) az eladasokat, valtozatlanok. Ha a sima es Pro modellek (ugyanaz a meret) eladasait osszeadod akkor azok ketszer jobban fogynak, mint a Pro max!!! Lehet hogy a Pro Max a legtobbet eladott keszulek, de mereteket tekintve a kisebbeket jobban veszik! Azsia az oriasi tepsitelefonok piaca, ha azt kivonod a kepletbol akkor a Pro Max kevesebb eladassal rendelkezik mint a sima es Pro!
-
-
Oliverda
félisten
Az látszólag nem számít, hogy akarnak-e venni. Buta fankodást tolnak és a “de bezzeg a többi gyártó” demagóg dumát ismételgetik a tények megismerése és elfogadása helyett. A Samsung vagy bármelyik másik nagy gyártó is tudna ilyen készüléket csinálni, csak épp a kellő piaci igény hiányában nem pazarolnak erőforrást kirakattermékre.
”A tény egyelőre az, hogy nagyon sok ember szeretné megvenni a cuccot”
500ezer - 1 millió darab készülék minden, de nem sok a mobilpiacon, és ténynek még ezt a számot is túlzás lenne nevezni. Na meg az sem biztos, hogy ezt a darabszámot tudják/akarják tartani.
-
Oliverda
félisten
“A magyar cikket a kommentelők szedték ízekre”
Úgy érted, hogy a dilettáns és/vagy elfogult kommentelők nehezen fogadják el a tényeket?
“a kínai delikvens“
Ha számodra Ming-Chi Kuo neve semmit nem mond, akkor nem sokat tudhatsz a globális piacról. Többek között itt a Mobilarénán is rendszeresen idézik és használják forrásként. -
opr
nagyúr
#63-ban pontositottam, kifejtettem eleg boven szerintem. Es ott le van irva.
"Es itt jon be a hatalmas "de!": PICIKET nagyobb. Nem eri meg. Egyszeruen annyira keveset ad hozza, hogy nem eri meg, semmilyen szempontbol. Korulmenyesebb, serulekenyebb, kenyelmetlenebb, sokkal dragabb (44%-al dragabb a fold6, mint az s24 ultra, es mar az se egy olcso cucc), minimalis elonyert cserebe.
Konkluzio: Ha foleg videozas miatt venned, ne vegyel foldot."
-
opr
nagyúr
Eleg eros szovegertesi deficited van. Segitek:
Nem azt mondtam, hogy nem nagyobb a kep, hanem hogy nem annyival nagyobb, hogy megerje. ¯\_(ツ)_/¯Es ez a kep ezt tokeletesen alatamasztja, koszonom.
Plane, hogy:
A oneplus open-en picivel nagyobb a 16:9-es video, mint egy foldon. Az s24 ultra kijelzoje picivel nagyobb, mint a realme gt2 pro-nak. Tehat a kulonbseg meg ennel is kisebb. Minimum 44% felar mellett. -
Silenzio
addikt
Szerintem tökéletesen valid, ahogy fogalmazott, és amit állított. Honor Magic V2 tulajként úgy választottam filmet, ha azon támadt kedvem filmezni, hogy megnéztem a képarányt. Anamorfikus arányú mozira tök fölösleges kinyitni a kijelzőt, mert ugyanazt kapom a külső, 6.3 inches képátlóval is. 16:9-es képarányút már érdemesebb volt a belsőn nézni, méginkább a hagyományos, 1.375:1 vagy 1.6:1 arányú mozgóképet. Sajnos manapság a 2.35 a divat leginkább, holott a legtöbbször nem is anamorfikus lencsékkel forgatnak, hanem csak simán levágják a képet alul-felül. Érdemes megkukkantani a 4:3-ra komponált Zack Snyder-féle Justice League-t. Nem kevesebbet látunk, mint a moziverzióban, hanem jóval többet, mert korábban dolgoztak a "digitális ollók".
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az első kétzsanéros harmonikamobil, döbbenetesen futurisztikus és drága.
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest