Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
aktív tag
Az europaiak foleg azert vesznek nagyobb telwfonokat mert:
1. Azokban a legjobb a kamera is.
2. Szinte mindenkinek az uzemido a legnagyobb gondja a mai telefonoknal (,nekem is tobbek kozt).
3. Fiatalabbaknak foleg nagyobb meretuek a telefonjaik (mar azt szoktak meg)
Persze ez csak az en velemenyem. Nekem a 6.5 col a max ameddig elmegyek (csakis hajlitott kijelzovel, alatta meg sikkal) Annal nagyobbak mar nem kenyelmesek nekem, pedig egy kezzel ramarkolok egy kosarlabdara is... -
mhydas99
aktív tag
válasz Oliverda #119 üzenetére
Manapsag a mini mar tenyleg kicsi. Maximum a nagyon kiskezu embereknek tudnam elkepzelni hogy hianyoznak, de epp a kiskezu noknek van altalaban lapat telefonja...hat nem tudom. De a sima iPhone szeria az atlag 6-6.3 inches kijelzoikkel pont jo meret kezben. Az annal nagyobbak mar szenvedosek es kenyelmetlenek hosszutavon, egykezzel meg nem lehet hasznalni teljes kepernyon. Pedig eleg nagy kezem van...
-
mhydas99
aktív tag
válasz Oliverda #111 üzenetére
A Huawei XT is 3000 dollar korul van. Ez jelenleg ennyibe kerul. Termeszetesen nyugaton sem koltenek agyatlanul. De ha azt nezed hogy egy ilyen keszulek mar kivaltana egy 400-600 dollaros iPadet, akkor annyival beljebb lennenek. Plusz az "innovacioert" az Apple mindig is vaskos felarat ker. De mindegy is mert csak elmelkedunk. Ha 3000-ert arulnanak egy ilyet akkor ez sem lenne az Apple sikertermeke eladasban, mint ahogy mas Foldable telefonok sem azok, de aki megteheti es megtetszik neki, az meg is venne. Lenne boven eladas, ha jo lenne a megvalositas.
-
mhydas99
aktív tag
válasz Oliverda #109 üzenetére
3000 dollarra taksal am a 3-ba hajtogathato mobilt. 2000 korulire a sima kettes tagolasut. Pl. Egy 16 Pro Max is boven 1600 dollar felett van. Ha nagy tarhellyel nezzuk akkor meg nem kevessel tobb. A foldablejuk meg alapbol nagyobb terhelyekkel lenne kaphato. Ugyhogy a 2 kozt a difi ugy 500 dollar lenne, az nyugaton bagatell az Apple vasarlok koreben. Igy ertettem.
[ Szerkesztve ]
-
mhydas99
aktív tag
Eleg sokan vettek. Hogy tobben vettek-e a nagyobbakat? Igen! De ez nem azt jelenti hogy arra a meretee ne lenne akar ma is igeny. Rengeteg ember vesz nagy, 6.6-6.7 colos telefonokat es 2 evvel kesobb mar lejjebb valt mondvan nagy, nehez es nem kenyelmes. Szoval van hogy megugrik a tepsit hasznalom szama, de joparan visszavaltanak kisebbre azert.
-
mhydas99
aktív tag
válasz worxland #102 üzenetére
Nem ertem mit beszelsz. Megneztem (ujra) az eladasokat, valtozatlanok. Ha a sima es Pro modellek (ugyanaz a meret) eladasait osszeadod akkor azok ketszer jobban fogynak, mint a Pro max!!! Lehet hogy a Pro Max a legtobbet eladott keszulek, de mereteket tekintve a kisebbeket jobban veszik! Azsia az oriasi tepsitelefonok piaca, ha azt kivonod a kepletbol akkor a Pro Max kevesebb eladassal rendelkezik mint a sima es Pro!
-
mhydas99
aktív tag
-
mhydas99
aktív tag
Azert a Vision Pro egesz mas kategoria arrol nem beszelve hogy sok embernek rossz/beteg a szeme illetve kellemetlen reakciokat okoz. Arrol nem beszelve hogy a kretensegi faktor tomegben/kollegak elott faj nekik igazan. De azt tartom, hogy ha az Apple kiad egy foldablet vegre akkor az lesz az adott ev legsikeresebb osszecsukhatoja. Az hogy Magyarorszagon draganak szamit az egy dolog (nyilvan kulfoldon is penz a penz) de amikor egy atlagfizetesbol elo nyugati vigan ki tudja fizetni 2-4 havi felretett penzebol az akkori Apple foldot azert az nem mindegy. Plusz nyugaton elofizuval veszik foleg, ott egy 2000 dollaros telefon 2 evre lebontva abszolut belefer nekik. Konkretan kevesebb mint 1 napi fizetesuk (3-4 ora atlagban) a havidij...
[ Szerkesztve ]
-
mhydas99
aktív tag
Par honap es a Honor is legyartja a sajatjat, Snapi Gen 4-gyel valoszinuleg. Kb. egymilla lesz az is, de legalabb Google supported. Szerintem vinnek mint a cukrot ha minimum 4+1 ev tamogatast kapna. Bar en szemely szerint maradnek a kevesbe serulekeny sima telefon+tablet kombonal. Bar ha mondjuk 400-ert hozza lehetne jutni akkor vennek az biztos...de nem lesh annyi sosem
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest