- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #1530 üzenetére
Én még az Act 1-ben megcsináltam, itt halt meg először emberem a játékban...
Kb. 19. szintű vagyok, s nagyon nehéz volt így is, 4-en vagyunk, egy nature, egy combat, meg egy íjász. Vannak még nagy 24. szintű szörnyek is, azok főleg szopók. -
Face8814
őstag
válasz
Ghost írta is valahol hogy ő is csak akkor tudta megcsinálni a küldit, amikor már act 3-ban járt, és visszajött ide. Én nem is foglalkoztam vele. Veterán fokozatban viszont elsőre sikerült kinyírni ott minden szörnyecskét.
-
szilchi
őstag
válasz
Én azt csináltam.Megcsináltam pár küldit,szereztem plusz tapasztalat-pontokat és kicsit fejlettebben mentem vissza és 3 emberrel is meg tudtam csinálni.Viszont sajna mire azt a fegyvert megkapod,amit az a kovács csinál,arra már olyan fejlett leszel és olyan jó fegyvereid lesznek hogy hhaszontalan lesz már az a fegyver.Én egyből el is adtam,amikor megkaptam.Mert ugye a poén a küldetés végén,hogy most nem adja oda,majd egy ismerőse később.Bár ti 4-en vagytok 1 csapatba.Ott jobban eloszlanak a pontok.Viszont jó taktika,hogy egyenként csalogasd ki azokat a magasabb szintü elleneket.Soha ne rohajn nekik egyszerre.Lehet több ideig eltart,de nagyobb az esély a sikerre.
-
Dying Fetus
tag
válasz
Alvin_ti4200 #490 üzenetére
ez már velem is előfordult(csak nekem bejött vmi hülyeség aztán választhattam hogy elküldöm a hibát vagy nyomhatok a mégsére)
-
Gh0sT
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #490 üzenetére
Legfrissebb Omegával nincs gond...
Közben megtaláltam a törött pajzs első darabját.
Az I. Act-ben a secondary 3. küldetés Lelani sorrow néven fut. Valaki megoldotta már? Mit kell neki vinni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged