Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor343
tag
"Tudomásul kell venned, ha egy játék Neked jó, lehet, hogy másnak (másoknak) nem."
Énis pont ugyanezt akartam mondani, hogy attól hogy neked nem tetszik még másnak tetszhet és azzal hogy azt mondod hogy senkinek sem ajánlod, olyanok kedvét veheted el akiknek esetleg tetszhet a játék.
Én elfogadom, hogy sok embernek nem tetszik,de attól még annak aki nem játszott vele és érdeklik az ilyesmi játékok, mindenképp ajánlom, hogy legalább a demot próbálja ki.
És szerintem annyira nem lett rossz játék mint amennyire sokan szídják.
A játékszaksajtótól is sok helyen 70-80% közti értékeléseket kapott.
Az igaz, hogy a játék elég lineáris, de én erre azt tudom mondani hogy az előző részek is azok voltak, ott sem voltak nagy szabad terek, tulajdonképpen ottis egy csőben mentél.Az irányításhoz meg annyit tudok még hozzáfűzni, hogy énis játszottam sokfajta rpg-vel és láttam ennél sokkal rosszabb irányítást is. (pl FF XIII ) Bár tény hogy nem a legjobb, de bele lehet jönni.
Az viszont tényleg gáz hogy nem tudod a billentyűbeállítást átállítani, de remélhetőleg a beígért pecsben ezt majd megoldják... -
Gabor343
tag
Attól hogy neked nem tetszett, még kéne olyat mondanod, hogy senkinek se ajánlod.
Van egy csomó más ember akinek viszont tetszett és szerintem aki szereti az ilyenfajta játékokat annak érdemes kipróbálni, legalább a demot.
Ha meg a véleményed akarod leírni akkor azt bővebben tedd meg, mert ez így elég kevés, hogy írsz egy mondatot. -
Gabor343
tag
Hát ez tényleg érdekes, ez így kb olyan mint ha a steamen vetted volna meg.
Bár én a helyedben azért körülnéztem volna még a dvdn, hátha van valami rendes telepítő, ami elkerülte a figyelmed.
Amúgy meg énse kedvelem a steamet, jobban szeretem itthon a játékdobozokat nézegetni a polcomon.(#65) Findzs:
Hát igen, nem sokan vállalnak ilyen játékfordítást, mert elég nagy munka és senki se fizet érte.
Nekem szerencsére nem kell várnom a fordításokra, mert jó angolos vagyok. -
L3zl13
nagyúr
Demóval játszottál vagy teljessel? Ha demóval akkor ne lepődj meg, hogy netről szedett le mindent. A Steam így működik és kész.
A teljes nincs meg, úgyhogy nem tudom az milyen, de nem tudom mit kellene netről leszdenie, mikor még patch sincs kint.Az irányítás billentyűvel egy rakás sz@r. Ezt már többször leírtuk itt. Állítólag lesz majd valami javítás. Utána érdemes lehet megpróbálni, de én asszem maradok inkább a gamepados megoldásnál.
-
FehérHolló
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest