- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor343
tag
Én az utóbbi kb 1 évben én nem találkoztam olyan játékkal, ami jobb lett volna ennél, ebben a kategóriában. Szóval szerintem mindenképp kiemelkedő alkotás.
Szerintem csak a Diablo 3 tudja majd megelőzni, majd ha kijön valamikor.
Azt meg elhiszem, hogy azoknak csalódás volt, akik a Ds1-2-höz hasonló játékot vártak, de úgy néz ki, hogy ez a játék nem nekik készült.
Nekem személy szerint jobban bejött a Ds3 mint az előző részek, azokba csomószor beleuntam, meg több részletben vittem végig őket (volt olyan hogy közbe eltelt több mint fél év), a Ds3nál ez nem fordult elő. Sőt szerintem még végig fogom tolni a többi karakterrel is, meg coopban is.Amúgy meg szerintem a fejlesztők hozzáállása becsülendő amiért javítják az irányítást és foglalkoznak a játékkal.
-
Vistaboy
veterán
Szintén zenész, körülbelül 10 percig játszottam vele, utána töröltem is lefelé...
2011. számomra jelenleg a csalódások éve... Dragon Age 2, Duke Nukem Forever és most a Dungeon Siege 3 is...
Ha nem lenne a Witcher 2, akkor nem lenne semmi értelmes játék sem még az idén...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest