- iPhone topik
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Demó alapján:
Bármilyen színű cuccost tudsz viselni.
Szürke az alap. Zöld a jobb minőségű (unique) item. Kék még ritkább és a borostyán a legdurvább (legalábbis demóban ez a max).
Azokat a tárgyakat nem tudod viselni, amelyek másik csapattagnak valók.
Vásárláskor elvileg az ablak jobb oldalán, középen, ahol a tárgy nevét írja, látnod kéne annak a portréját, akinek való a tárgy. -
L3zl13
nagyúr
Demóval játszottál vagy teljessel? Ha demóval akkor ne lepődj meg, hogy netről szedett le mindent. A Steam így működik és kész.
A teljes nincs meg, úgyhogy nem tudom az milyen, de nem tudom mit kellene netről leszdenie, mikor még patch sincs kint.Az irányítás billentyűvel egy rakás sz@r. Ezt már többször leírtuk itt. Állítólag lesz majd valami javítás. Utána érdemes lehet megpróbálni, de én asszem maradok inkább a gamepados megoldásnál.
-
L3zl13
nagyúr
Ugyanez a véleményem. Néztem egy youtube videót az X360-as demóról. Teljesen normális a kezelése.
Sajnos a PC-s demóban nem sikerült aktiválnom a gamepad vezérlést. Szívesen kipróbáltam volna mennyivel másabb az élmény.Anjalival toltam. Kicsit szerintem eltápolták. Legöbb ellenfelet úgy öltem, hogy csak álltam és nyomtam a védekezést.
Tűz formában egy tűz örvény + pár retribution-ös fegyver és kész. Csak a távolról sebző ellenfeleket kellett utána levadászni és kész.Kétszer ugyan így is sikerült meghalnom, de ez csak az ügyetlenségemnek, figyelmetlenségemnek tudható be.
Egyébként a végére kezdtem egész jól belejönni. Nem mondom, hogy király játék, de azért el tudnék még szórakozni vele. Főleg ha valami élvezhető történetet kanyarintottak bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest