Új hozzászólás Aktív témák
-
zhata
senior tag
"Az viszont tényleg gáz hogy nem tudod a billentyűbeállítást átállítani, de remélhetőleg a beígért pecsben ezt majd megoldják..."
Látod, a legfőbb gondban egyetértünk.
Ha át lehetne definiálni a billentyűket, egyáltalán nem lenne gond a játékkal.
(Mármint ami az irányítást illeti.)Szép estét!
-
zhata
senior tag
Nem ez volt az első hozzászólásom itt, ezért megtehetem, sőt alanyi jogom kimondani, hogy "ezt nem ajánlom senkinek", mert már egy jócsomó RPG-t végigjátszottam!
De ha talán visszaolvas(tál volna), láthattad volna a kritikámat (meg másét is talán) a játék botrányos irányítása, továbbá a "csőbenfutás" miatt, de emez utóbbi a kisebbik baj.
Veráig "röhögve" eljutottam. De nekem ott végem lett, mert nem éreztem a billentyűket és az irányítást még "casualban" sem.
Egy csomó RPG-t játszottam már végig, (pl. a Titan Quest-et) a Neten is többször végig, de ilyen szar irányítással még nem találkoztam.
A fő bajom az, hogy nem tudom átdefiniálni a billentyűket.
Erre van megoldásod?Tudomásul kell venned, ha egy játék Neked jó, lehet, hogy másnak (másoknak) nem.
Ennyi.
-
zhata
senior tag
Miután Veráig eljutottam, továbbmegyek.
A játék TELJESEN kiegyensúlyozatlan, és sz@r.SENKINEK SEM AJÁNLOM!
-
zhata
senior tag
Igen, gondoltam rá, megnéztem a DVD-t is, de miután már ment a játék, nem érdekelt a dolog.
De ha nekem bejött így, esetleg másnak is bejöhet. Sajnos, sokat szöszöltem a STEAM-mel, a folyamat részleteire nem emlékszem, csak még annyit, MINTHA mondta volna a STEAM, hogy a legutolsó verziót kapom.
Annak én is örülök, hogy angol nyelven megy, kétharmadát-háromnegyedét értem, a maradékot meg már ki lehet következtetni.
Annak idején elborzasztott a Hellgate London eszement magyar fordítása, ahol ehhez hasonló "velős" marhaságok voltak, mint pl. a "szabólegény rojtos nadrágja" (ez egy páncél lett volna) -
zhata
senior tag
-
zhata
senior tag
válasz
FehérHolló #54 üzenetére
Koszi az 5letet, most a keyboard angol, es jo!
-
zhata
senior tag
Hát ez a DS3 nem jött be. Nem tudom átkonfigurálni a billentyűzetet, nálam minden más játéknál az "a" és "d" fordítva forgat, az invert Y axisra látszólag semmi sem történik.
Maga az install egy rémálom volt, a netről szedett le mindent, volt vagy 5 óra. A játék maga csőmenet, az első faluig mindent alapból szedtem le, de ott egy mellékküldi úgy megszívatott, hogy hirtelen halál lett a vége.
Tényleg, sikerült-e valakinek valami trükkel átrakni a billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest