- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Gyuszi1975 #9757 üzenetére
-
arcitec
addikt
válasz
Gyuszi1975 #9757 üzenetére
Ha neked jó, akkor ne aggódj azon ki mit mond. A tiéd már bőven bejáratódott, szóval az már kifinomultabban szól mint egy vadi újan tesztelt cucc.
-
BBéci
legenda
válasz
Gyuszi1975 #9754 üzenetére
Nem pazarlás, jó ötlet a végfokozâs, bâr én önmagában használtam, teszteltem. Kiváló AVR, majdnem vettem egyet.
Nem az a baj azokkal a B&W hangdobozokkal, hogy régiek. Vadiúj korukban is fárasztó, bántó volt a magastartományuk, ez nem bug, hanem feature a gyártójuknál. Ha Focal, akkor minimum Aria szett illik az AVR-X7200-hoz. Vagy DALI RUBICON, quadral Aurum, Monitor Audio Silver/Gold stb. -
BBéci
legenda
válasz
Gyuszi1975 #9748 üzenetére
Azokkal a hangdobozokkal a Denonod csak a tudása felét tudja megmutatni.
-
Beni2360
félisten
válasz
Mivel még azt sem írtad, hogy újjonan vagy használtan akarsz venni, nehéz felső keret nélkül bármit ajánlani. Mivel az uhd 2000 már nem gyártják valami elfekvő darabot sóznak rád. Az uhd 3000-s sem mai db, a Z2600 pro ami az új SOC-l készül. Azért az AVR terén lassabb az avulás. De már a zidoo kitargyalása ZIDOO médialejátszók - ide valo.
-
djnice
veterán
válasz
Z2000 Pro-t vegyél inkább.
-
Beni2360
félisten
válasz
Gyuszi1975 #9741 üzenetére
Azért az a zidoo 2000 uhd már kifutott széria. Nézzél az újak közül ami pro verziós és az
RTD 1619BPD SOC-al rendelkezik. -
Zoltn
senior tag
válasz
Gyuszi1975 #9739 üzenetére
Leginkabb nem ajanlanek semmit. Marmint nem ismerek/probaltam olyan megoldast ami vmilyen szinten nem kompromisszumos. Sztem nem is letezik. Max ha a penz nem szamit.
-
Zoltn
senior tag
válasz
Gyuszi1975 #9736 üzenetére
Fel eve hasznalom kb. De nem vennem meg meg egyszer.A dual hdmi out miatt valasztottam, es csak az nem mukodik nalam normalisan. Eloszor is a Cambridge audio CXR120 al siman nem mukodott az audio hdmi. Sehogy. Aztan a hivatalos dune forumon talaltam egy temat, hogy a CA erositokkel offos. Regota tudnak rola, de le se kaka, igymarad.
Mondom ha mar van dual hdmis lejatszom, megveszem a regi nagy szerelmem, csereltem az AVRt egy Primare re. Ott mar megy a audio hdmi.DE!
Ha hdmi vel van osszekotve, csak dtsdma, truhd jon ki belole. Sima DD meg DTS helyett PCM sztereo jelet kuld. Ha kihuzom a hdmit es osszekotom optikaval, ott ugy mukodik a DD, DTS bitstream out. Csak ugy meg a jobb minoseget bukom.
Ugyhogy azt ajanlom, hogy ujonnan vedd, es 14 napod van tesztelni. Elvileg “kommersz” AVR ekkel mukodik rendesen.
Amugy kepminoseg, hangminoseg, szolgaltatasok, kezelhetoseg tekinteteben hozza amit kell, nem tudok belekotni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mikrotik routerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hegesztés topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest