- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
válasz
Csabroncka #7568 üzenetére
Igazad van ,de ottan meg pirosodasi problemak vannak ,semmi mas formatumokat ISO BD nem tudsz lejatszani ,különben Plex nem rossz .De meg szivessen raszanom az idöm ,elszorakozom en ezen .
Az AV forumba ,mennyi idöt eltöltöttem ,mind angolra forditani ,amikor meg magyarul sem tudok helyesen irniMeg közben a fel nemet forum is ramrohamodott ,hogy miert hazudtolom en le a Dune t? Hat nem szokott ?
De elertem annyit a Dune nel ,mivel mindenütt szidtam ,hogy most 1 nap utan mar valaszol es kerdez erdeklödik dolgok felöl nalam .
Nem szabad megengedni hogy minden menjen magatol ,igen is kell perrel is meg mindennel fenyegetni is öket neha .Különben nem jutunk elöre ,mert letaposnak a nagyobbak .
Es ez mindenben igy van ,itt Ausztriaban is mar regen kisemmiztek volna ,nem engedtem es ott vagyok ahol jol erzem magam . Harcolni az igazsagert emberek
De nem szabad sosem a masikra irigy lenni mert neki mennyivel több van ,legyen ,lehet azert tett is valamit .A netflix röl jutott eszembe ,többen jeleztek vissza hogy ezt hogy Netflixel hirdettek az üzletek magyarorszagon sehol mashol nem törtent meg es az se nincsen hogy muszaly Magyar üzletböl venned csak akkor birsz a Dune hivatalos forumaba beiirni .Tehat ez eggyertelmüen a vevö megtevesztese volt .
-
djpundro
aktív tag
válasz
Csabroncka #7565 üzenetére
Nem kell allandoan a vilagveget emlegetni .valami lesz mindeg .Kis penzt meg miert nem lehetne raaldozni?
-
djpundro
aktív tag
válasz
Csabroncka #7563 üzenetére
Hat akkor majd annyi .De addig is kihasznalni a lehetöseget .De miert gondolod ?1 elegant, de van a bitumen is.De van direct is
[link] Van mas peldaul :) ,ha tudsz mas nyelvet. -
stemplar07
őstag
válasz
Csabroncka #7556 üzenetére
igen, és írtam is, hogy a TV-n hibátlanul megy is ..
-
djpundro
aktív tag
válasz
Csabroncka #7425 üzenetére
ATV vel több gond van szerintem .De az NVIDIA SHIELD az egy jo arany közep ut szerintem is ,mivel Netflix is meg a többi sztream app ok is jol müködnek rajta .
Itten mondjuk ,az igeny is nagyon sokat szamit ,hogy kinel mi a fontos ?!
Latod fecke78 nak jo es megiri neki a 170 000 et .
Nekem meg nem es en meg olcsobban is megkaptam 400€ ert ,megis visszaküldtem .Egyszerüen nekem nem nyujt semmivel többet mind egy Zidoo Z9X ,azt hogy ISO DV et olvassa a Dune ,csak idö kerdese es tudni fogja a Zidoo is .De megis felebe kerül a Zidoo a Dune tol .Meg a Cover felület is ,mondjuk sokkal szebb a Zidoo nal mind a regi 10 eves elavult Dune nal .
-
Csabi1984
addikt
válasz
Csabroncka #7425 üzenetére
Azért szomorú, hogy ilyen vélemények vannak a "Dune"-ről
Már volt egy Dune Realbox 4K-m magával a készülékkel semmi bajom nem volt de most lehet veszek újra egyet mivel azért szoktam letölteni BD. iso-kat. Van egy médialejátszóm ami kb 40-50$-os de nem játszik le komplett Iso lemezeket (csak a fő filmet) -
BBéci
legenda
válasz
Csabroncka #7383 üzenetére
Lemezkép esetében igen, azokat hasonlítva nem láttam különbséget. De a hangról, elsősorban CD, SACD, DVD-A eredetijeiről és másolatairól volt szó.
-
djpundro
aktív tag
válasz
Csabroncka #7257 üzenetére
Akkor megint hazudtak ? Miert ugy reklamozzak ? Ez zavar .
Akkor elvileg ugyanaz mind a Zidoo ,csak van külön kezelö felületje . -
Ejelhar
senior tag
válasz
Csabroncka #7257 üzenetére
Nem tudom mitől függ még ez, de zárt a bootloader, tehát a kezdés jó. Elvileg igényelhetne certet a Dune a Widevine L1-re, mert azt sima Androidra is kiadják, nem kell feltétlenül Android TV.
-
djpundro
aktív tag
válasz
Csabroncka #7255 üzenetére
Az uj Dune hd pro solo vision " 4Kp60 Dolby Vision & HDR10+ Media Player and Android Smart TV box"
KKor pedig kene hogy menjen a HBO GO is rajta .
https://www.dune-hd.com/products/dune-hd-pro-vision-4k-solo -
djpundro
aktív tag
válasz
Csabroncka #7252 üzenetére
En irtam a Dune szupportnak a HBO GO val kapcsolatban .En arra kerlek hogy te is irjal nekik ,mert akkor hatha megcsinaljak hogy müködjön az uj szeriakon is .
Söt a dune hu forumra is irjal be .En sajnos oda nem birok beiirni ,mivel külföldi vagyok es meg nincs is meg a Dune Solo m . -
droetker
csendes tag
válasz
Csabroncka #6599 üzenetére
Most jutott eszembe, hogy ahogy fent is írtam az NFS hálózatnál azt írja a Dune HD TV102, hogy lejárt az előfizetés.
Jól gondolom hiába állítom be a NAS-t a leírás szerint az nem fog menni az előfizetés nélkül?
Realbox-nál meg majd működik, arra van ilyen előfizetés? -
droetker
csendes tag
válasz
Csabroncka #6599 üzenetére
Köszönöm! Remélem elboldogulok vele valahogy
-
Pupi1973
csendes tag
válasz
Csabroncka #6549 üzenetére
-
gyeniko
őstag
válasz
Csabroncka #5944 üzenetére
Amint írtam, próbaképpen felcseréltem az ugyanott lévő Oppo 203 UTP kábelét a Dune-ével: a Dune ugyanúgy akadt továbbra is SMB-n, az Oppo pedig továbbra sem akadt SMB-n. Szerintem ez kizárja a lokális hálózati hibát (Switch/UTP kábel hiba), hiszen akkor az Oppo-n is ugyanennek a tünetnek kellett volna megjelennie.
-
kokokka
addikt
válasz
Csabroncka #5927 üzenetére
Higgadtan olvastam. Még mindig nem értek veled egyet, ami persze szívem joga. És csak hogy az általad eltántorított (ha van ilyen) olvasók kedvét visszahozzam : igen is megéri megvenni, mert ez egy igen jó lejátszó. És még jobb lesz az idő múlásával. Ha valakit érdekel, szívesen megmutatom neki egy 4K filmezés alkalmával, hogy mit tud.
És persze sehol a világon nincs demokrácia, így itt se. Az admin az úr!Az új SDK remek lehetőség, hogy méginkább kihasználják a fejlesztők a lejátszót. Ami nem tetszik, az mostanában megjelenő hírdetés. Igaz, csak saját magukat reklámozzák és csak néha jön elő újraindításkor, de azért érdekes. Meg persze ezek az orosz app-ok se jók sok mindenre egy átlag magyarnak, de megértem miért vannak előre telepítve.
-
kokokka
addikt
válasz
Csabroncka #5921 üzenetére
De igen, sokat változott. Nem érdekel, hisz a Te döntésed volt almára váltani, de nem értem miért vagy itt, ha még mindig ennyire leszólod a Dune-t. Komolyan kérdezem : trollkodni jársz ide? Ha már a döntésed határozottan jó volt....
-
dh66e
veterán
válasz
Csabroncka #5921 üzenetére
Most kapott új SDK-t a pro4k is, talán megoldódik pár probléma ami a képpel volt kapcsolatos meg a lejátszással..
-
kokokka
addikt
válasz
Csabroncka #5789 üzenetére
Használd egészséggel.
-
válasz
Csabroncka #5647 üzenetére
Köszönöm, de ezen már rég túl vagyok, így van beállítva.
-
válasz
Csabroncka #5645 üzenetére
Hozzá van adva.
Elvileg minden be van állítva.
A másik pc-m a win10-es gép C meghajtóját nem nyitja meg, viszont a megosztott mappákat, fájlokat minden további nélkül. A dune látja a gépet, de semmilyen megosztott tartalmat nem jelenít meg.
A biztonság fülön minden Teljes hozzáférésre van állítva, SMB1 is bekapcsolva, jelszavas védelem kikapcsolva, hálózatfelderítés bekapcsolva, stb. stb...... Most már tényleg nem értem, mi folyik itt. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Csabroncka #5615 üzenetére
HDMI szinkronizáció és zöld képes összeomlás
Erről írnál egy kicsit bővebben? Mert a neve alapján hasonló a gondom. Mármint az egyik...a másikról itt lehet olvasni.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Csabroncka #5613 üzenetére
HDMI szinkronizáció és zöld képes összeomlás, beletekerést követő fagyás..
ez nem jó hír mondjuk
nem kérünk nagy dolgokat a szoftvertől, de egy léptetésnél vagy beletekerésnél ne fagyjon már, mert annál nincs idegesítőbb. a vasat mindig meg tudják csinálni, de a szoftvert annál kevésbé. popcorn-nál volt ilyen gond rengeteg, de a dune nem erről volt híres azért
az utolsó dune-m a base 3d volt, igazából azt szerettem. stabil volt, cserélhető tápkábeles.. (: D ), jó volt.
de ez az androidos átállás, illetve a sigma-videochip elhagyása érvágás az én lelkemben is. szutyok android.. miért váltottak egyáltalán a jól beváltról? sigma leállt a fejlesztésekkel? -
solaris7
tag
válasz
Csabroncka #5613 üzenetére
Biztos vannak hibák de nem olyan rossz az a Dun HDpro4K.Hogy még most sem működik a zoom?
nem érdekel majd egyszer
Nekem semmi bajom a kép minőségével.Qledes a tv amin nézem 10bit színmélység én elégedett vagyok
BD menü? nálam felesleges
Valakinek lehet fontos.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Csabroncka #5610 üzenetére
mire gondolsz? bugos szoftver?...
nem érdekel..
figyelj, a dune megcsinálta -úgy néz ki- az álom media-playeremet. extra minőségű dedikált koax kimenet + toroid táp kombó. én ezt a két dolgot kértem/kérem már évek óta, senki nem csinálta meg. és most a Dune.
hacsak nem lesz rettenetes instabil vagy ilyesmi, én már számolom a napokat, amikor mehet érte a boltba.. nem érdeke, hogy több mint két kilócsak még rohadtul nincs semmi info, csak ami a gyári oldalon fent van. de se teszt, se fotó, se kísérleti példány valakinél teszten....
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Csabroncka #5591 üzenetére
Köszönöm, igen azt láttam, megmondom őszintén annyira nem szeretnék belemenni, a KODI nekem kicsit kínai, most ezért az egy dologért nem állnék neki, akkor marad a PS4.
Viszont a jukebox használatáról lenne még 3 kérdésem így, hogy már használatban van a lejátszó (nem feltétlen hozzád):
1. Hol tudom módosítani a borító és háttérképet, amit gyárilag a filmhez rendel? A vinyón sem találtam, hogy akár manuálisan felülírjam a képet, a jukebox-ban meg nem lehet válogatni.
2. Hogy tudok eltávolítani egy filmet a listából? Mert tegnap letöröltem egy sorozatot a vinyóról, ami hozzá volt adva, és a Jukebox-ból nem tűnt el, csak annyi történt, hogy nem játssza le (Kiírja, hogy a film nem elérhető). Végül nagyon körülményesen (utólag) ki tudtam szedni, de azért biztos van egy egyszerűbb metódus...
3. Sorozatoknál megjeleníti az összes évadát és részét a sorozatnak, azt is, ami nincs meg, pontosan úgy, mint azt a 2. pontban leírtam (nem elérhető a film). Be lehet valahogy állítani, hogy csak azok jelenjenek meg, amik rajta is vannak a vinyón, vagy esetleg később el lehet távolítani a fölös évadokat a jukeboxból?Szerk.:
Még egy dolog: láttam téma volt a távirányító. Nekem nem az a dupla volt hozzá, hanem a sima, de ez elég ótvar. Különösebben nem érdekel, mert évek óta Harmony-zom, így csak az első 1 órában használtam a gyári távot, ma már a dobozban pihen, de ennyi idő alatt is képes volt kiborítani. Úgy kell nyomni, mint a vadállat...elsőre azt hittem, hogy ennyire szar az infravevője a készüléknek, hogy nem veszi be rendesen, de kb. fél óra után rájöttem, hogy rá kell feküdni a gombra, hogy érzékelje. Nem tudom milyen vadállatoknak tervezték ezt, én nem vagyok ehhez hozzászokva.Összességében mindenféle kisebb anomáliától eltekintve a pár órás használat alapján meg vagyok elégedve a lejátszóval.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Csabroncka #5589 üzenetére
Ez egy vicc...még a régi Dune is tudta. Neked azért köszi.
-
golfvariant
aktív tag
válasz
Csabroncka #5576 üzenetére
Sziasztok,
Dune HD Base 3D-t mennyire éri meg Duo Base 4k-ra cserélni?
Tudja a 10 bites HDR-t? Olvastam itt a 60fps vs 30fps témát.
Ez csak annyit jelent, hogy kevesebb képkockát látok, vagy nem is tudok vele 60fps-s filmet nézni? -
viera
őstag
válasz
Csabroncka #5566 üzenetére
Az Apple TV milyen egyébként a Dune-hez képest?Lejátsza a 4K-s MKV,BD iso-kat is rendesen?Állítólag a HiMedia is jó lejátszókat csinál.
-
dh66e
veterán
válasz
Szia!
Sajnálom,remélem a következő lejétszóval szerencsésebb leszel.Hivatalosan - mint később kiderült - Európában nem is jelentek meg az idei modellek( azt gondolom nem véletlenül) a Pro-t leszámítva, csak az oroszoknál eseteg Ázsiában.
A Dune már tényleg csak egy brand lett korábbi önmagához képest gyártatnak már mindenkivel a nagyobb profitért,de a szoftverezés a béka se..alá került.
Ahogy nézem az oroszoknál már december közepe óta rendelhető a Pro4k Plus,de az is bugos bizonyos hangformátumok tekintetében.
Az új távirányítókról meg no comment inkább...katasztrófa ahogy kinéznek és tudásban is ahogy írod finoman szólva is hátul kullognak.
Nem olcsó készülékek, jogosan vár többet az ember. -
robi-k
őstag
válasz
Csabroncka #5572 üzenetére
Ezek az új lejátszók már nem Dune HD termékek, lényegében a Dune mint cég már csak egy marketingesek gyülekezete. Sajnos
-
BBéci
legenda
válasz
Csabroncka #5570 üzenetére
Ezek közül egyiket sem használtam, nekem a legrégebbi van. Valóban hiányzik róla a világítás, de leginkább a gombok kialakítása miatt. Denon erősítőm, Marantz processzorom, Panasonic tévém távirányítója világítós, de elvétve kapcsolom be, nincs rá szükség.
-
BBéci
legenda
válasz
Csabroncka #5568 üzenetére
Sokan nem "hálózatozunk", inkább külső merevlemezeken tároljuk a zenéket, filmeket és azokat csatlakoztatjuk a lejátszóhoz.
-
BBéci
legenda
válasz
Mitől jó ez a távirányító?
Olyat a kezembe nem vennék, amin nincs százalékra ugrás, 10 és 60 másodperces előre-hátra ugrás, kockánkénti léptetés, lassítás, felirat és hangsáv váltás.
Valamint számomra elengedhetetlenül fontos a legalább 3 USB bemenet a külső merevlemezek számára. -
TomAce
tag
válasz
Csabroncka #5192 üzenetére
Igy, a Dune maga fel si ismeri, csak a Kodi nem.
A Leila verzio meg mindig leall.
HIba uzenet 1: KOdi az alkalmazas leallt.
2. Kodi az alkalmazas mindig leall. -
TomAce
tag
válasz
Csabroncka #5556 üzenetére
Neked lehet, de nekem nem
A régebbi verzió meg nem ismeri fel az NFS-t, kilépni se lehet belőle. Elég szar félkésznek tűnik. -
junior19
senior tag
válasz
Csabroncka #5550 üzenetére
Én este szoktam filmet nézni, akkor legfeljebb a seedelés van folyamatban, letölteni olyankor nem szoktam.
A sebesség nálam nem nagyon fenyeget, amíg a szolgáltató 60-as netet adott, addig meg is volt a 60, mióta mindenkinek 120 lett az alap, azóta inkább 30-at kapok.
A torrentnél max 4Mbit/s-ot ír ki, persze tudom, hogy nincs ennyi, de nekem így is megfelelő. Ha reggel vagy délután elindítok egy 30-40 gigás BD Remuxot, az estére le is jön.
Azzal persze egyetértek, ha valakinek nagy sebességű netszolgáltatása van, s pár óra múlva nézni is szeretné az anyagot, akkor arra nem lesz jó a Dune, akkor tényleg pc, vagy nas. -
kokokka
addikt
válasz
Csabroncka #5505 üzenetére
Írtam, hogy nem High-End de hidd el, az Onkyo/Mission páros tudja a dolgát
Nem mindig a frekvenciamenet számít, dinamikában és szinpadképben is hoz(hat) javulást az SACD. Bár olyanom is van ami nem gyári, az semmivel sem szól szebben/máshogy, mint a CD-im.
Összességében mindenképpen örülök, hogy tudja ezeket a formátumokat is, ennyivel is több lett a Dune. -
dh66e
veterán
válasz
Csabroncka #5513 üzenetére
Köszi!
Zoom-mal mi a helyzet? Az oroszoknál arra panaszkodtak hogy bizonyos esetekben nem működik. -
dh66e
veterán
válasz
Csabroncka #5501 üzenetére
Javítva lett minden vagy maradt még hiányérzet?
-
djnice
veterán
válasz
Csabroncka #5489 üzenetére
A HBO GO 25 fps-el adja a stream-et, ezért 50 Hz-re kellene váltani a kimenetet.
-
djnice
veterán
válasz
Csabroncka #5487 üzenetére
Köszi, Fire TV 4K-n működik, de sajnos nem vált frekit így marad a Kodi + Plugin
-
kokokka
addikt
válasz
Csabroncka #5482 üzenetére
Gondoltam megpróbálom, de elakadtam. A DuneHelper-el hogyan? És pontosan hova kell az api.txt? Mert én simán a HDD-re tettem (nem rendszermappába) de a Helper semmit sem csinál. Valamit nem értek szerintem...
-
M@trixfan
addikt
válasz
Csabroncka #5479 üzenetére
Basszus, nagyon kár, hogy ide jutott a Dune is! Mostanában olvasom vissza ezt a topikot, mert vennék lejátszót. Ebből szerintem az lesz, hogy Apple eszközök és a kiforrottság miatt lesz egy Apple TV 4K és a komoly házimozi HTPC-re kerül. Igaz, hogy többet kell foglalkozni vele, de a színtér kezelési gondok számomra pont értelmetlenné teszik a lejszót. Itt már olyan árakról beszélünk ahol komolyabb elvárásai vannak az embernek mint a Kínából rendelt olcsó Android cuccokal szemben.
-
viera
őstag
válasz
Csabroncka #5470 üzenetére
Ez tetszik,azt hiszem erre fogom lecserélni a HD BASE3D-t.
Egyébként sárga megvilágítású távirányító nekem is jobban tetszik.Gondolom kompatibilis az összes Dune lejátszóval.Ha igen,addig meg használom a BASE3D-hez.
-
Rbert
aktív tag
válasz
Csabroncka #5476 üzenetére
Szia
Most vettem Zappiti lejátszót,Dune Hd Lite után. Zappiti képe miben jobb a Dune-nél? Hasonlitgattam LG oled Tv-n de nem igazán találtam benne nagy különbséget,talán annyit,mintha 'színesebb' lenne a Zappiti képe. -
dh66e
veterán
válasz
Csabroncka #5476 üzenetére
Valamit lépnie kell a Dune-nek hiszen az új sorozat is erre a procira épül.
-
dh66e
veterán
válasz
Csabroncka #5473 üzenetére
Nekem van egy olyan érzésem hogy ez ügyben nem lesz változás,de ne legyen igazam.
-
dh66e
veterán
válasz
Csabroncka #5470 üzenetére
Azért remélem normálisabb HDMI kábelt adnak az újabb lejátszókhoz.....
Köszi hogy beraktad a sub javítást,úgy volt hogy szerzek normális áron egy pro4k-t,de sajna az eladó...szóval nem jött össze.
Megvárom a Pro4k Plust bár félek hogy az 100k lesz- ha nem több- mire ideér hozzánk. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Csabroncka #5469 üzenetére
Waooo, ez de tetszik
No majd ha ez kezeli az isot és mindent mint a cxuhd akkor lehet rakok egy ilyet is az állványra -
Csabroncka
addikt
válasz
Csabroncka #5469 üzenetére
Max 4K:
Ami elsőre látsztik, hogy sajnos megöröklik a Pro 4k frissebb vátozatainak távirányítóját!
Lehet túl drága és szép volt az eredeti táv?
-
folzol
csendes tag
válasz
Csabroncka #5466 üzenetére
Nagyon köszi a megosztásokat, az HBO GO-t is.
-
solaris7
tag
válasz
Csabroncka #5466 üzenetére
Tényleg működik
Köszi neki is "Istennek legyen hála" és neked is hogy megosztottad
-
djnice
veterán
válasz
Csabroncka #5461 üzenetére
Hát az új Dune kínai klón projektorral még jobban beigazolódik, hogy csak a lehúzás a cél:
[link] - 500 EUR
864x480 0.2" DLP DMD with 150 ANSI lumens -
Carasc0
őstag
válasz
Csabroncka #5451 üzenetére
Milyen TV-d van azt megkérdezhetem?
-
Carasc0
őstag
válasz
Csabroncka #5449 üzenetére
Te lecseréled a DUNE-d erre Zappiti-re?
-
JrCsG
tag
válasz
Csabroncka #5423 üzenetére
Úgy látom van remény, hogy mégiscsak egy jó kis lejátszó lesz
Annak meg kifejezetten örülök, hogy még "időben" meg is vettem, elnézve az új árakat -
kokokka
addikt
válasz
Csabroncka #5400 üzenetére
A BD motor teljes lesz, de csak sima BD esetén. Sem a 3D BD-nél sem a 4K BD-nél nem lesz menü egyenlőre, így szólnak a hírek.
-
Bazijoe73
senior tag
válasz
Csabroncka #5400 üzenetére
Na pont ez a bajom épp vétel előtt álok és nem akarok olyat venni ami nem játszik le mindent rendesen!
-
solaris7
tag
válasz
Csabroncka #5382 üzenetére
Hogy ne érezd magad egyedül
a kisméretű képre váltás nekem is volt régebben vagy kétszer.
-
kokokka
addikt
válasz
Csabroncka #5380 üzenetére
Köszi ez jó infó. Más tapasztalat esetleg? Javulás, rosszabbodás
-
kokokka
addikt
válasz
Csabroncka #5378 üzenetére
A H265-ös probléma konkrétan mi volt?
Idézem magam :
Fekete képernyő 265 indítása után? Mert nekem van ilyenem párszor, de csak a fullos 4:4:4:10bit HDR indításakor néha.
Ez?
-
solaris7
tag
válasz
Csabroncka #5374 üzenetére
Igen áramtalanítottam,majd kábel vissza
Én olyan problémával találkoztam hogy mikor megállítok egy filmet és visszalépek a menüre akkor olyan a kép mintha erősen rátolod a színeket.De elég ritkán fordult elő.De ezzel a firmwarevel a fiml alatt is erősek voltak a színek. Így visszaraktam az utolsó stabilt firmwaret..Csak egy filmen néztem a felirat problémát. -
dh66e
veterán
válasz
Csabroncka #5372 üzenetére
Értem, köszi az infókat!
-
solaris7
tag
válasz
Csabroncka #5372 üzenetére
Nálam a feliratkezelés nem változott , ugyanúgy ott marad a belső felirat.De nem érdekes ez van. Kivűlre teszem pár perc alat megoldja a ExtractGui2.
-
JrCsG
tag
válasz
Csabroncka #5364 üzenetére
Nagyon érdekes vélemény! Erősen bízok az új fw-ben a Pro 4K-hoz, hogy megváltja a világot
-
djnice
veterán
válasz
Csabroncka #5361 üzenetére
Nem tudom, mert én mint szoftverfejlesztő, ha megírok egy dekódoló algoritmust, az mindig ugyanazt az eredményt fogja adni. De ha egy lossless audio formátumot számítógépen visszaalakítunk PCM-be, akkor is mindig ugyanazt kapjuk. Itt valami a realtime dekódolást zavarja meg vagy a dekódoló algoritmus valami kerekítéseken alapul.
-
BBéci
legenda
válasz
Csabroncka #5361 üzenetére
Annak bizonyítéka, amit mindig írok és mondok, mert tapasztaltam: a lejátszók bitstream kimenetei között vannak különbségek, nem biztosítanak azonos hangminőséget.
-
Bazijoe73
senior tag
válasz
Csabroncka #5356 üzenetére
És ez mit is jelent pontosan? Mert ezt a Passthrough funkciót nem tudom hova tenni.
-
BBéci
legenda
válasz
Csabroncka #5356 üzenetére
Hosszan gondolkoztam, mit akar itt jelenteni a passthrough, mire rájöttem, hogy bitstream helyett írtad.
Így az Apple lejátszója egy forintot sem ér, ráadásul USB-ről nem használható. -
Bazijoe73
senior tag
válasz
Csabroncka #5353 üzenetére
Egyébként az ujj Dune firmwarékrol hol lehet olvasni? Nekem a Zidoonak a web oldala kicsit frissebnek tünik információk alapján, vagy rossz Dune oldalt nézek! Még egy kérdés, ha a Dunét erősítőre kötöm akkor rendesen ki irja, hogy milyen a hang (Dolby true HD, atmos , DTS X)? Mert most Xbox one S-t használok lejátszásra és ha nem bluray filmet vagy DVD-ét játszok le akkor csak azt írja ki ,hogy multi ch in! Ja és a front kijelzőn mi jelenik meg?
-
JrCsG
tag
válasz
Csabroncka #5321 üzenetére
AC-n talán nem
-
JrCsG
tag
válasz
Csabroncka #5319 üzenetére
Wifi-n van a hálón. Szinte minden appot letöröltem róla, csak a RadioTime van rajta a gyári lejátszón kivül, amit aktívan használok is.
-
JrCsG
tag
válasz
Csabroncka #5317 üzenetére
Az "alvó állapotból" magától bekapcsolásra valami tipp?
-
djnice
veterán
válasz
Csabroncka #5250 üzenetére
Én úgy tudom, és próbáltam is egy Widevine L1-es eszközön, hogy max 480p a HBO GO android telefonos / tablet app-al. Kodi-val viszont 1080p.
-
JrCsG
tag
válasz
Csabroncka #5309 üzenetére
Az NFS-t az alapján próbáltam (már a készülék megvétele előtt "készültem" és elolvastam az Összefoglalót is), de teljesen elakadtam, azért kérdeztem rá, hátha valakinek QNAP-ja van Dune-vel.
Nálam ilyen beállítási lehetőségek vannak:Ezekkel a beállításokkal a NAS-t látja, de ha belemegyek ott már azt írja, hogy üres...
Androidban nagyon nem vagyok otthon, ezt leírnád esetleg egy kicsit részletesebben (akár pm-ben is, hogy ne off-oljunk)?
Azért nem HDMI-n, mert csak optikai bemenet van a hangcuccomon
-
JrCsG
tag
válasz
Csabroncka #5304 üzenetére
Túl vagyok egy teljes áramtalanításon, gyári beállítások visszaállításán (pedig már egész jól testre szabtam a rendszert), DNS szerver 8.8.8.8 és így is kilép a Youtube alkalmazásból, amikor be szeretnék jelentkezni
Valamint az NFS-t sem tudtam életre kelteni, csak SMB-n keresztül megy a DUNE a QNAP NAS-sal
Illetve még egy dolgot észrevettem: optikán keresztül küldöm ki a hangot. Tehát a beállításaim:
Digitális hangkimenet: S/PDIF (HD hang letiltva)
Digitális hang feldolgozása: Bitstream (továbbküldés)Bizonyos (nem mindegyik) DTS-es tartalmak esetén csak sima sztereóban küldi tovább a hangot. Ilyenkor, ha megállítom, bemegyek a beállításokba és ott a Digitális hangkimenet-et oda vissza kapcsolom, akkor újra elindítva a tartalmat már rendesen továbbküldi a DTS hangot.
PRO 4K FW: 180606_1345_r13
-
JrCsG
tag
válasz
Csabroncka #5251 üzenetére
A Youtube frissítése után megy a bejelentkezés is? Nálam előtte nem csinált semmit, amikor rányomtam, frissítés óta meg kilép az alkalmazásból, amikor be akarok jelentkezni
-
djnice
veterán
válasz
Csabroncka #5280 üzenetére
Ha megírod angolul akkor beírom, sajnos ez meghaladja az idegen nyelvi képességeimet
Ha van időd, akkor fotózd le légyszi a Spears & Munsil tesztvideót. -
djnice
veterán
válasz
Csabroncka #5273 üzenetére
Nem hiszem hogy ezen múlik, a Zappiti-nél is megoldották.
-
dualcore
őstag
válasz
Csabroncka #5263 üzenetére
Annak idején a Base 3D is ilyen problémákkal küszködott, és mellé társult ha készenlétbe kapcsoltuk ki, akkor csak áramtalanítás után indult újra. Végül visszahívták őket, és alaplapot cseréltek gariban.
-
djnice
veterán
válasz
Csabroncka #5263 üzenetére
Hát jó kérdés, a Zidoo kapcsán annó feldontam a németeknek, de csak vita lett belőle: [link]
Az orosz supportnak esetleg lehetne jelezni és ha nem hdmi transmitter chip hiba, akkor jó eséllyel javítható. -
kokokka
addikt
válasz
Csabroncka #5261 üzenetére
Nekem is bejön a szoftver, mind kezelhetőségre mind tudásra. Vannak ezért anomáliák : ma például egy 50Gb-os filmet szedtem le a Dune-ről FTP-n a gépre, és kb. a felénél újraindult a lejátszó. Nem különösebben érdekelt, mert 80-al másoltam, ráadásul másodikra minden OK volt. De erre a gépre még úgy érzem sok Firmware vár, és ezt nem csak a javítgatások, foltozgatások miatt mondom. Rengeteg lehetőség van az androidban ezen a vonalon is, remélem sokat kiaknáznak belőle
-
djnice
veterán
válasz
Csabroncka #5259 üzenetére
Persze, ez is igaz de remélem azért javítani fogják ezt az apró hibát (ha szoftveres). A Zidoo-nál amúgy pont ugyanez a helyzet.
-
bman1
újonc
válasz
Csabroncka #5253 üzenetére
Közben eszembe jutott, hogy ezt te akkor külső srt fájlként raktad az mkv fájl mellé, de a probléma nálam az mkv fájlba belexumolt srt-knél jelentkezik leginkább, azaz ha nincs külön srt fájl a filmhez, csak maga a filmnek az mkv-ja van, azaz 1 db mkv fájl (és abban van benne a magyar, angol, francia, német, stb. srt feliratok). Feltöltök két képet, hogy illusztráljam a problémámat. Mindkét screenshot az Erőszakik (In Bruges) film legvégén Colin Farrell monológjából van, ahol a magyar felirat dőlt betűs, azonban a lejátszón a command-ok is látszódnak a feliratsorok végén. Ez a film 1 db mkv fájlból áll, abban vannak a feliratok, nincs hozzá külső srt fájl.
-
bman1
újonc
válasz
Csabroncka #5253 üzenetére
Ja, akkor rendben van.
Már kezdtem aggódni, h vmi új dolog ütötte fel a fejét. Ez akkor így jó hír. Azt gondoltam, hogy a dőlt betűs részek változatlanul maradnak normál betűvel, egyedül csak a command-ok megjelenésétől tartottam.
-
bman1
újonc
válasz
Csabroncka #5234 üzenetére
Csabroncka: Köszi a gyors reagálást a problémámra. Igen, az általad kiemelt feliratoknál lévő command-okra gondoltam. Most viszont látva a screenshot-ot a filmből, elbizonytalanodtam.
A "meghaltunk" szöveg ugyanis csak egyszer szerepel az srt fájlban, ellenben a filmben a képernyőn kétszer van kiírva. Elképzelhető, hogy a Dune duplikálta azt az egy sort, mivel az dőlt betűvel van? Más problémát az srt feliratok terén (külső vagy mkv fájlban lévő belső srt-knél egyaránt) esetleg tapasztaltál? Valóban létezik az a probléma, hogy egy adott feliratsor addig marad képernyőn, amíg egy újabb nem következik?
-
kokokka
addikt
válasz
Csabroncka #5246 üzenetére
Igen. De ezt írják, és miért ne hinném el nekik? Ezen az alapon azt se kéne elhinnem amit Te írsz. Meg másoknak se azt, amit én...
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
Csabroncka #5247 üzenetére
Nem tervezem otthagyni a synot, a legjobb tech cucc amit valaha vettem.
-
kokokka
addikt
válasz
Csabroncka #5242 üzenetére
Igen, ott is fent vagyok. Lesz egy Egreat, egy Zidoo és egy Oppo. Eddig legalább is.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
Csabroncka #5242 üzenetére
A gyengébb hardverről annyit, hogy egy ds212+-om van, akkor vettem amikor megjelent kb 2011-ben. Abban ma már elég gyenge hardver van, mégis tudom használni a mai napig, úgy hogy nem kell piszkálgatnom. Ezért is félek, hogy ha nemsokára lecserélem, hogy fogom az újat beállítani, már nem emlékszem hogy lőttem be a hálózatot.
-
gyeniko
őstag
válasz
Csabroncka #5220 üzenetére
Én sem gondolom (még nem vásároltam meg), hogy "annyira" rossz volna. Ugyanakkor itt - és a "milyen asztali média lejátszót?" topikon is - jó előre "el lett meszelve" az új Dune család (a műszaki specifikáció és a más országbeli fórumokon olvasottak alapján). Ebből nehezen és lassan fog visszaépülni az imidzs...
-
kokokka
addikt
válasz
Csabroncka #5236 üzenetére
A Sigma már bedobta a törölközőt. Nem véletlenül váltottak többen is, nem véletlenül halt meg a Popcorn, amelyik ragaszkodott hozzá.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
Csabroncka #5229 üzenetére
Persze, erre van az avr, nálam is van egy Denon erre a célra.
Lehet, hogy holnap elmegyek egyet venni, van is itt a szomszédban egy üzlet. -
kokokka
addikt
válasz
Csabroncka #5232 üzenetére
Tehát Passtrough. Én mindig mindenemet így használom. Azért a Denon, most meg az Onkyo nem hazudik...
-
kokokka
addikt
válasz
Csabroncka #5229 üzenetére
Akkor nálad is a passtrogh van beállítva? Vagy ezt hogy érted?
-
bman1
újonc
válasz
Csabroncka #5190 üzenetére
Csabroncka: Előre is köszönöm, lekötelezel vele. Elég zavaróak a subtitle command-ok megjelenése a filmek lejátszása közben, én ezt az .mkv fájlokba integrált srt fájlok esetében tapasztaltam azon filmeknél, ahol dőlt betűvel jelennek meg a feliratosorok, pl. egy musical esetében a dalbetéteknél, viszont párszor a külső srt fájloknál is tapasztaltam ezt a problémát. Ilyenkor általában ez a jel szokott megjelenni a dőlt betűs feliratsorok végénél: </i>. És mindegy, hogy milyen kódolást állítok be a feliratra, az UTF-8-nál is ez szokott lenni. Jó lenne tudni, hogy a feliratok kódolására és megjelenítésére vonatkozó beállítások maradtak azok, amik a korábbi Dune lejátszóknál is voltak, azoknál hibátlanul jelentek meg a feliratok... igaz a dőlt betűs részeket normál betűtípussal jelenítette meg, de az sokkal elfogadhatóbb.
dh66e: Köszi a segítséget, sajnos a közelemben nincs olyan üzlet, ahol ki tudnám próbálni a lejátszót, ezért elsősorban a felhasználók tesztjeire kell alapoznom. A firmware reméljük mihamarabb érkezik, és javításra kerülnek a felhasználók által említett hibák, pl. feliratok rögzülése lejátszás közben, amíg a következő feliratsor nem érkezik.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
Csabroncka #5226 üzenetére
Szia,
én is gondolkodom egy ilyen lejátszón, és nekem is Synology nasom van, így sok gondolatomra választ adtál kérdések nélkül is.
Az, hogy simán működik együtt a nas-sal, szuper, torrent engem nem érdekel, arra szintén ott a syno.
Egyébként az Apple is benn volt a képben, te nem gondolkodtál azon? -
gyeniko
őstag
válasz
Csabroncka #5200 üzenetére
"Kokokka a médialejátszós topikban olyan emberek tesztelnek, akik fanatikusok és a kivetítőjük ér annyit mint az én egész rendszerem."
Nem gondolom így, az itt (mármint "ott") kommentelő (tesztelő?) fanatikusoknak jellemzően nincs 1,5 m + Ft-os vetítőjük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Keresünk dokkolókat
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest