- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
válasz deadwing #3352 üzenetére
Ha szereted a régi erősítőd és a hangfalaid (bocs, nem akarok kritizálni, de szinte fillérekért tudnék ezektől jobbakat, 50-60 ezer forintból elég jó sztereó végfok-hangfal párost lehetne beszerezni használtban, de akkor ezt hagyjuk), akkor ne cseréld le őket, csak eléjük kellene kötni egy DAC-ot, s mivel a V6X nem csak végfok, hanem valódi integrált erősítő (tehát van benne előfok is), így a hangerőszabályzás is megoldott(nekem még olyan másfél éve egy Emotiva XDA-2 előfok-DAC-om volt egy sztereó Rotel végfokkal, nagyon szuperek voltak, már bánom, hogy eladtam őket, mert minimalista sztereó rendszernek kitűnő volt ez így)
Jelenleg nálam egy AV processzor tölti be a 7.1-es előfok szerepét, ő dekódol és ő végzi a DAC feladatát is. Onnan megy a jel a végfokokba, aztán a hangfalakra. A kép HDMI-n ugyan szintén bemegy az AV prociba, de a hang le van tiltva a HDMI-n. Több digitális jelforrásom van, az egyik a Dune BD Prime, a képe HDMI-n megy a prociba, a hang pedig digitális koaxon. A prociból a jelforrásnak megfelelő HDMI bemenetről érkező kép megy a kimeneti HDMI csatlakozóra, onnan pedig a kijelzőre... Az szerintem egy nagyon megerőszakolt és szinte szó szerint hatalmas kerülőút, hogy a TV-ből viszed vissza a hangot. Ráadásul szerintem a TV-ben van a leggyengébb DAC (valszeg még a Dune-ben is jobb van), így nem a te régi cuccaid a leggyengébb láncszemek a hangban, hanem ez a TV-n átvezetés. De ez csak az én véleményem...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest