- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
válasz
kokokka #6952 üzenetére
Nem igaz ,elfogom fogadni a hibait ,ezt elertetted ,elöre megigerhetem .
Nem vagyok olyan elfogult hogy amit dragan ha megveszek ,majd nem szabad szidni .
Megvan a Philips 65oled754 em is ugy szidom neha DjNicenek is hogy gagyi a szoft rajta ,meg lassu a HDMI atvaltas stb .De kurvara szeretme ennek ellenere is ,ambilight +oled egy elmeny .Volna egy keresem hozzatok ,
Van egy oldal nalatok ahova csak olyan tagok tudnak belepni akik magyarba vettek a Dunet .
Szeretnem csak olvasgatni ezeket .Nem tudna valaki töletek hozzaferest adni ? Nem csinalnak semmit ,nem irnak be ,csak az infokat kigyüjtenem ,a leirasokat mit hogyan kell a Dune nal csinalni ?!
http://dune-hd.hu/?oldal=termektamogatas&cikkid=65Köszi
-
djpundro
aktív tag
válasz
kokokka #6944 üzenetére
De az uj Dune mas es pont most kaptam a valaszt a Dune tol .Es erre mondtam ,ha nem biztos annyira magaba ,akkor nem nyitotta volna meg a nemet piacot is maganak .
Meglepödesz.Az en kerdesem ez volt .
Are you really using the improvement levels (FEL or MEL)? With FEL this should result in a 12-bit picture.
But then Dune you need two video decoders for this, which the Realtek frankly doesn't have.
Es a valasz a Dunetol
Hello,
The extended Dolby Vision information is used and passed to HDMI, when playing both MEL and FEL Blu-ray images.
This is possible due to unique video playback and output engine created by Dune HD.
Zidoo do not have such their own engine, they only use standard SDK possibilities provided by Realtek, so they lack this function.
Where do you get the information about the limitations of Realtek chip?
If you get it from Zidoo people, there is a reason why they say this: they do not have this function in their products.
Note, there are other things Zidoo did not implement and said that this is impossible because Realtek chip does not have power to do it, for example, multichannel DSD decoding, which works on Dune boxes. -
djpundro
aktív tag
válasz
kokokka #6940 üzenetére
Mondjuk erre nem gondoltam .de ha nem mprobalom ki ,akkor nem fogom megtudni .Mas valasztas nincsen .
3 meterröl szeretnem en meglatni .Majd a Nemet eppen aki olyan erzekeny a minösegre ,gondolod megvenne ha csikokat latna ?Azt nem hiszem el .
Mind veszik es mind dicseri ,akkor ezek az emberek mind vakok ?
Esetleg igenytelenek ?Na mar ezt nem hiszem a nemet nem veszi meg a rosszat . Ha annyira meglatszana biztos elterjedne mindenütt es nem vennek az emberek .Epp most terjeszkedik pont a Dune a nemet piacon is .Nem csinalna ha tudna mijen szart arul .
-
djpundro
aktív tag
válasz
kokokka #6912 üzenetére
A Pro Vision lesz ,megvarom a 2 hetet ,mert megkapjak addig az uj szalitmanyt es azon mar elöl is rajta lessz a Vision felirat (nekem az is fontos) es 405€ lessz az vegösszeg .
Innen Amazon Dune Pro Vision Solo .Aztan meglassuk mit tudnak az Oroszok produkalniA hangszettem ez van Teufel Ultima 40- 5.1
Meg ez a Denon AVR 2400HIgazabol egesz nap Internetradio szol ,azt sem hangossan .
-
fecke78
senior tag
válasz
kokokka #6801 üzenetére
Én azt nem értem , ha nem használsz dune-t akkor minek kell azt savazni , el kell menni a kinai topicra és ott hinteni az igét .Aki dune-t választ az ki tudja fizetni , vannak olcsóbb-drágább modellek , a támogatottság, a kiforrott technika ,kezeli az ISO-t menüvel stb ezeket mind meg kell fizetni . Szemmel láthatólag te csalódtál benne , de ahogy a topicgazda is irta ez dune fórum ....
-
kezo0
addikt
válasz
kokokka #6748 üzenetére
A „HD Ready” csak annyit jelent, hogy egy adott eszköz képes fogadni és megjeleníteni a HD jelet. Mivel az első ilyen megjelenitők általában csak 1280 x 720 pixel natív felbontásúak voltak, ezért a köztudatba úgy ment át, mintha a HD Ready a 720p-t jelentené.
De szerintem ebben a topikban már kimerítettük ezt a témát... -
BBéci
legenda
válasz
kokokka #6724 üzenetére
Nem a 4K-tól lesz jó a képminőség. Ezt már alaposan kitárgyaltuk.
Összehasonlítottunk új 13 millió forintos 4K és 5 éves 10 milliós FHD vetítőket. Nem volt annyival jobb a nagyobb felbontásúnak a képe, hogy bárki azt választotta volna. Vigyázat, a különbség nem 3 millió, hanem minimum 8, mert a régit még 5-ért is csodával határos lenne eladni. Az olcsó, kamu 4K vetítők képéről szót ejteni sem érdemes.
Aztán a nézési távolságot se hagyjuk ki a számításból. Az 65 colos UHD esetén kevesebb, mint 2 m. -
fecke78
senior tag
válasz
kokokka #6677 üzenetére
A dunet azt telefonon rendeltem meg a marantz erősitő után . Most a erősitőt szervizbe akarja küldeni , a dunet meg le akarja tagadni . Dehát rajta van a számlán ! Senki ne vásároljon onnét , gusztustalan a faszi , ügyvéddel beszéltem , hétfőn feljelentem a hatóságoknál . El se hiszem 14 napos ellálási jog engem véd ...
Nem velem történik ell sem hiszem ...
#6674 fórumtárs javaslatára
https://www.futeko.com/products/MP112.php -
BBéci
legenda
válasz
kokokka #6627 üzenetére
Szó nem volt olyasmiről, hogy csak én vagyok igényes, senki más.
A ház egy részét, leginkább a nappali elrendezését én terveztem, rajzoltam, annak alapján épült. Eleve a két ablak közötti falra szántam a tévét. Abban hibáztam, hogy 2003-ban a 42 colos számított hatalmasnak, nem láttam előre a tévék méretnövekedését. De már akkor volt vetítőm (SIM2), a nagy képméret adott volt. A TV elé ereszkedik le a vászon.
Meséld el, mi bajod van az elrendezéssel?
A tévével szemben lévő részen padlótól plafonig érő, hatalmas U alakú könyvespolc helyezkedik el, rajta 1400 db könyv, 200 DVD és BD, 300 CD.
Szerinted hová kellene tenni a tévét, hogy ne kelljen a falba verni a fejedet?
Csak most olvastam, hogy nincs vásznad. Na erre csak így tudok reagálni: -
BBéci
legenda
válasz
kokokka #6623 üzenetére
A fekete még rosszabb, mint a sötétszürke.
Nálam a két ablak között a mostani 50 colos sem fér el a falon, kicsit belóg, de elfogadható. Ha bedöglik, 55 colosat fogok venni helyette.
Nagyon jó a fix vászon, amit használaton kívül el lehet takarni egy függönnyel. Ahol igényesek a szoba összképére, ott alapértelmezett.
Mostani vetítőm simán hozza egy LCD képminőségét, nyilván nem versenyezhet Panasonic plazmákkal, OLED-ekkel. De nem is kell.
Ha Benq-m lenne, akkor alighanem én is inkább tévét néznék.
Ízlés dolga, mindenki úgy élvez, ahogy tud! -
BBéci
legenda
válasz
kokokka #6619 üzenetére
Kell a nagy méret, azért vetítek. Tévéből bőven elegendő egy 55 colos, az nem uralja a nappalimat. Volt nálam 65-ös, amit nézni jó volt, de kikapcsolva egy hatalmas sötétszürke felület rondította az összképet.
Minőséget illetően igazad van, de egy erős középkategóriás vetítő (6-8000 euró, plusz 1-2000 eurós vászon) párossal olyan képet lehet kapni, amit nézve egy pillanatig sincs hiányérzete a videofil embernek. Természetesen teljes sötétítés és sötét falak, plafon, bútorok mellett. -
stemplar07
őstag
válasz
kokokka #6619 üzenetére
Ez mind igaz, de ha belegondolsz, egy anno 50"-os Pana Plazma 400 w-ot fogyasztott, gyakorlatilag fűtötte a nappalit
.. a 85"-os led TV-k is kb. ennyit ,,esznek,, 75" cca. 250-300 w , 65 " 150 körül. Volt Optoma projektorom, ami egy évesen lámpa cserés volt(erre nincs gari, 60 ropi) és 2,5 évesen(!) pedig mindkét HDMi port elszállt .. kuka.. ( így aztán marad a 75" , közelebbről nézve 3m..)fogyasztói társadalom..
-
-
BBéci
legenda
válasz
kokokka #6327 üzenetére
Nem csak furcsa, hanem hihetetlen.
Ráadásul sokszor helytelen a fordítás, olyankor azért lépek vissza 20-30 másodpercet, hogy angol felirattal is megnézzem azt a bizonyos jelenetet, hogy én értettem félre, vagy tényleg a felirat készítője hibázott.
Ezt a Dune dedikált gombjaival nagyon egyszerű megtenni. -
BBéci
legenda
válasz
kokokka #6324 üzenetére
Pont azért nem megyek moziba, mert ott ilyesmire nincs lehetőség.
2003-ban kezdtem a vetítős házimozizást, azóta kétszer voltam moziban, egyszer a társaság miatt, másodszor feleségem kedvéért, mert nem sikerült beszereznem az általa kívánt (Viktória királynő és Abdul) filmet.
Te mindig, mindent elsőre megértesz? Sosem fordul elő, hogy egy feliratot nem sikerül elolvasnod? -
BBéci
legenda
válasz
kokokka #6317 üzenetére
Szintén filmet nézek, de talán egyszer sem fordult elő, hogy csont nélkül végignéztem bármelyiket. Szinte folyamatosan a kezemben van a távirányító, amikor valami érdekeset látok, vagy nem értem a történést, nem tudtam elolvasni a feliratot, visszalépek 10-20 mp-et, rápillantás nélkül, 2-3 gombnyomással.
-
IP1954
aktív tag
válasz
kokokka #6317 üzenetére
A KODI egy program az ilyen-olyan médialejátszókon.
Médialejátszók mellett kellene érvelni.A DUNE sajnos valóban vesztett a régi fényéből, de nem a KODI okosságai miatt.
A korábbi erőssége (Sigma) lett a hátránya.
Utána próbálták meglovagolni az androidos vonalat több-kevesebb sikerrel.Nem nagyon értem, hogy mi értelme van idejárni rugdosni a kivénhedt vén csatalovat.
-
IP1954
aktív tag
-
Ejelhar
senior tag
válasz
kokokka #6291 üzenetére
Viszont az Android része számomra kuka, mert ugyan dualbootos a készülék, de azt a részét egyáltalán nem használom. A Dune-t a mai napig szeretem, de azért ez testre szabhatóság szempontjából egy teljesen más kategória. Mindehhez persze kell a CE, mert anélkül csak egy butácska tv box.
Ismerősnek annyira megtetszett a CE, hogy eladta a Dune lejátszóját és tőlem kért még négy boxot CE-vel (bár egy kis csalás van benne, a gyorsgombok azok Dune mintát követnek, ide értve a a HDMI-CEC alrendszert is).
ps. Ugoos M6 Plus Androidja meglepett, AFRd nélkül is nagyrészt hozza a CE minőséget. Néha nagyon Androidos, tekerés után gyakran (darabos a mozgás egy ideig [stuttering], de úgy tűnik valami kezd Android alatt is összejönni.)
-
Ejelhar
senior tag
válasz
kokokka #6275 üzenetére
Nincs vitánk
Én anno a Dune mellé csak azért vettem egy Amlogic boxot, mert itt annyira dicsérték a népek, egyszerűen muszáj volt körbeszagolni.
Majd azzal jött a Kodi is, és idővel átszoktam.Még jó a Dune H1 nálam és egyik TV-m sem UHD, valamint mutatóba akad csak H.265 kódolású anyag, de viszont a Kodi CE alatt annyira meggyőző, hogy már rég váltottam.
A Dune megvan, az anyagaim 95%-át vinné, de nincs is áram alatt.ps. Ami viszont hiányzott, azok a gyorsgombok. Mielőtt nyugdíjaztam a Dune lejátszót, kitököltem hogyan lehetne a megszokott módon kezelni a Kodit.
-
Tuto
aktív tag
válasz
kokokka #6277 üzenetére
NA, akkor van élet a Dune után :-)...Melyek a tapasztalatok a készülékkel és az androidos rendszerrel kapcsolatban? Popcornom is volt, és van, de a Dune kezelését nagyon megszoktam......Olvastam a X96Max plus2-ről de úgy látom nem mindegy milyen forrásból szerzi be az ember.
-
BBéci
legenda
válasz
kokokka #6269 üzenetére
Bőséges a lejátszó választék, de ameddig másik ketyere távirányítója nem tudja pontosan ugyanazokat a funkciókat, addig maradok a megszokott gyártónál, márkánál.
Pár percenként használom a 10 mp-es és az egyperces ugrásokat, filmenként pár alkalommal a számgombokkal százalékra ugrást és a kockánkénti léptetést. -
HUNgabus
senior tag
válasz
kokokka #6223 üzenetére
tudom "mind" kínai
amiket felsoroltam úgy gondolom a jobb, nagyobb megbízhatóbb márkák, van garancia, support, firmware frissíés, ki is néz vhogy és nekem csak jó tapasztalataim vannak vele
( Zidoo X10 volt egy évig majd most fél éve az utódja egy z10 van, semmi gond vele, megy minden rendesen ) -
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz
kokokka #6195 üzenetére
Mikor és hol írtam azt, hogy nincs különbség? Egyértelműen van, csak az nem látja, aki látássérült.
Pontosan a megfelelő nézési távolság az, ami nem tartható. 65 colos tévét két méternél is közelebbről kellene nézni, 2,5 m széles vásznat 2 méterről. Szerinted ez életszerű? Forgatni kell a fejedet a két széle között, mint egy tenisz játékvezetőnek, szemmozgatással nem megoldható.
Valamint nem lehet a hangrendszert optimalizálni az olyan kis nézési távolsághoz. -
BBéci
legenda
válasz
kokokka #6188 üzenetére
Nekem megfelelhet valamelyik mostani Dune, mert kizárólag 720p és 1080p filmeket nézek, azokkal nem szokott gond lenni.
(#6189) IP1954
Apple teljességgel kizárt, mert nálam nincs hálózati elérés, kizárólag külső és belső merevlemezekről megy a lejátszás, Valamint nem azért vettem 3300 eurós házimozi processzort, hogy PCM jellel etessem. -
BoRRoNeo
csendes tag
válasz
kokokka #6184 üzenetére
A Pro 4k II név szimpla marketingfogás, a Pro 4K utódja a Realbox 4K (árban is együtt vannak). Nálam is csak kipróbálásra volt a Pro 4K II, a Realboxot akartam volna venni, de egyrészt nem tetszett a feliratkezelése (gyakran előfordul, hogy a kétsoros feliratok nem egyszerre jelennek meg és tűnnek el, hanem a második sok egy tizedmásodperccel később), illetve nincs lipsync korrekció, ami nekem fontos. Egy sigmás Dune Solo-t használok most, ott megszoktam, hogy ezek a dolgok megvannak és flottul működnek.
-
solaris7
tag
válasz
kokokka #6165 üzenetére
Mindenek előtt a profit! Megy a fejlesztés,már a Pro 4K-t nem is gyártják
3 év alatt nem jutottak el odáig hogy a Lejátszási listát megjelenítené az mka kiterjesztésű zenei fájloknál.A 303D-n alap volt Az első firmware-ban benne volt.A zoom még most sem működik minden filmnél.Ez igazán nem fontos számomra.De az lenne a normális hogy működjön!
Talán már kadencia helyesen játssza le a 4K filmeket -
Nethooligan
tag
válasz
kokokka #6073 üzenetére
Megtettem, teljesen töröltem mindent, még ki is vettem, majd újra beraktam. Láthatóan teljesen újraszkennelte, mert jó hosszú ideig tartott.
Az eredmény? Pontosan ugyanúgy és ugyanazokat filmeket nem találja meg normálisan.
imdb-n én még nem láttam pl magyar leírást semelyik filmhez. Nem tmdb-ről szedi az adatokat egyébként? -
Viszlát
addikt
válasz
kokokka #6026 üzenetére
Elhiszem neked, de nem csak a hibás kezelés a problémám, alapvetően olyan média lejátszót keresek, ami támogatja mind a két fő HDR szabványt (Dolby Vision és HDR10). Egy hozzáértő barátom ajánlotta az Ultra 4K-t, szuperlatívuszokban beszél róla ő is, én viszont szeretnék olyan eszközt ami minden igényemet kielégíti.
-
nfsu17
veterán
válasz
kokokka #6004 üzenetére
Mindenki elírhat mindent. Az árukeresős kommenteket nem én írom. Ott találni sokkal jobb értékeléssel is boltokat. Innen indult az egész. Lehet más nem olvas ÁK-s kommenteket, de én meg nem tudok felmenni pestre minden boltba személyesen körbenézni. Ez szimplán olyan, mint ha aliról rendelnél, ott sem a 3.5 értékelésű boltokat nézed, hanem skippeled is tovább.
-
Csabroncka
addikt
válasz
kokokka #5923 üzenetére
Nem neked írtam a hozzászólást! Másrészt offba tettem! Harmadrészt olyan hibákra, hiányosságokba futnak bele emberek amivel én már megküzdöttem! A magyar terméktámogatásról nem is beszélve. Ha higgadtan elolvasod a hozzászólásomat, akkor rájössz, hogy nem almás magasztalásról van itt szó! Ha nem érdekel ne olvasd el a hozzászólásom, egyébként pedig a PH!-n demokrácia van!
-
kezo0
addikt
válasz
kokokka #5868 üzenetére
Korábban írtam már, hogy nem mindenkinek van legújabb sorozatú Dune lejátszója. Sőt, szerintem a fórumozók többségének itt még valamelyik régebbi modellje van (lásd [link]).
Mivel nálam 2017. júniusi az utolsó frissítés (és gyaníthatóan nem is lesz már rá újabb), így NEM része az utolsó frissítésnek. -
válasz
kokokka #5792 üzenetére
Sziasztok!
Hát, nem tudom, hogy lehetséges-e egyáltalán megoldás, de egy életem, egy halálom, megkérdezem.
Arról van szó, hogy van 2 db. Dune HD Duo lejátszóm (nem a mostani 4k-s, hanem a régi smart-sorozat része). Az egyiket használom lejátszónak, a másikat egyelőre háttértárnak. Az amit lejátszónak használok (nevezzük 1-nek), belső hálón tökéletesen látja és lejátssza a 2-n lévő HDD-k tartalmát, természetesen csak akkor, ha a 2. készenléti állapotban van. A probléma az, hogy a 2-n lévő hdd-k nem állnak le a lejátszás befejezésekor. Tudom, természetes, hogy nem, hiszen készenlétiben van, így nem tud parancsot adni a benne lévő hdd-nek, hogy kapcsoljon ki, az 1-es lejátszó dune pedig csak háttértárként kezeli, nem saját hdd-ként. De mégis, nem jut eszetekbe valami trükk, hogy bizonyos idejű tétlenség esetén kikapcsoljon a 2. dune-ben lévő hdd is? -
djnice
veterán
válasz
kokokka #5790 üzenetére
Igazából a fő probléma az, hogy a gyártó/forgalmazó képviseletében eljáró ember nem képes megérteni hogy mi a probléma és inkább hárít, minthogy jelezné a Dune fejlesztői felé. Nem gondolnám, hogy egy ekkora cégnek egy 100.000 Ft körüli beruházás ekkora gondot jelentene.
A Dune fórumon feltett kérdésedre a válasz, hogy Realteknél, csak a belső lejátszó vált frekvenciát, ezért nem kadenciahelyes a Youtube és a Netflix sem. -
Csabroncka
addikt
válasz
kokokka #5784 üzenetére
kokokka én már elengedtem - szerintem te is tudod nagyjából mikor, pedig elsők között voltam a vásárlással!
Most ATV4K-van kiforrt MrMC lejátszóval, gyakorlatilag a skin és a beállítás egy az egyben a hagyományos dune kiosztásom!
Eddig kivétel nélkül csak+++ tudok róla írni, olyan kényelmes és jól testre szabható.
Mit is használok rajta:
MrMC médialejátszó = Kodi
HBO GO
YOUTUBE
DS PHOTOjátékok:
MINONS, ASPHALTLassan fél éve használom, és azt kell mondjam ehhez képest tudásban és minőségben a dune egy fost alkotott, amit jó drágán akar(t) ránk tukmálni
Ezt nem azért írtam, mert az almás terméktől hanyatt kell vágni magad, csak próbáltam objektíven vázolni a tapasztalataimat.
-
-
djnice
veterán
válasz
kokokka #5784 üzenetére
Ugyanúgy Vertex-el lett leellenőrizve: [link]
Lehet hogy jó a kép nálad, de nem tudod hogy pontosan milyen lenne, ha ezeket az adatokat is megkapná a TV.
A pontos framerate pedig igazából nem vita kérdése, hiszen mérhető adat, lehet hogy nálad a TV elmossa és azért nem látszik, mert be van kapcsolva az IFC. -
anda2
csendes újonc
válasz
kokokka #5781 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy milyen filmnél mert nem film függő a dolog, csak 4K hdr 10 bit legyen. Azt is írtam, hogy 422 -tőn már jóval kevesebb volt, de volt. Azért megnyugtatásul " Védelmező 2, Aquamen, Húzós éjszaka El Royálban, stb" csak, hogy ne mondhasd, hogy nem írtam filmeket és előre megmondom az, hogy Te nem fogsz ilyeneket látni és nálad ilyen nincs, az semmit nem változtat azon, hogy én észre veszek néhányat.
-
-
djnice
veterán
válasz
kokokka #5774 üzenetére
Akkor válaszold meg Kyle-nak:
- HDFury Vertex-el mérték a pontos képkockasebességet
- A 23.976-nál kisebb frekvenciák azért zöldek, mert olyankor képkocka kihagyás van és nem ismétlés, amit sokkal nehezebben veszünk észre
- A TV olyan frekvenciával fog menni amit a TMDS pixel clock meghatároz, ez 23.976 esetén 74.2500 / 1.001 ami ugye végtelen tizedes, ezért pontos értéket nehéz előállítani, a filmek viszont pontos 23.976-ban vannak és mivel az audio passthrough, így nem lehet gyorsítani/lassítani, ez okozza a képkocka kihagyást/ismétlést -
-
BBéci
legenda
válasz
kokokka #5758 üzenetére
Értelmetlen, felesleges mókusvakítás, ami számomra nulla pluszt ad. Még 13 millió forintos vetítővel, 2 milliós vásznon is. Üzleti fogás, semmi több, annak viszont zseniális, mert úgy veszik az emberek, mint a cukrot.
Hasonlítottuk az említett vetítő képét egy szintén high end kategóriás full HD masináéhoz és mind a hatan, akik ott voltunk, egyhangúan megállapítottuk azt, amit az első mondatban írtam. -
djnice
veterán
válasz
kokokka #5744 üzenetére
Mivel több külföldi fórumon is jelen vagyok, megszoktam osztani a hozzáértők tapasztalatait akkor is ha nekem épp nincs olyan eszközöm. Úgy gondolom eltudom dönteni hogy ki az aki user error alapján véleményez valamit és ki az, aki ért hozzá. Nagyon sok médialejátszó fordult már meg nálam, most is van 5 db (S905X, S912, RK3328, RTD1295-ös box, FireTV 4K.
Tényleg többet ér annak a véleménye aki konkrétan használ egy eszközt és azt sem tudja mi az a banding, clipping, kadenciahelyesség stb?
Pl autóvásárlás előtt vagy és egy hozzáértő fórumozó beírja, hogy beszélt egy szerelővel aki azt mondta hogy ezzel az xy típussal sok baj van, akkor te élből elutasítod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nyaralás topik
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest