-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz
solaris7 #6264 üzenetére
Nem fogalmaztam eléggé pontosan. A merevlemez házának, rackjának elektronikájára gondoltam.
Van 2 db LC Power ház és egy ugyanilyen gyártmányú két slotos dokkoló a rendszeremben, mindegyik leállítja a merevlemezeket.
Volt két Maxtorom, csak szívtam velük, egy forintot nem adnék olyanért. -
asipos0228
csendes tag
válasz
solaris7 #6148 üzenetére
Akkor kifogtál egy olyan részt/évadot/verziót, ahol ráhagytak az elejére. Egyébként írhattam volna a Friday night in San Francisco, Frevo Rasgado című számát is (https://youtu.be/W3BzAKHCEvo?t=1230) , esetleg a Dream Theather 6'o clock-ját (https://youtu.be/yz7bxTBhtVo).
Mindkettőnél szétcsesz az ideg, amikor meg akarnám halllgatni. -
-
Csabroncka
addikt
válasz
solaris7 #5614 üzenetére
Egy háromszáz ezres TV-t illene kalibráltatni, ha már ennyit költöttél rá
HDMI szinkronizáció és zöld képes összeomlás, beletekerést követő fagyás, fejezetkeresés hiánya, telefonról nem tudtam vezérelni....
Hidd el nem vagyok előítéletes (azután meg végképp nem, hogy a fórumon gyak. az elsők között voltam aki megvette, hogy a HD TV 102-őt cseréljem egy hasonló minőségű modern készülékre) és az agyonistenített almás vackoktól sem vagyok oda, de az ATV 4K minőségben gyakorlatilag lesöpri...
-
boroskarcsi
tag
válasz
solaris7 #5087 üzenetére
igen, visszavittem.
némi telefonálgatás után a kereskedő is elismerte h nem tudja azt, ami a gyári specben le van írva. pénz vissza és kész.
az importőr is megerősítette a dune fórumban. a "vicces" az a rész volt, hogy várjak, mert majd biztos jön rá olyan FW ami majd fogja tudni...mire én: biztos, így lesz, akkor viszont pl: jövő márciusig ne hallgassak zenét..? -
-
dh66e
veterán
válasz
solaris7 #5045 üzenetére
Tapasztalat szinte nulla,talán te vagy itt az egyetlen új player tulaj eddig aki jelezte hogy vett.Mondjuk én próbáltam,de nem mélyrehatóan mert egy csomó funkció akkor még nem volt elérhető..Esetleg ha regkártyás a vásárlásod akkor jelezheted a Dune magyar képviseletének ők meg továbbítják a Dune felé.
Sok sok apró bosszantó dolog van még úgy gondolom ezeket remélhetőleg az elkövetkezendő fw -ben majd javítják. -
csizo
aktív tag
válasz
solaris7 #5041 üzenetére
Nem adtak hozzá kábelt?A Zidoo X9s-hez mellékeltek.Furcsa,mert szinte ugyanaz a két készülék.A Dune árába beleférhetett volna egy pár száz forintos kábel.
Link:https://www.google.hu/search?q=zidoo+x9s&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjJy6_a87HbAhXNbVAKHSsyAJcQ_AUICigB&biw=1366&bih=662#imgrc=xI41m2XCd5PiRM:
-
kezo0
addikt
válasz
solaris7 #4948 üzenetére
Jelen _konkrét_ esetben a remux és az érintetlen ISO között még fél GB-nyi különbség sem volt méretben. Szerintem ezért tök felesleges volt a remux elkészítésével bajlódni, pláne, hogy ezzel a konkrét verzióval – ahogy írtam is – nálam három, tök különböző lejátszónak is meggyűlt a baja. Én is szoktam remuxokat nézni, és ez volt az első ilyen. Talán kipróbálhatnád te is a 303-ason. (Most így hirtelen nem is tudom, az tud kezelni 3D-t? És 3D-s a megjelenítőd?)
-
dh66e
veterán
válasz
solaris7 #4871 üzenetére
Sajnos elég nagy kavar van a Dune-nél valami nem kerek.December végére ígérték az első lejátszókat ehhez képest mérciusban sikerült az első Neo-kat csak Oroszországban piacra dobni.Na mi ebből kapunk majd júniusban.
Szóval ha Decembert mond a magyar forgalmazó nem véletlenül teszi.A Sky-t még a honlapról is eltüntették az oroszok pár napja......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTI FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest