-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
stemplar07 #10791 üzenetére
Új szerzemény nálam a homatics, de már csinálta igen rövid idő alatt is többször.
-
blakey
titán
válasz
stemplar07 #9894 üzenetére
-
blakey
titán
válasz
stemplar07 #9894 üzenetére
Dune HD Premier 4K Pro-- dts:X-DTS, HDMA -sima DTS-kén értelmezi - ATV12 alatt ez jó lesz.
a FLAC már nem érdekel - pedig érdekelhetne, mert javítaniuk kéne. Kodit használok, ott nincs gondom. Megnézem a Dune app esetében nálam miként játssza le a mostani fw-rel. -
blakey
titán
válasz
stemplar07 #9891 üzenetére
Jelenleg mi a problémád? Mit szeretnél, hogy jobb legyen?
-
djnice
veterán
válasz
stemplar07 #9891 üzenetére
[link] A volt (csaló) Zappiti bagázs csinálja.
-
djnice
veterán
válasz
stemplar07 #9889 üzenetére
Természetesen nem ér ennyit, de még mindig olcsóbb mint a klónja ami 800 EUR…
-
blakey
titán
válasz
stemplar07 #9535 üzenetére
a DH 4K Pron nincs ilyen probléma a film induláskor... - ha nem használod az fős-váltást, akkor nem is lesz. Amennyiben van fps-váltás, akkor van fekete képernyő, minden lejátszón, mindegy, hogy mi a típusa.
-
mikrofon
veterán
válasz
stemplar07 #9527 üzenetére
Nálam is rendben megy a DV, a TrueHD és az Atmos is a duneHD Homatics box-on Kodival is.
-
blakey
titán
válasz
stemplar07 #9527 üzenetére
Nálam egyik sem csinálja. Hiába van (qrva jó) AVR-ed, ha valamiért mégsem kezeli a magasabb dinamikatartományt, vagy az fps-váltást, esetleg a kettőt együtt, vagy valami más a gondja. Simán lehet app hiba, de nálam nem jelentkezik. Az induláskor jelentkező fekete képernyő és app esetében a bal felső sarokban egy óra, alap és nem fog változni, ennyi idő kell az fps-váltáshoz, minden lejátszón ilyen. Ha más hibát tapasztaltok, akkor jelezzétek a Dune fejlesztőinek, nekem ilyen hibám nincs. Amúgy a múlt héten megjelenő appban elég sok, általam is jelzett hibát javítottak.
-
blakey
titán
válasz
stemplar07 #9474 üzenetére
ATV11 alatt nem jó a mélyaltatás, mivel ez is Homatics, így a hiba javítása a Honaticsra vár, lehet, hogy ATV12 megoldja. Egyszerűbb lett volna a kisebbik Homaticsot venned és nem lennének kijelző problémáid, valamint CoreELEC alatt a HDD-kkel sem lenne gond. Így is kipróbálhatod, de nem lesz kijelző.
-
blakey
titán
válasz
stemplar07 #9460 üzenetére
Jelezve van, de ez valószínűleg nem Dune hiba, egyes készülékekkel az Os nem szeret együttműködni.
-
blakey
titán
válasz
stemplar07 #9458 üzenetére
Az app-ban igen, de a rendszer automatikus módban van. Egyébként az app-ban pcm-et használok, mert 2.1 sztereó rendszerem van, és nincs komolyabb beállítási lehetőség DTS hangokat illetően, mivel azt a TV nem támogatja ,Kodiban pl. jobban paraméterezhető.
Szerintem felesleges gyári állapotba helyezni, nem fog megjavulni, várd meg at újabb frissítést.
-
blakey
titán
válasz
stemplar07 #9439 üzenetére
Belehallgattam néhány flac-ba, simán végig tudtam hallgatni, nem volt akadás. Béta szoftver van fent.
-
djnice
veterán
válasz
stemplar07 #9449 üzenetére
Nekem is van egy Premier, hamarosan érkezik rá az Android 12 és a DTS HD támogatás is. Addig is próbáld ki CoreELEC-kel
-
djnice
veterán
válasz
stemplar07 #9446 üzenetére
Az Amlogic képe az S905X óta (2016) nem változott. Érdekes, hogy a Realtek viszont folyamatosan változtat, még egy szérián belül is, az új RTD1619BPD képe is más mint az RTD1619DR-é.
-
djnice
veterán
válasz
stemplar07 #9436 üzenetére
Végre beláttad hogy jobb a képminősége az Amlogic-nak, mint a Realtek-nek. 2 éve még vérre menő vitát folytattál velem ezen.
-
blakey
titán
válasz
stemplar07 #9439 üzenetére
Kodival nincs gond, mással nem próbáltam, hol próbáljam, Dune appban?
-
Csabi1984
addikt
válasz
stemplar07 #9440 üzenetére
Nem fikázni akarom a Realtek készülékeket de bizony a az Amlogicknak jobb a képe de ez elég szubjektív mert van aki látja és van aki nem ehhez saját tapasztalat kell.
-
blakey
titán
válasz
stemplar07 #9436 üzenetére
Felirat kezelés én nem találom, hol lehet itt emelni/lejjebb tenni a feliratot, pedig ez frankón műxik a Realtek alatt ( csak az felirat időzítést lehet állítani ) .. ha valaki tudja írja már meg. - OK hosszannyomása és Feliratok/Beállítások vagy lefelé nyíl és a feliratok ikonra rámész és szintén beállítások alatt találod.
Premier 4K : Mintha kép minőség jobb lenne a Pro II-höz képest, de kíváncsi vagyok Blakey mit mond majd erről ..
- azt, hogy kb. 7 éve írjuk, hogy az Amlogic boxok képe az egyik legpontosabb és legjobb.
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #9435 üzenetére
Premier 4K : Mintha kép minőség jobb lenne a Pro II-höz képest, de kíváncsi vagyok Blakey mit mond majd erről ..
Netflix, (4K Atmos) Skyshowtime probléma nélkül fut TV11 és Dune szoft alól is.
Felirat kezelés én nem találom, hol lehet itt emelni/lejjebb tenni a feliratot, pedig ez frankón műxik a Realtek alatt ( csak az felirat időzítést lehet állítani ) .. ha valaki tudja írja már meg. -
Downsampling
senior tag
válasz
stemplar07 #9425 üzenetére
Szia! Honnan érdemes rendelni (vagy te honnan rendelted)? Úgy látom, itthon még nincs...
-
blakey
titán
válasz
stemplar07 #9425 üzenetére
m2ts esetében nincs DTS, ezt vizsgálják.
-
blakey
titán
válasz
stemplar07 #9414 üzenetére
A Premier 4K még nem tökéletes CE alatt, nem működik a kijelző és még 1-2 dolgot rendbe kell tenni, még nem lett ráncba szedve.
-
Csabi1984
addikt
válasz
stemplar07 #9411 üzenetére
Nem macera
CorElecbe van olyan reboot NAND mi a szösz akkor Androidba vált vissza, illetve ha Androidból Rebootolsz nekem a CE jön vissza mert benne a pendrive
Ha leválasztod Androidból a pendrivot akkor az Android tér vissza ujraindítással
-
blakey
titán
válasz
stemplar07 #9409 üzenetére
Megy CoreELEC-kel a bitperfect FLAC, a DTS:X, minden hangformátum, nem értem, hogy ez honnan van.
-
blakey
titán
válasz
stemplar07 #9407 üzenetére
Egy dolgot ne felejts, ott a CoreELEC, ami mindegyik Realtek-et "megeszi reggelire", tökéletesen jól kezeli az fps-t, a mintavételezést, bármit, és könnyű átmenni Androidra, ha kell a Netflix, Prime és hasonlók. Szóval jó cucc az, és a Dune app is jó lesz, persze az Android hibáit nem fogja 100%-ban megoldani, de sok minden javítva lesz, már jön a javított apk, héten küldték az infót, jövő héten meg nálam is lesz egy Premier 4K.
-
Downsampling
senior tag
válasz
stemplar07 #9055 üzenetére
...már csak el kéne csípni egyet...pont ma maradtam le egyről liciten (vacakoló mobilnet miatt)... esetleg nem tudtok eladót, vagy hogy hol lehet rábukkanni? -
kokokka
addikt
válasz
stemplar07 #9041 üzenetére
Voltak ott más dolgok is, mármint a 4K Pro-nál. De már csak történelem, most minden zöld.
-
Csabi1984
addikt
válasz
stemplar07 #9041 üzenetére
Valószínű a Denon és a Dune azon változata nem szerette egymást mert nem kapcsolt be az erősítő vele manuálisan kellett a TV és Házimozivezérlés között váltani.
-
kokokka
addikt
válasz
stemplar07 #7787 üzenetére
Nekem anno még ezzel adták a 4K Pro-t, ez volt a normál táv. Meghogy prémium
Aztán a második szériától meg jött a gagyibb úgy, hogy a leírásban mégcsak fel sem tüntették, hogy változtattak. Sokan a doboz kibontása után szembesültek vele, hogy a kapott táv köszönő viszonyban sincs a fotókon lévőkkel.
-
Csabi1984
addikt
válasz
stemplar07 #7787 üzenetére
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #7788 üzenetére
Persze, köszi! Azért majd, ha meg lesz az eredménye a szervizelésnek, jó lenne, ha megírnád, megjavult-e a lejátszó.
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #7784 üzenetére
Igen, hibának hiba, ez igaz. Csakhogy egyre inkább az látszik valószínűnek, hogy esetemben nincs HDMI gond, mert lányoméknál is (valamilyen Minix van nekik) rosszak azok a filmek, amik nálunk a Realboxon. Ezek arányukban talán 5%, tehát túlnyomó többségben semmi probléma sincs.
És az is igaz, hogy a Mede8er-en valamivel jobban kezeli ezeket, de nem mondható jónak, ugrások ott is vannak, csak nem olyan durván. Ez utóbbi pl. azért lett lecserélve, mert elég sok nyűgje van már, és sajnos 20-25 perc üzemelés után úgy felmelegszik, hogy elmegy a hang. -
Csabi1984
addikt
válasz
stemplar07 #7782 üzenetére
Valószín ez újabb csomagolás vagy kiadás nem tudom de megnéztem a dobozban levő egyszerűsített használati útmutatót ahol a tartozékokat felsorolják ehhez a típushoz.
Franc se gondolta, hogy bluetooth-os távszabályzó
A dune honlapján ezek a változatok vannak
Dune HD IR Remote
Dune HD Premium IR Remote (Egy ilyet azért rendeltem mert szimpibb)
Dune HD BT AirMouse Remote -
Csabroncka
addikt
válasz
stemplar07 #7555 üzenetére
Gondolom az előfizetési csomagod prémium!
-
gyeniko
őstag
válasz
stemplar07 #7553 üzenetére
Nem értetted félre, az van, amit írtam, vagyis megy 1080-ban. Te viszont ezt írtad: "DE 4K HDR-ben sajna ugyanúgy ahogy előtte elkezd töltögetni és 25% nál ua. a hibaüzenetet írja ki, hogy,,jelenleg a film nem elérhető, próbálja később", ami (nekem) azt jelenti, hogy el sem indul a 4K/HDR anyag.
-
gyeniko
őstag
válasz
stemplar07 #7551 üzenetére
Ha licence gond volna, akkor szerintem nálam sem játszaná le...
-
gyeniko
őstag
válasz
stemplar07 #7545 üzenetére
Valóban, nálam is csak max. 5,95 mbps sávszélességgel streamel, 1080 és 5.1. Legalább 5 HDR filmet indítottam, volt köztük olyan, ahol még ennél is gyatrább volt (2,65). Egyelőre nincs 4K sem, nem hogy 4k HDR.
-
djpundro
aktív tag
válasz
stemplar07 #7526 üzenetére
Ezen a linken a PRO II re valaszolt A Dune ,tehat mennie kell .Ujra instalalni .
https://www.avsforum.com/threads/dune-hd-pro-4k-ii-rtd1619-thread.3139662/page-42#post-60628260
-
djpundro
aktív tag
válasz
stemplar07 #7514 üzenetére
Stemplar ugy nez ki lesz bocicsokim
A dune tol kaptam valaszt , a Netflix megy megint es lesz update , meg lesznek javitasok is a Dolby Vision Formakra .For Dune, a firmware update with further improvements for Dolby Vision is planned very soon
(in particular, it will add support for more Dolby Vision file formats).
( In addition to Netflix,
Netflix works on Dune now.
Netflix does not work on Zidoo now.
many people are also waiting for HBO GO. HBO GO also always reports 5.1 error.)
Our R&D team is looking into this problem, as well as into all other issues you reported.Irtam nekik valaszt ,ez a lenti egy reszlet ,ami gondolom fontos ,az ara a termeknek .
We want a new, beautiful surface (already 10 years old), jukebox disaster. (Zidoo much, much better)
Do not forget !! Dune Vision costs 450 € Zidoo Z9X costs me 150 € (direct from China)! -
Csabi1984
addikt
válasz
stemplar07 #7208 üzenetére
pl a Jukebox?
-
djpundro
aktív tag
válasz
stemplar07 #7208 üzenetére
A Dune hu forumon ott birod jelezni a problemad es ök tovabbitjak a Dunenak .Ma olvastam peldaul paran a Jukebox nal hogy nem talaja meg a covereket panaszkodtak es megigertek 1 honapon belül javitjak.
-
Csabi1984
addikt
válasz
stemplar07 #7204 üzenetére
Mi a gond vele?
-
djpundro
aktív tag
válasz
stemplar07 #7162 üzenetére
Alitolag megoldjak ,megigertek .
Van itt egy kis ertekeles hogy miert is szereti valaki a Dune t jobban mind a mas CE lejatszokat (pedig sajat maga is több CE boxokat hasznal ,tehat lehet jogos az ervelese).Persze mindenkinek meglehet a sajat velenye .En ertekelem azokat a pozitiv tulajdonsagokat is a Dune nal amik peldaul egy CE nel nincsen es nem letezö dolog .Es ezeket az extra tulajdonsagokat kikell fejleszteni es meg is kell valahol fizetni .
Persze a vegen mindeg a vevö dönt .https://dune-hd.hu/forum/viewtopic.php?f=61&t=770&start=10#p6776
-
mikeman
csendes tag
válasz
stemplar07 #7142 üzenetére
3an voltak és ez a Budapesti márkaszervíz
-
mikeman
csendes tag
válasz
stemplar07 #7140 üzenetére
Hát volt részem hasonlóban.75" os Panasonic 1 hónap után bal szélen végig egy piros csík. Várni kellett a panellre 3 hetet mire kijöttek és a
nappali szönyegén cserélte a hivatalos szervíz a panelt, azt hittem először viccelnek.
-
mikeman
csendes tag
válasz
stemplar07 #7138 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
-
mikeman
csendes tag
válasz
stemplar07 #7122 üzenetére
Sziasztok!
Szeretném a véleményetek kérni. Vátanék egy Himedia Q10 po ról, ami hozzáteszem hibátlanul teszi a dolgát.Nem fagy nem akad.Tényleg látható minőségi javulás várható a képben az új lejátszókkal??Mert néztem hogy Himedia is tudja a Hdr 10 bit színmélységet, Bt. 2020 4k Blu-ray színkört, stb.Ami szóba jöhet az új Pro Vision 4K Solo t és látom nem igazán vannak még tapasztalatok.Szóba jöhet még az Nvídia is, persze olvasom a fórumokat is.Nem kell semmi Netflix és a többi, 4K tartalmakat nézek vele leginkább, erősítőn keresztül. Mivel a tv Hdr10 et is tud és Dolby Visiont is így ezért próbálok hozzá lejátszót választani.Előre is köszönöm a segítő kommenteket. -
kevesbence
csendes tag
válasz
Ne is mondd, mar elore felek, hogy mi lesz 2 ev utan.
Megvagyok a felulettel, nem arrol van szo, de szerintem ma mar ilyen arkategoriaban ez alap lenne. Plusz extra negativum, egy 170 ezres keszulekhez elemet is elfelejtenek csomagolni. -
djnice
veterán
válasz
OpenWRT csak az RTD1295 chipes lejátszók alatt futott...
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #7094 üzenetére
[link] itt látható : Dune Pro 4K II short GUI overview
-
djnice
veterán
válasz
stemplar07 #7094 üzenetére
Majd rájössz...
-
djnice
veterán
válasz
stemplar07 #7065 üzenetére
-
IP1954
aktív tag
válasz
stemplar07 #7065 üzenetére
Ezért nem kedvelem ezt a fórumot.
A képminőség a forrástól és a megjelenítőtől függ.
Azt állítod, hogy a legmodernebb Oled/Qled tévékbe direkt olyan médialejátszókat tesz a gyártó, ami lerontja a képminőséget, nehogy arra is használják.
Az 50 ezer forintos eleve nem túl jó (gagyi) tévén viszont egy 10 ezer forintos androidos csoda a garázsban készült csere szoftverével világ legjobb képét varázsolja, mert az médialejátszó, ami a sz@r anyagból is csodás képet ad.A Panasonic Oled tévémen a saját médialejátszójával pontosan olyan jó a kép mint a másik 6 médialejátszóval.
Csak néhány szolgáltatásban elmarad:
- nem játssza le mappából a BD-t
- haragban van a DTS jogtulajdonosával, ezért az nem szól
- a menü szépsége és áttekinthetősége elmarad pl. Apple TV 4K-tól
- 100 megabites hálókártya van benne
- a lejátszás közbeni navigációs lehetőségek egyszerűbbek
Ezek egyike sem a képminőségre vonatkozik. -
IP1954
aktív tag
válasz
stemplar07 #7044 üzenetére
Szerintem a gyártók is úgy vannak vele, hogy a 4K-s anyag nagyításának nincs sok értelme.
A zoom az összevissza formátumok miatt készült HD alatti anyagokra.
HD adásnál a 4:3-as anyagnak is 16-9-esnek kellene lenni.Kipróbálná valaki, hogy HD-ra visszaállítva a kimenetet, legalább a tévén lehet-e nagyítani?
-
Csabi1984
addikt
válasz
stemplar07 #6974 üzenetére
-
djnice
veterán
válasz
stemplar07 #6974 üzenetére
Ami tény, az nem hit kérdése.
-
dh66e
veterán
válasz
stemplar07 #6933 üzenetére
Megkértelek benneteket nemrég hogy ne sértegessétek,minősítsétek egymást.
Aki folytatja annak intéznek fent egy kis pihit.
Köszönöm a figyelmet! -
djnice
veterán
válasz
stemplar07 #6962 üzenetére
Most komolyan azt hiszed, hogy a hdmi kábel minősége bármit is számít a képminőségnél?
Na itt kezdődik a baj.
Amit meg esetleg nem látsz, mert elmossa a megjelenítő, az szépen kijön egy hdmi capture-nél. -
kokokka
addikt
válasz
stemplar07 #6964 üzenetére
Ezért írtam, hogy ne is foglalkozz vele. Mit nem lehet érteni ezen?
Itt a 4K II tesztje Slage-től, aki szintén nem ma kezdte. Lehet, hogy ezt sem akarod megnézni, mert látszik a tesztképeken is, de azért csak keress rá a banding szóra az oldalon.
-
kokokka
addikt
válasz
stemplar07 #6962 üzenetére
Látom tényleg nem érted, így nem is baj
Örülj neki, hogy te nem látod és ha így van ne is foglalkozz vele. Azt meg már csak halkan mondom (mivel sokadszorra írod le, hogy neked 75-ös TV-d van), hogy a bending és a TV mérete között semmiféle összefüggés nincs. A színátmenet hiba a 32''-oson is látszik, meg a te 75''-odon is. De mondom, tényleg ne foglaklkozz a témával, ha te ezt nem látod!
-
kokokka
addikt
válasz
stemplar07 #6943 üzenetére
Köszi, itt is a válasz a tesztben.
Dune HD has resolved those with the Pro 4K II model as they have with the issue of color banding (at least to a large degree - this however seems to be an issue caused by the Realtek chips and not Dune HD)
Mit is írt djnice erről korábban?
-
djpundro
aktív tag
válasz
Erdekesek a hozzaszolasaid .Nemm sertö szamomra eggyaltalan .En nem vagyok szakember .En csak utanna neztem amit Djnice alit es lenyegeben ez igaz .
Amugy meg tisztaba vagyok vele hogy 3 meterröl ezt nem lehet latni es attol meg megfogom venni .
-
kokokka
addikt
válasz
Ezt most nem értem. El sem ismered a jelenséget, vagy fogalmad nincs róla mit kell látni/érteni ez alatt? Vagy mire gondolsz, amikor azt írod : vicces?
-
djpundro
aktív tag
válasz
stemplar07 #6907 üzenetére
Helo
Azt a 25% es 20% ot mi alapjan szamoltad ki?
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #6908 üzenetére
és ha már losless, akkor a pro II utolsó beta FW-el szépen lejátssza az SACD sztereó és 5.1-es verzióit iso-ból is, de a DSF (DSD) kibontott filéket,, is viszi.. ami ugyan az, mint az SACD-csak egy extraktorral ki van grebbelve az ISO -ból.
-
Csabi1984
addikt
válasz
stemplar07 #6897 üzenetére
Szóval azt mondod nincs képbeli különbség
? Nekem tökéletesen megfelelt (bluray iso betöltésben) viszont az android verzió mennyit befolyásol (nem a képminőségre gondolok, hanem beállítás, kinézet)?
-
Papageorge
csendes tag
válasz
stemplar07 #6897 üzenetére
Igazából az a kérdés hogy érdemes -e várni es majdnem 250 dollárral többet kifizetnem a Dune HD Max Vision 4K -ért, vagy elég lenne a Dune HD Pro Vision 4K Solo is?
-
djpundro
aktív tag
válasz
stemplar07 #6880 üzenetére
Ertem ,köszi.
Volnal legyszives kiprobalni hogy a fenti Fargo atnevezessel ,hogy hogyan reagal a Dune?
-
djpundro
aktív tag
válasz
stemplar07 #6878 üzenetére
A te linkedet probaltam egy kicsit ,de ez csak az atnevezesre valao ,vagy ?Tehat a cover kezelesre nem ?!
Köszi ,nekem nincs annyi filmem .Es ezt hogyan epited bele a Dune MY COLLECTION ba?
Hogyan müködik ?Minden filmet atnevez ?Legyszi engem meg erdekelne hogy a fenti atnevezesre hogyan reagalna a Dune ?Hogy pontok vannak közötte .
a SOROZATNAL PLANE ."Fargo.S04E03.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264.HUN.ENG-SFY"
Köszönöm elöre is . -
djpundro
aktív tag
válasz
stemplar07 #6870 üzenetére
Tudom van Mobil app ra ,de PC röl windows alatt tudod e kezelni a my collection reszt ?Vagy eggyaltalan a Dune t PC röl ?
Mind peldaul ,most per pillanat a Plexet hasznalom es mivel ülök sokat a PC nel ,akkor rögtön onnan tudom kezelni a Plexet ,ami a DS118 Serveren van nalam .Valahogy kenyelmesnek talalom ,nem kell a nagy Oled tv et beinditani minden valtoztatasert . -
djpundro
aktív tag
válasz
stemplar07 #6861 üzenetére
Es megtalaja a sorozatok coverjait is jol ?
Masok velemenyeere is kivancsi lennek .Most nagyon a Dunen gondolkodom vagy egy Zidoo lesz ,meg nem tudtam dönteni .Mondjuk arban nagy külömbseg ,de hatha a Dune többet nyultana ,az nagyon jo lenne ,akkor nem is bannam a dupla arat .
Hallom sok hiba van a Zidoo nal ,alitolag .A Dune meg alitolag mar az elsö Firmaware val is stabil .
Kikene mind a kettöt probalni elöben .Azt mondjak a Dunen a my Collection (cover menü) sokkal elavult mar es a Zidoo Home Teater felülete alitolag sokkal modernabb .Vagy
Zidoo Z9X
Ez itt a nagy kerdes ?
-
dh66e
veterán
válasz
stemplar07 #6857 üzenetére
Az hogy a futeko mit ír az meg egy másik dolog.A hivatalos oldalon nincs ilyen.A pro 4k-val belefutottak annak idején a félretájékoztatással,de amint kiderült hogy nem tudják megoldani le is szedték a specifikációból.
-
dh66e
veterán
válasz
stemplar07 #6854 üzenetére
Nehéz ügy mivel a Pro4k II hivatalosan nem támogatja a Netflixet,de legalább reszelnek rajta hogy működjön.
Meg kell várni a frissítést vagy jeezni a Dune-nek hogy gond van. -
kokokka
addikt
válasz
stemplar07 #6847 üzenetére
Majd Kylie segít
-
djpundro
aktív tag
válasz
stemplar07 #6844 üzenetére
Erre gondoltam MY COLLECTION .Evvel valahol lattam hogy nem tudtak egy mappabol csak mindeg külön külön egy egy filmet lekeresni .Hogy amikor megadsz neki egy mappat es abban a mappaban van kb 50Film ,akkor automatikusan mind lehet egyszerre kerestetni?
Meg hogy a Sorozatokkal hogyan banik .Megtalaja ?Mert most Plexet hasznalok es az jol megtalal mindent .
Vagy magyarul mas esetleg a neve ?Ti nem ezt hasznaljatok ?
Különben tudom ,hogy mar meglehet rendelni ,de en Ausztriaban lakom es nekem innen Csehektöl meg utanvetellel is meglehet rendelni . dune-hd-pro-vision-4k -
dh66e
veterán
válasz
stemplar07 #6847 üzenetére
Azért fura mert ugye a pro4k II támogatott a Dune részéről míg a Realbox nem,azon ha küzdelmesen is, de működik legalább,minden film elindul amit néztem mondjuk pocsék minőségben....Mondjuk DV meg Atmos az nincs nem is használom csak csekkoltam.A TV-m kényelmesen megoldja.
-
dh66e
veterán
válasz
stemplar07 #6842 üzenetére
Play áruházas vagy dune appos van letöltve?
Az utóbbi elvileg ami optimalizált. -
djpundro
aktív tag
válasz
stemplar07 #6841 üzenetére
Az en fenti kerdesemre a sok dunes nem tudna valaszt adni?
My Collection egy mappa alatt több film beolvasasa lehetseges ?
Es a sorozatokat jol kezeli ,megtalaja a covereket?Peladaul mind a Plex müködik olyan pontossan .En nem nezlek hülyenek ,csak legSzi valaszolj vagy mas a kerdesemre .
-
BBéci
legenda
válasz
stemplar07 #6826 üzenetére
Akkor hogyan különböztetnéd meg a gajt a gallytól?
Az előzőben gépelési hiba folytán lehagytam egy l-betűt a kell szóból.
Ez teljesen jogos kérdés a részedről: "csak tényleg, minek jársz ide, leszólni a Dunéket és miért nem a Coreelec fórumban bizonyítgatod a képességeit ennek az igényes rendszernek?"#6829djnice
Rengeteg érdekes néznivaló, film van a tévéműsorok között, ha nem lennének reklámok, tízszer annyit nézném, mint jelenleg. Ez megoldható rögzítéssel és a reklámok átugrásával. -
djnice
veterán
válasz
stemplar07 #6830 üzenetére
Még egyszer mondom, nem a Dune-t szóltam le hanem megvédtem a többit amiről te azt állítottad hogy rosszabb. Ha visszaolvasol, te mondtad ezt még a legelején, eszem ágában sem lett volna csak úgy beírni ezt ide. És itt most nem csak az olcsó kínairól volt szó, szerepel a tesztben még három másik is. Persze arról már nem írtál, hogy az általam feltett videó nálad banding-os-e, tudom fáj az igazság, de ez van.
-
Csabi1984
addikt
válasz
stemplar07 #6832 üzenetére
Kíváncsi leszek
-
djnice
veterán
válasz
stemplar07 #6828 üzenetére
Nem tudom mit akarsz ezzel, de nagyon eltértünk a témától. Ki akar manapság TV adásokat rögzíteni? Nézni sem érdemes, nem hogy megtartani.
De látom nem jött át a lényeg, ami az egész vitát elindította. Azért mert te nem tudod elfogadni, hogy nem a Dune képe a legjobb, beleállsz a másikba egy teljesen más dolog miatt. Én is elkezdhetném, hogy mit akarsz egy FALD nélküli TV-vel.
Senki nem mondta, hogy hú de sz@r a Dune és azt sem, hogy most azonnal cseréld le másra. Bizonyítottam azt, hogy nem hibátlan a képe és egy olcsóbb lejátszóé még jobb is lehet. Ennyi. -
djnice
veterán
válasz
stemplar07 #6819 üzenetére
100-as nagyságrendbe hoztam be annó VU+ klónokat, tudom miről beszélek (Lonrisun stb). Az SF8008 meg pont elég arra hogy a párom nézze rajta napi 1 órát a VOX HD-t. DVB-C-re meg ott az LG 65B8 saját tunere.
-
Csabi1984
addikt
válasz
stemplar07 #6820 üzenetére
A tipikus 40 dolláros cuccból kilehet hozni azt a szintet amire egy drágább médialejátszó. Jó magam aki használja alátámasztom, hogy szép képe van ahhoz képes, hogy csak ennyibe kerül.
De a 40 dolcsis eszköz önmagában kevés dologra alkalmas, szoftverezgetni kell. Tehát nem egy "kiveszed a dobozból" és használod -
djpundro
aktív tag
válasz
stemplar07 #6802 üzenetére
Attol hogy nem latod ,ez mind valos es megjelent valosag .Letezik ,erted ?
Test kepek valosak
A tudat ,a valosag engem inkabb jobban zavar mind az hogy nem latom esetleg ,mert ott van es lehet ha masikkal neznem ,nem lenne ott es esetleg eszrevetlenül is de jobb elmenybe reszesülnek .Nekem mondtam ,tetszik a Dune ,de ez TENY .
-
djnice
veterán
válasz
stemplar07 #6802 üzenetére
Én nem vitatkozom ezen többet, nem kell elhinni. Még egyszer mondom, ez nem a Dune ellen szól, sok lejátszót tesztelek folyamatosan. Ezek tények és csak azért hoztam fel, mert azt mondtad, hogy a kínai box-oknak rosszabb a képe. Neked is küldök egyet szívesen, hogy kipróbáld. A raw 4:4:4 hdmi capture az, ami egyértelműen megmutatja a natív különbségeket, ezeket a megjelenítő valamilyen szinten eltudja nyomni vagy kitudja javítani. De itt van a tesztvideó, megnézheted magad is: [link]
Van belőle 4K HDR-es is, ott ugyanez a helyzet.A műholdvevőkről meg annyit, hogy nekem is volt VU+, Dreambox, Octagon stb most egy SF8008-at használok. A képminőséget pedig Enigma2 alatt csak és kizárólag a SoC határozza meg, ami pont ugyanaz lesz egy kínai VU+ klónnál is mint az eredetinél. A Broadcom SoC-nek amúgy valamivel jobb a képe mint a HiSilicon-nak.
-
Csabroncka
addikt
válasz
stemplar07 #6775 üzenetére
Stream minőség/megbízhatóságban az android csak abban az esetben éri utol az Apple termékeket ha a "FairPlay Streaming" megvalósul rajta. Amennyiben nem, addig ezekben a szolgáltatásokban mindig le lesz valamilyen szinten maradva.
-
djnice
veterán
válasz
stemplar07 #6785 üzenetére
Én nem azért írtam ezt, hogy vegyél a Dune helyett mást. Ha neked tetszik, használd. Csak felhívtam a figyelmet arra, hogy a képe sajnos az új Realtek szériának nem olyan jó.
-
kokokka
addikt
válasz
stemplar07 #6768 üzenetére
A képminőség egy grammal sem szebb, hidd el! HD 4K Pro-t cseréltem egy TV Box-ra, amin CE fut. Azóta is azon gondolkozom, hogy mernek ennyi pénzt elkérni a 2es Pro-ért....
-
djnice
veterán
válasz
stemplar07 #6768 üzenetére
Hát pedig egy 40$-os S905X3-nak CoreELEC-kel jobb a képminősége mint az RTD1619-es Dune Pro 4K II-nek. Ezt én is teszteltem (hdmi capture) és ebben a tesztben is tisztán látszik: [link]
-
ginola
addikt
válasz
stemplar07 #6766 üzenetére
Az ilyen bosszantó dolgok miatt (is) már inkább egy olcsó kínai média box 15 e Ft-ért és Coreelec.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest