- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
na azért azt talán mégse, mert a képminősége még a Himediánál Q10Pro is sokkal jobb , gyönyörű képe van ( ez megtanultam már a műhold/kábeltv boxoknál, hiába olcsók , amiko, és társaik, a VU+ (Marusys)széria az FBC 8 virtuális tunerrel veri őket..képben , mindenben.. hiába van mindkettőn Linux Enigma2, csakhát dupla áron )... ezt a Netflix dolgot leszámítva, a kezelő felület és minden más viszont nagyon ott van a toppon, de pont azért vettem, és nem a Realboxot, mert ezen ,,elvileg,, megy a Netflix..Remélem FW frissítéssel ez is megoldódik, az Ukrán/Orosz programozók által
-
kokokka
addikt
Pedig lehetne ugyan olyan jó. Csak valami félresiklott náluk. És ez nem a Sigma meglétének vagy nem meglétének a kérdése. Annyi lehetőség lett volna még az én 4K Pro-mban is. De azok amiket a frissítések hoztak finoman szólva is csak a felszínt kapargatták. A kadencia helyes lejátszást lesz@rtak, de az önreklám az nagyon fontos lett, még külön menüt is kapott. Pedig bíztam benne, hogy megcsinálják, de egyszercsak bejelentették a lejátszó második kiadását. Itt döntöttem el, hogy eladom.....
-
junior19
senior tag
Hali!
Működött már ez valamikor korábban neked? Ilyen adatokkal működött, ha már működött?
Amiket leírtál, azok jók, talán a D az nem biztos, nem tudom lehet-e egész hdd-ét megosztani, én mindig csak mappákat osztottam meg. Ezt is próbáld ki.
Ha frissített a win, akkor az elejéről kezdeni.
smb1 be van-e kapcsolva
Hálózati beállításokat megnézni
A pc ip címe statikus, nem változott-e meg
A Dune adatai jónak tűnnek, nálam így működik, kivéve, hogy én csak mappákat osztok meg. -
dh66e
veterán
Igen bocs,a Dune Store Extension tartalmazza csak én már megszoktam ezt sima Dune Storenak említeni.
Tedd fel a sima Dune codecs plugint.
-
dh66e
veterán
Az összefoglalóban ott van a link a pluginokhoz.
A you tube leírását most frissítettem hogy egyértelműbb legyen meg naprakészebb. -
dh66e
veterán
-
Downsampling
senior tag
Csak kérdezem (mert így nekem nem világos): ha csak hangot akar kivezetni, akkor sem elég a 3 pólusú jack? (Azt látom a fotón, hogy gyárilag egy négypólusú jack-rca kábelt adnak, de ott a videójelet is kivezetik.). Ezer éve használok mind koax (SPIDIF) digitális kábeleket, mind optikait, de bevallom, én még jack-es digitális kábelt nem láttam...
-
-
dh66e
veterán
A you tube-hoz.
Valószínűleg azért nem ment a gyári store-ból a yt verzió mert az más szerveren van majd gondolom azt is lefrissítik.
DPC-nek ha minden igaz lesz egy új változata,de azt nem tudom mikor.Az emplexer volt még régebben ,de az teljesen abbamaradt.
Fizetősből van a Movienizer a Yadis meg a Zappiti. Úgy tudom mindháromnak van korlátosan használható verziója.
Ami ingyenes még és hasonlít a DPC-hez az pedig a Dune Flash Interface 2.0 ez most áll fejlesztés alatt én kipróbáltam nem rossz,de talán lassúnak mondanám és a kezelése is megszokást igényel.Az időjárás widgetre nem tudom a választ már rég nem használom az időjárás appot mármint a moddoltat mert ugye gyári az rég megszűnt.Kapcsold ki és akkor nem mutat semmit sem vagy rakd fel a widget ext plugint.
Összefoglalóban megtalálod a linkeket leírásokat. -
Downsampling
senior tag
...csak találgatok: talán az az avi valami olyan jellemzőkkel rendelkezik, ami nem éppen megszokott. De talán nem is az a lényeg, hogy ezt megfejtsd, hanem, hogy le tudd játszani. Én nem egyszerűen átnevezném, hanem átkonvertálnám. A Format Factory program pl. ingyenes, de biztos akad más ilyen program is, ami átkonvertálja... Amúgy én pár hónapja abba futottam bele Dune Prime 3.0-val, hogy az MPEG1-es filmeket csak hang nélkül játszotta le... Egy ezer éves sorozat egyik teljes évadát csak ilyen formátumban tudtam megszerezni, s már fetöltöttem a NAS-ra, amikor ez a hiba kiderült. Na nem volt kedvem onnan visszamásolni gépre, majd az egészet átkonvertálni. Vagy egy tucat teljes reset, meg mindenféle rendszermemória törlés után végül csak lejátszotta rendesen...
-
nfsu17
veterán
idune-nel azt írták korábban, hogy megoldható (én nem ismerem), de az sem így lett kitalálva, meg a yadis sem. mindegyiket pc-re kell telepíteni.
a yadisnak meg kell adni, hogy hol vannak a filmek.
ha hálózatban van a dune (pc+dune), akkor ez 2 gombnyomás és már csak a filmek borítójának letöltése van hátra, majd ezt exportálni a dune-re.
innentől kezdve pc már nem kell hozzá (míg újabb filmet nem adsz hozzá).
de mivel a filmek a dune-re vannak dugva, nem tudom, hogy háló nélkül hogy mondod meg a yadis-nak, hogy milyen filmjeid vannak. vagyis tudom, ki kell húzni a hdd-t és rátenni a pc-re.
de így meg figyelni kell majd a filmek útvonalára, mert visszadugva a dune-re megváltozik majd és nem fog yadisból indulni a film.
szóval valahogy így nézne ki:-a filmes hdd-t rádugod pc-re
-yadisban kitallózod a filmes mappát
-az export mappa (ebben van a katalógus minden film adatával) szintén ezen a hdd-n lehet
-lekeresed a filmeket, szépítgeted, készre csinálod
-valamilyen módon megszerkeszted a filmek elérési útját, hogy a dune-be visszadugva is majd induljanak (auton is megcsinálja, de amint kihúzod a pc-ről, ez változni fog)
-ha ezek sikerülnek is, a következő film hozzáadásakor újra végig kell ezt csinálni, persze csak arra az egy filmre.egy szó mint 100, ha hálózatban lennének, akkor ezerszer könnyebb lenne....szerintem.
-
dh66e
veterán
-
ginola
addikt
-
BBéci
legenda
Nem.
Elolvashatnád ezt a cikket, erről is van benne szó! -
"nem tudom, hogy látnám a a 8 és 12 bit között a különbséget"
8 az ajánlott a Dune részéről, de veheted feljebb, semmi baj nem származik belőle. Képminőség-különbség nincs a 10-12 között, de semmibe nem kerül hogy a maximumra állítsd.
Színtérrel kapcsolatban : Kérdezd meg attól, aki kalibrálta, hogy BT709 vagy valami más a Dune lehetőségei közül.
BBéci : "Gammából szerintem 2,4 a tuti"
Az a tuti, amire a kalibráló állította! Ne állíttasd el vele a gammát, mert cseszheti a többi kalibrált beállítást.
-
-
Hangerőszabályzás, ha akarod, hogy a Dune-n lehessen hangerőt állítani, akkor Legjobb minőség, ha nem akarod, akkor Kikapcsolva.
Tök mindegy, hogy 10 vagy 12 bit. Állítsd mondjuk 12-re.
Kimeneti színtér és alapértelmezett színtér attól függ, hogy mire kalibrálták a tévédet. (Nekem BT.709-re.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest