Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- 
			  Mobilarena Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet): 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Siriusb veterán válasz  Sk8erPeter

üzenetére Sk8erPeter

üzenetéreÖregem, az elmúlt évezredbeli önmagamra emlékeztetsz, amikor katonáéknál nagyon megtanultam mindent kimagyarázni (értsd: a lustaságomat) a tiszteknek. Persze egy idő után rámszóltak, hogy ne nézzem már őket hülyének.  SSD már nagyon jó lenne, a 8 éves asztali gépem biztos szívesen venné. Értem én, hogy csak a kimenet számít, de majdnem mindenhol azzal találkoztam, hogy ott van paraméterként a &$variables, szóval furcsa volt. TEHÁT A TE HIBÁD AZ EGÉSZ!!! 
 Csak a Te egyedfejlődésedért teszem, hogy segítsem, több oldalról is ráláthass az adott témára. Nagyon szépen kifejtetted az egész kérdéskört az utóbbi 1-2 napban, megérdemelsz egy piros pontot. 
 Remélem értékeled, hogy nem csontot vagy jutalomfalatot mondtam.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Komolyra fordítva a szót: kösz. Elég színvonalas topikot generálsz így magadban.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Marvel Snap
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Milyen házat vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)