Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ismerős a jelenség, úgy nevezik: White Screen of Death (WSOD)
A linkelt oldalon sok megoldási lehetőséget is kínálnak.Az admin-oldalakat nem éred el? Ahogy írtam is korábban, ez elő szokott fordulni esetenként, hogy pl. az adatbázislogot megnézed, azon a címen, amit írtam fentebb (az is a 6-osra vonatkozott, feltételezem, mi egymás közt a 6-osról beszélünk, mert eddig ha jól tudom, arra fejlesztettél).
Azt is csinálhatnád első körben tesztelésként, hogy a cache-táblákat törlöd: [link].
Lehet admin-felületről, meg adatbázisból, manuálisan (most ehhez férsz csak hozzá ezek szerint).Mondjuk lehetne kóddal is ugyanezt, úgy, hogy ezt az index.php fájlod elejére teszed ÁTMENETILEG (aztán kitörlöd az első futtatás után): drupal_flush_all_caches().
De így:
require_once("./includes/bootstrap.inc");
$cookie_domain = $_SERVER['HTTP_HOST'];
drupal_bootstrap( DRUPAL_BOOTSTRAP_FULL );
drupal_flush_all_caches();
die();Ennek is lehetne adni egy próbát.
Szóval én első körben mindenképp a cache-táblákat buzerálnám ilyen esetben, az már annyiszor segített.
Aztán ha ez sem jött be, végiggondolnám még egyszer, mit cseszhettem el.
Persze adatbázis is megtörhetett valahol, de akkor érdekes, hogy így jelentkezik, nem mondjuk egy query sikertelenségében.
Meg nehéz elképzelni, hogy egy adatbázissérülés csak az egyik projektet érintette volna....Mondjuk persze nem nehéz akkor, ha mondjuk csak az adott adatbázis fájlja sérült (pl. MySQL-nél).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Nők, nőügyek (18+)
- Villanyszerelés
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- Apple iPhone 16e (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, fehér)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest