- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #68005 üzenetére
Most voltam megint, sajnos már elfogyott .
-
krazo
csendes tag
válasz
Darth_Revan #67972 üzenetére
Az Auchanban akciós a DJI Tello: 16 100 Ft
Online kifogyott, de az áruházakban még lehet. Ha itt [link] lenyitod a "Melyik áruházban van készleten" -t ott még sok bolt van felsorolva. Anno láttam a Soroksáriban az akciós cuccok közt egy táblát, azon DJI MAVIC volt (170e körül) és az eladótól kellett kérni (nem rakták ki a nagyszoknyásoknak). Lehet most is kérni kell a Tello-t.
-
MR007RM
addikt
válasz
Darth_Revan #67978 üzenetére
Akkor jobb lesz ha nem veszel semmit, sajnos ez az igazság. Egyébként kérdeztél és kaptál rá választ. Hamar szakértő és kritikus is lettél!
És olyan nagyon nem is fejtettem ki semmit azzal kapcsolatban amit kérdeztél. Rúgjál csak bele a másikba mindig mikor segíteni akar. Olvass vissza kérlek!
-
MR007RM
addikt
válasz
Megelőztek...
Én nem foglalkozom vele. -
válasz
Hivatalosan ha egy papír repülőt eldobsz, ahhoz is kell(ene) legtérhasználati engedély! Közterületen semmit sem lehet engedély nélkül reptetni. Otthon, kertben, havernál sem...
-
válasz
Darth_Revan #67969 üzenetére
Jó választás kezdőnek, de inkább 25 eFt-ért vedd:
[link] -
válasz
Darth_Revan #67969 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Saeco Gran Baristo Avanti HD 8977 I FRISSEN SZERVIZELVE I VÍZKŐTELENÍTVE I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest