- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
szilu7 #68366 üzenetére
És lehet még ezzel sem megyek semmire, mert talán a videó oldalára is tennem kéne valami hasonlót. Sajnos nem értek hozzá, a netet turkálva találkozok mindenféle írással, így abba kapaszkodok (
hogyan játszam ki a rendszert). Keresem a gyenge pontot, mivel tudnék akár csak picit előrébb kerülni, mert jelen állás szerint azt már tudom, főleg nem az antennákon múlik a gyári elképzelés teljesítményének fokozása.
Még a videó antenna kábelt is cserélni fogom egy vastagabbra, amilyet látom használnak. Jelen pillanat egy fekete bevonatú link alapján 2.4GHz típus van beépítve. Nem tudom ez számít-e, ha nem, ezen nem sokat bukok, ez az 1 nem túl költséges kiadás.
Kár hogy itt a hideg, lassacskán meg kell emésztenem, tavaszig szüneteltetnem kell a témát. -
vans?
őstag
válasz
szilu7 #68186 üzenetére
Koszi, ez alapjan minden eseti legter-igenyles 3k? Ez egy fel oras idotartamra ervenyes? Ez igy nem hangzik tul jol, persze ertem a veszelyeket, de kisse agyonbonyolitottnak tunik. Gondolom az uj szabalyzasrol meg senki nem tud tovabbit. Jarunk turazni pl. Ausztriaba, gondolom ott megint masok a szabalyok...
-
blu79
addikt
válasz
szilu7 #67951 üzenetére
Szia, megrendeltem életem első drónját
, Dji Tello Iron man lett MM akciós volt ma 29ért , távot is rendeltem 11ért meg aliról fogok amit egy másik kolléga ajánlott 2 aksi töltő meg táska 11ezer kb . Ez lessz a kezdő szett
Aztán ha belejöttem a dologba jön a következő szint
(Annyit hozzáteszek hogy karácsonyi ajiba kapom ezeket .... addig ki sem bonthatom... nem ... nem a feleségemtől haném anyós...
)
-
mpireb
csendes tag
válasz
szilu7 #67928 üzenetére
Látta ezt valaki élőben bármelyik Auchanban? Voltam kettőben is ma (Törökbálint, Budaörs), mindkét helyen az volt a válasz, hogy egy ideje már egyáltalán nem is árulnak drónt... Szét is néztem, nem találtam. Ehhez képest az Auchan oldalán a budaörsi áruháznál az van, hogy készleten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged