- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
.nodi. #18413 üzenetére
Ahogyan előttem írták, most tényleg érdemes visszaolvasnod pár napot, mert pont ÉN voltam az, aki itt "untatta" a hozzáértőket, hogy mit érdemes venni
Kaptam egy csomó szuper támpontot és segítséget a választáshoz, lehetetlen és felesleges mindent újra leírni. Tényleg olvass vissza, ha még is érdekel a dolog!
Ugyanezek voltak az igényeim nekem is, én is olcsóbb valamit gondoltam, de végül én eldöntöttem, hogy ha úgy alakul (anyagilag), akkor P3S vagy esetleg P3A lesz belőle. Nekem a legfontosabb a GPS általi pozíciótartás, meg a normális kamera (gimbal-lal), úgyhogy nehéz megúszni ezalatt, ha nem akar/nem tud az ember barkácsolni.
Én is egy H8 Mini-t javaslok kezdésnek, én is azzal kezdtem (én 3000 Ft-ért vettem). Valaki írta, hogy szobában, vagy szélcsendben jó csak: alapvetően igen, de nekem érdekes módon szélben is elég kellemesen viselkedik, sokkal jobban tudok vele repülni kisebb szélben, mint a nagyobb, kamerás drónnal (vagy csak már megtanultam kezelni rendesen). Én úgy szoktam menni repülni, hogy viszem a nagyot (ami most csak X ideig van a használatomban), aztán utána felüdülésként előveszem a H8 mini-t, azzal lehet kicsit bohóckodni, meg "száguldozni" a nagyhoz képest
Ha már szóba került a H8 mini: lenne egy kérdésem, egyszerűen nem tudom a megoldást, hátha tudtok valamit mondani.
Szóval: néha vannak olyan helyek, ahol egyszerűen NEM tudok vele elindulni. Pontosabban: akkut rádugom a repcsire, lassan villognak a ledek, idáig minden OK, de amikor a távvezérlőt bekapcsolom, összepittyennek, de folyamatos led világítás helyett elkezd gyorsan villogni és nem tudok felszállni vele, nem reagál a "gázkarra".
Aztán odébb megyek pár tíz, vagy száz métert és simán repülök vele akku merültéig.
Van erre valami értelmes magyarázat? Létezhet olyan, hogy bezavar valami a vezérlőjelbe és ezért inkább eldobja? WIFI? Vagy mi?
Általában szabadtérben szokott ilyen lenni, zárt térben érdekes módon még sosem jött elő emlékeim szerint, vagy csak nagyon ritkán.
-
molnigee
aktív tag
válasz
.nodi. #18410 üzenetére
Az olcsóbb gépekre gondoltam, ami úgynevezett brushed motorral van szerelve, ezek élettartama 5-10 óra használat, szerencse függvényében.
A komolyabb gépekben brushless motor van, ami bírja rendesen, nem is igazán romlik el, max csapágyas lesz.
Ezek a gépek 30-60E körül kezdődnek. -
molnigee
aktív tag
válasz
.nodi. #18408 üzenetére
Nem akarok ünneprontó lenne, de kb 2-3 naponta kivesézzük a témát, és már én unom
Szóval olvass vissza pár oldalt, minden le lesz írva, vagy legalább írj konkrétabbakat.
De röviden, ha egyáltalán nem értesz hozzá, akkor H8 mini. Olcsó, strapabíró, megtanulsz minimálisan repülni, szobában vagy szélcsendben.Utána jöhet valami más, kérdés hogy mi jelent az olcsó? Ha jó minőségű képet akarsz, akkor az nem lesz olcsó, ha meg még látni is akarod mit fotózol, videózol, akkor pláne.
Mennyire magasban, 100métrig olcsóbb, felette drágább kb
A minimum lehetőséged a X8C + veszel egy jobb kamerát, 20-40K körül + veszel egy FPV szetet 20 körül hogy lásd mit veszel.De számolj azzal, hogy ezen gépek motorja nem sokáig bírja, 1-2hónap... A repülési idő 5-10 perc!
Szóval a pénz határozza meg a dolgokat, a olcsó meg itt nem játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Escape from Tarkov
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged