- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Dzseno #61435 üzenetére
Szerintem, keress itt a hardver aprón használt cuccot, jobban járhatsz. Akár egy Bugs 3-l, ami amúgy remek darab. Igaz, gyárilag nincs benne kamera, de minden pótolható, mert van benne hely. Ha már komplett szett, akkor pl Eachine EX2mini, kicsi, de agresszív is tud lenni.
Komplett szett, kamera plusz goggle, ami egy monitor igaziból egy szemüvegbe rakva.
(appon keresztül -10%-ot NE feledd! -
syler123
veterán
válasz
Dzseno #61435 üzenetére
Elvileg ahhoz adnak mindent, már ha azt a változatot választod.
With Camera + FPV Monitor + Glasses
Tehát ezeknél nem a telefonon látod a képet, hanem a szemüvegben, ami jobb is, mert itt nem nagyon van késés, jobb irányítani. Hogy mennyire ajánlott ez a gép azt nem tudom. Majd megmondják a többiek.
-
Geller72
veterán
válasz
Dzseno #61430 üzenetére
Mondjuk egy bogár valamelyik verziója. De az önmagában (még fpv kamerával szerelve is) szemüveg nélkül nem sokáig ad élményt LOS-ban repülve. Kezdő gépnek, ha képet is akarsz, legyen repideje is és ne legyen nagyon gagyi, akkor mondjuk dji tello, vagy mitu, bt-s gamepaddal. A tellóhoz, amennyire tudom a gamepad majd 10k huf, az elég sok az alapár mellé- A Xiaomi mitu nem olyan jó gép, de ahhoz szinte bármilyen bt-s gamepad jó. Amit megkapsz 3k huftól. (A padot) És a MiTu is sokkal olcsóbb a tellónál, van saját memóriája, nem a telóre ment - hanem a sjaát 4gb-os memóriájába. Arra ráteszed a telód és wifin nézed a képet. Nem fog messze menni, nem lesz "hűdefasza", de 35k-ért ne várjunk sokat, ha egy elfogadható akciókamera kerül annyiba. (És az sem egy gopro.) Még jóval többért is csak wifis megoldások vannak, amiket én személy szerint nem tartok sokra. Sőt....
. Tehát ennyi pénzért szerintem nagyon korlátozott a mozgástered. Vagy itt megállsz, elkönyveled magadban, hogy ennyiét ennyit és ez neked megfelel, vagy komolyabb cuccért/cuccokért mélyebben zsebbe kell nyúlnod. És ez csak a szett ára, semmit nem vettél pluszban hozzá. Sem tartalék holmit, sem plusz akkukat, propokat, stb.
.
--Szerintem--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged