- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
ez is előfordulhat.. ha ez történne, akkor bocsi mindenkitől, én dobtam be itt az infót.. de hát ugye nem tudhattam, hogy nem akarnak/tudnak majd postázni.
a kínából történő rendelés sose gyors. én ezt már megtanultam, szóval még nem mondanék le a cuccról. paypal védelme él 180 napig, addig amúgy se nagyon lehet gond. előfordulhat, hogy csak sok rendelést kaptak és nem érik utol magukat, és közben a készlet is kifogyott (mivel tudjuk náluk mit jelent az "in stock"... talán be tudják még szerezni, aztán ha mégse akkor bocsi és refund.. csak ugye közben telik az idő).
egyébként mint írták, PP-on tudsz vitát nyitni ha úgy érzed, ott van nyoma a tranzakciónak.
(#1895) Turbobacsi
ezt a 2-5 napot hol láttad? mert ha ott ahol én is, akkor az csak az EU raktárból történő rendelésre vonatkozik, de ezt nem onnan küldik, ha küldik. egyéb infót ezen kívül csak annyit találtam, hogy 15-30 munkanap mire ideér (de ahhoz fel is kellene adni, olyat nem láttam hogy erre mennyi időt adnak maguknak).
-----
egyébként valamelyik nap rájuk írtam már live chat-en (tegnap vagy tegnapelőtt.. már nem tudom.) ahol is egy jó másfél órát tuti, hogy várnom kellett mire sorra kerültem. most vagy ennyi rendelésük van, vagy ennyire nem törődnek a vásárlóikkal.. próbálkoztam máskor is, akkor azt írta a chat hogy 76. vagyok a várólistán, hamarosan jön egy operátor.. hát inkább nem vártam ki, hanem másnap próbálkoztam korábban
mikor beszéltem velük, rákérdeztem, hogy mi a pék lesz a rendeléssel, de csak a szokásos "we will ship your order ASAP" választ kaptam - na ezt meg már ismerem. telefonnal jártam úgy másik boltnál.. "holnap postázzuk" eltelt egy hét, megint rájuk írtam, "holnap postázzuk", mondom álljunk csak meg, 1 hete is pont te, pont ugyanezt mondtad nekem.. de aztán megkaptam a garanciában cserélt készülékemet. egyébként a kérdésemre, hogy a kamera és a kártya is jár-e hozzá, azt mondták hogy igen. egyéb hasznos infót nem tudtam meg. mindenesetre én még várok.
-
Cathfaern
nagyúr
PayPal-on mindenképp tudsz reklamálni. Vagy ha van rendelés azonosítód, akkor arra tudsz hivatkozni mailben.
ribarszki:
Olcsó kategóriás drónok gyakorlatilag eladhatatlanok használtan, mivel nem tudni mennyit mentek. Kopás nem látszik, de lehet 2 repülés után elszáll a motor. -
vegyszer
addikt
Szerintem lehet, hogy egy köztes fázisú regisztráció létrejön. Mint a tinydeal oldalán asszem volt nekem ilyen. A paypal mail cím lehet, hogy jelszó emlékeztetőt kérve valódi fiókba visz. Ha igen, akkor ott látszik a státusz.
De nekem volt olyan eladó is, aki még a paypal felé is látható módon küldte el a csomagkövetési számot... (és két helyről is jött mail)
Ezt a boltot én sem ismerem jobban.
-
zsiz
őstag
igen, nagyjából úgy működik, ahogy írod. nyitni kell egy "vitát" amiben leírod a problémát, elküldöd a bizonyítékaidat, hogy alátámaszd az állításodat. az eladó szintén bizonygatja az ő saját igazát, vagy elfogadja amit te állítassz és megegyeztek a visszatérítés módjában és mértékében.. pl ha nem akarod visszaküldeni a terméket akkor nem fognak teljes összegű visszatérítést felajánlani neked. egyébként ilyen esetben érdemes visszaküldeni, mivel a visszapostázás költségét is visszatéríti a PayPal.. ha meg nem tudtok megegyezni, akkor a PayPal dönt a benyújtott bizonyítékok alapján.
de itt szerintem se lesz rá szükség, benne kell hogy legyen a kamera is.. ahogy te is mondod, a fényképeken, a dobozképen, a leírásban, a linkben, mindenhol említik, így kétlem hogy ne járna hozzá. de ha mégis kimaradna, akkor teljesen jogos visszatérítési követelést lehet benyújtani, amit meg is fog ítélni a PP a megtévesztő termékleírás miatt.
-
kazmerr
aktív tag
Sajnos mindenhol elég kevés tapasztalat van róla
Ha még nem láttad akkor...
Ezt nézd meg:
https://www.youtube.com/watch?v=q1zt_3pIm0Uplusz ezeket az alapról:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLVZhhqqnkOnDHYyrzqe_1MfC7hNSHGtSpFPV-re annyira nemmondják jónak a wifi hatótávolsága miatt, de tanulni, megnézni hogy tetszik-e szerintem nem lehet rossz, annak tudatában persze hogy ennyi pénzért mit lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Duotts C29 elektromos kerékpár
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest