- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
KisTücsök #72927 üzenetére
Hol van ingyen? Én Romániában élek, ide is meg tudom szerezni más oldalon? Kaptam egy itthoni linket, de azt hiszem 15 euró a teszt, és állítólag a felkészítő anyag nem ad választ azokra a kérdésekre amiket feltesznek, szóval lehet megtanulod amit kell, de a tesztet attól még elbukhatod.
-
Sirandrish
legenda
válasz
KisTücsök #72918 üzenetére
Oké...3 kérdés...
Hol? Hogy? Hol?
Viccet félretéve..
A drón jogsi ha jól tudom osztrákba full ingyenes, és ami fontosabb online megy...jók az infóim?
Mert a magyar amennyire tudom személyes vizgyát igényel, amit szívesen kihagynék ha lehet.
A drón regisztráció ez a UAS akármicsoda, igaz?
És amiről fogalmam sincs...hol, és hogy jelentem be a repüléseket? -
Marci112233
addikt
válasz
KisTücsök #72904 üzenetére
Hát ha ezeket mindenképp be kell tartani, akkor ezt még át kell gondolnunk. Tudom hogy ezeket lehet egyszer kell elvégezni, de akkor is ezt még meg kell beszélnünk, hogy így kell-e erre a kis feladatra. (Egyenlőre nézelődés és érdeklődés folyik ezért is kérdezek többet.)
-
vape1
csendes tag
válasz
KisTücsök #72802 üzenetére
Köszi a javaslatot. Ahogy néztem, a sima Mini itt kapható [104-ért]. Mini SE-t 110-ért tudnék szerezni, ami ha jól értem gyakorlatilag ugyan az a kamera, ugyan az a problémásnak mondott hatótávú wifi irányítás, csak megkapta a Mini2 akkumulátorát és propellereit, amivel kicsit "szélállóbb" lett.
Litchi ha jól láttam már a Mini SE-n is működik (SDK elvileg már kint van rá), szóval programozott fotózás/repülés gondolom ezzel is megoldható lenne.
Mini2-őt 182-ért tudnék szerezni, ami 4K kamerával, meg OcuSync-el több ha jól gondolom. Kérdés, vajon annyival jobb a használhatósága? Mert kirándulásra a nagyobb távirányító miatt nem tudom mennyire praktikus, és azért +70eFt.
-
Szancsó
aktív tag
válasz
KisTücsök #70644 üzenetére
A8S a legkisebb a háromból. Nekem az X6B volt 3" -on, ott éppen elfért, szerintem erre nagy lenne. (Most az 5"-ra költöztettem át: az diversity -s és nem is volt gondom a vétellel, igaz, én ritkán megyek 50m -nél messzebb. Van tartaléknak A8S is valahol, de azt még nem használtam.)
Megjegyzem nekem az I6X -el voltak gondjaim a gimbal-okkal: Betaflight alatt ugráltak a tengelyeknél az értékek ilyen +-5 egységeket (mondjuk ez kiküszöbölhető szoftveresen), nem mindig álltak vissza pont középre, stb. Cseréltem végül gimbalt és azzal megint jó lett kb, majd mikor ismét elkezdett vacakolni megint kapott új gimbalt és inkább cseréltem távot, azt meg elajándékoztam. -
vandor01
senior tag
válasz
KisTücsök #70644 üzenetére
na ez faja valasztas! max 200 ejrobol bol be lehetett szerezni a szettet keveske tarcsi cuccal 1-2db 3S aksival akar alap 3S USB-s toltovel! receiverekbol meg vmi pici kell mert ez kis gép 1-3gramm magassaga lehetoleg 2 antennasat hogy tuti legyen a vetel ajanlani nem tudok mert nincs FlySky-om de ha rekeresel kidobb kis millio receivert : [link]
Emax birni fogja.... a torony nalam eleg stabil van vagy tiz gepben is valamelyik mar 3 eves.... csak akkor fustolt ha fa-z voltam.... a motorok is jobbfajtak..... a szemcsi is... jo eros kozepes kezdo csomi! es lehet nem is fogsz feljebb upgradelni hobby repkedesre jok lesznek.... ha meg el kap a gepszij? semmi nem lesz eleg jo!
elég mennyisegben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest