-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
drnet
aktív tag
válasz
jackbacsi87 #8042 üzenetére
Nekem Syma x8w van. Én nem ajánlanám a wifis verziót. Én már bánom, hogy nem a sima X8-at vettem. A gyári kamera béna (pont olyan, mint az x5c-é), fpv-nek sem jó, mert kb 20-25 m-ig adja csak a jelet. Raktam rá egy sportkamerát fixen, és leszállás után tudom meg, hogy mit vettem fel.
-
tibibi
őstag
válasz
jackbacsi87 #8051 üzenetére
Elméletileg meg nem x8-ra van áfa meg vám a másik meg eu raktár ott nincs .
-
Jackal2
senior tag
válasz
jackbacsi87 #8051 üzenetére
Syma X8-ról már írtam itt, ha érdekel, elolvashatod.
-
dudicukrasz
tag
válasz
Egyértelműen a syma,de az drágább is.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Teljesen más a két gép, árban is. Syma X8 képes vinni magával nagyobb kamerát, 200mAh-s akksi, de balancerrel kell tölteni, van több verziója, WIFI FPV, sima, és 8MP-s kamerával szerelt.
A WLtoys V686G egy 5.8GHZ FPV-s 720p kamerás gép, sokkal olcsóbb, inkább poén, mindenféle cuccokat rá lehet aggatni (buborék fújó, vizipisztoly stb.), holnap reggel bővebben elolvashatod a quadkopter blogon ha akarod.
-
tibibi
őstag
válasz
Mi a V686-ot vettük ha visszaolvasol Jackal leírta mi szól mellette .
Biztos lesz aki a másik mellett tud érvelni.
A tarantula szerintem jó gép ,hogy mennyire eszi a motorokat kiderül ,de kb annyira mint többi ami szénkefés .Az ,hogy motort mennyiért tudsz venni az a nem mindegy . -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
jackbacsi87 #7797 üzenetére
Syma x5sw-t én több mint két hónapja vettem itthon, újonnan 25.000-ért...azóta gondolom olcsóbb is.
Jackal2: x800-at kínából rendeltem és tökéletesen működik.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Hat, emmeg milyen allat? Rakeresve csak magyar oldalak, meg veletlenul sem hobbyuzlet.
Akkor inkabb X5C EU raktarbol a maradekbol meg elmesz fagyizni, engem meg meghivsz egy sorre. -
Jackal2
senior tag
válasz
-
Allien
veterán
válasz
Pl amit linkeltél, mondjuk megveszed. Alkatrész???
Ha nem ismered az eredetijét, akkor kampó, mert ugye ha használod, akkor törni is fog előbb-utóbb valamije. Illetve, kéne hozzá mondjuk pót akksi, azt külön vadásszál hozzá. Mondjuk, ez nem annyira ördöngős, mert leméred, megnézed, milyen csatlakozója van, és a hobby kingen méret alapján is kereshetsz hozzá akksit.
Pl az X800-hoz most rendeltem onnan, bár, még nem kaptam meg, de kíváncsian várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest