- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
válasz
Predator2 #73251 üzenetére
Levizsgáztam = megvan az A1/A3 tanusítvány
A másik részét pedig úgy értettem hogy mellé voltam itthon gyakorlati képzésen is.
Legacy alatt azt értem hogy mivel az MTOM-ja >250g, így jövőre már csak A3-ban repülhet.
"Alapolvasmány" lehet magyarul a KTI ingyenes anyaga (nemrég linkelték), az Eurocontrol anyaga angolul (itt vizsgázhatsz is ingyen) vagy fizetős a legter.hu A1/A3 anyaga nekem nagyon bejött.
-
Crus
őstag
válasz
Predator2 #73242 üzenetére
Hát kb. ez a valós ára. Az eredeti árat nem is értem, hogy gondolták komolyan. A dynamic trackingje (follow me) még mindig kuka, ha ez fontos, akkor nyilván ne ezt.
A kamerája elég jó, de utómunkát igényel a vele készített anyag, mert nem olyan kontrasztos, élettel teli felvételeket produkál, mint a versenytársa DJI Mini 3 Pro. Utóbbi nyilván a tuti vétel ebben a mini kategóriában, de árban teljesen más liga sajnos.Még annyit, hogy az anyagminősége, finoman szólva se DJI szint. És igen én is úgy tudom, hogy ez egy kifutó széria.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged