- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
tknof1871 #73100 üzenetére
Tello-t felejtsd el, szerintem erre alkalmatlan. Hatótáv, plusz a pici szél is elviszi, az inkább egy "szobacirkáló". Egy Minivel ezt a feladatot meg tudod oldani, nem kell ennek akkora feneket keríteni.
Ára újonnan a Mini SE kb 135k, használtan a sima Mini 100 alatt már találni 3 akkuval Fly More Combo-t is. (múlt héten volt 85-ért, meg is megvettem)
Sirandrish: Tellóm 5 csomós szélben felengedtem, voltak 8 csomós lökések el is vitte kb 10-12 méter magasan, a fáról kellett leszedni. Küldtem is vissza az Alzába, szerencsére visszavették. Az a 4-5 órás élettartam is kicsit lehangoló, még ha a duplája is kevéske. Persze nem drága, de folyton forrasztgatni, cserélni.
-
twine
veterán
válasz
tknof1871 #73092 üzenetére
Szia! Én ezt a témakört kicsit megeroszakolosnak érzem...
Szerintem ha tényleg a cél a fontos,és nem a drón vásárlás valamilyen indokkal, akkor nézz be az okosotthonos topicban,,,csomó ilyen víz érzékelő van amiről olvastam....
Talán olcsóbb is mint drónt venni...a smarthome ezen szeglete engem pont nem érdekelt, ezért csak fél szemmel olvastam mindig, de hogy van ilyen, az biztos...Szerk...
Mondjuk én sem gondoltam ezt végig, mert ha egy mező közepén van ez, és egy gazdasági épület, ahol 0 internet van, akkor nyilván ki is esett ez az ötletem... Bocsánat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest