Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
ezoltan #67550 üzenetére
Igen, ez volt az első repülés. Eddig ugye FlySky-t használtam, aminél jobb esetben 3-400 méter volt a max (iA6B vevővel, az A8S meg úgy beszart, hogy ne is említsük, emlegettem itt eleget...
).
Most álltam át nemrég FrSky-ra, illetve a böszmét átépítettem egy köztes 5 colos állapotba R9MM-el, hogy amígy megjön a 7 colos váz, addig tudjak tesztelni. Nekem ez a 750 méter az üres mező felett már olyan volt mint amikor egy madárfióka először bontogatja a szárnyait. Egy teljesen új világ nyílt meg előttem úgy érzem és máris izgatottabb vagyok a pár hete berendelt S800 winggel kapcsolatban is (ami köztes verziók nélkül egyből LR lesz).
Szóval ja, apró csibe lépésekben haladok egyre nagyobb távok felé és figyelem a gép viselkedését. A végállapotban Böszme-2 egy 7 colos gép lesz 2507-es lassan forgó motorokkal, 1,2W teljesítményű VTX-el (vagy 1,6W, ha a TX805S-t teszem rá AKK helyett), tuningolt antennákkal, 1W-ra képes R9M rendszerben.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Milyen routert?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Raspberry Pi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Edge Ryde Seven 26" első-hátsó kerékszett Shimano SLX agy
- Prologo Nagó Evo Tri 40 kerékpár nyereg
- 3+2+1-es ágyazható ülőgarnitúra eladó bordó színben.
- Alig használt Philips darálós, tejhabosítós kávéfőző
- Philips LatteGo 5400 Automata Kávégép I Új Tejtartály I Frissen Tisztítva I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest