Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- iPhone topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
kriszbon #61662 üzenetére
Nagy bátorságomban ráraktam az [AVAN Long Range 6038] propellereket, de ezek nálam ehhez a vázhoz egyáltalán nem jönnek be.
A 250-es vázat 65-70Km/h körül már nagyon berázza. Most vagy azért mert az Arm csak 3mm a prop meg nagy, vagy nincs kiegyensúlyozva rendesen, vagy még az is lehet azért mert nagyon vékony hajlékony gyenge a prop vége. Lehet erősebb vázon nem viselkednének így, de olyanom nincs. Kemény propeller nem rázza így be a gépet [QAV250 Avan 6038 prop] .
Jut eszembe, hogy még [Ezek] az AVAN propok is berázzák kicsit, ezzeknek is nagyon hajlékony vékony a vége.
Ja igen, és elfelejtettem bekapcsolni a Flysky FS-i6 távon a Boostert, így valószínű az egy db gyári antennával repültem ami a fogantyúban van oldalt.
Pedig mióta tervezem hogy teszek előre egy visszajelzőt, vagy kapcsolót(vagy mindkettőt).Gondolom ha nincs áram alatt a Booster, a rajta levő antenna nem sokat ér(de ezt nem tudhatom).
Akkor vettem észre mikor leszálltam és kikapcsoltam a távot, meg gondoltam lehúzom az aksit mert merülni szokott jobban még úgy is ha a Booster nincs aktiválva.Ilyen szempontból azért elég jó a Flysky X6B vevő, még ha nagy és nehéz is elhelyezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest