- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsee75
tag
válasz
Zsee75 #22674 üzenetére
na kipróbáltam!
a syma x11-es antenna nélküli távirányítójával kimentem a mezőre az x5sw-vel
jó nagy szél volt de mondom ki kell próbáljam. elég magasra felküldtem sztem 40-50m-re. A szél vitte rendesen, nem tudtam visszahozni, úgyhogy szépen lassan letettem. Végig tudtam irányítani rendesen semmi jelvesztés
125m-re tőlem sikerült letenni.
tehát a hozzá adott távirányító a rossz, szétszedtem de semmi forrasztási hibát nem látok.
most már egyértelmű hogy a jelnek sem kellene villognia az antenna mellett.mobbo: így már azt mondom tényleg f@sza ez a kis gép kezdésnek
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Zsee75 #22668 üzenetére
Esetleg lehetne valami forrasztási hiba is. Meglehetne próbálni a gyári antennát újra forrasztani.
Arti1 szerintem igen
Más: Szerintem ezek a kamerák nem olyan drágák, szerintem jól jártok a TGY 2K-val
Ha az alap hd egy sj4000 copy(persze ezt nem tudhtom) lenne akkor lehet hogy a 2k meg egy sj4000+ copy?
-
Jackal2
senior tag
válasz
Zsee75 #22563 üzenetére
A HW verzióban van egy WIFI adó ami 2.4-en ad és zavarja az irányítást. Nem te fogtál ki rossz darabot, az enyém ugyan ilyen volt, akadozva válaszolt, megszakadt a kapcsolat. A blogomon a teszt, ugyan ez a jelenség. Nem szabad semmit venni, ami WIFI-s bár ha nincs rajta a kamera, akkor érdekes...
-
Jackal2
senior tag
válasz
Zsee75 #22551 üzenetére
Az ekkora szar tényleg. Zavarja az irányítást a WIFI. Kukába vele (mármint add el) és vegyél valami mást mert kínszenvedés lesz vele a repülés.
Más: Quanum Nova Pro 300 most
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Milyen autót vegyek?
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Windows 11
- PlayStation 5
- HP notebook topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó KTM női kerékpár!
- Dyson Airstrait nedves-száraz hajvasaló (Prussian Blue/Copper)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest