- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
válasz
syler123 #37028 üzenetére
haat? ideglenesen ha mas nincs megfelelhet.... de csak 1db aksit tolt!
nekem is van en a HK-s verziot vettem... gyorsan valtottam IMAX B6 -ra
igaz csak 2S aksit toltok de boarddal 1x 5db-ot! szoval szuk keresztmetszet lesz
vagy vegyel tobbet de akkor mar inkabb B6+board...... vagy vmi nagyobb
teljesitmenyu foleg ha lesz 4S aksid is! -
-
kimista
aktív tag
válasz
syler123 #37017 üzenetére
balansz csatin egyesével meg tudod mérni a cellák feszültségét.
amit leírsz az nagyon nem oké. egy aksival csinálja ezt, vagy minddel?CF-ben nézd meg a táv sávjait, hogy milyen tartományban mozog, nincs-e valami offset vagy valami elcseszett exbo beállítva.
min max értékeke mennyik? -
syler123
veterán
válasz
syler123 #37008 üzenetére
Valaki tudja esetleg 1 halott cella milyen hatással van a gép teljesítményére? Okozhatja az általam jelzett problémát? 3-4 töltésből eddig az összesnél zölden világított a 3. cella már amikor rádugtam a töltőre. A másik kettő piros volt, tehát merült, töltötte a töltő. Ha megjön a feszmérő akkor tudom csekkolni a cellákat.
-
Geller72
veterán
-
Jackal2
senior tag
válasz
syler123 #36992 üzenetére
Van akku teszt a blogomon néhány. Én is dicsérem
bár itt épp a Tattu győzött
Még megnézném a Dinogyt esetleg a Turnigyket is.
-
Jackal2
senior tag
válasz
syler123 #36453 üzenetére
Ebben maximálisan igazad van. Én sem kaptam segítséget, amikor ugyan ezzel szenvedtem, de nem azért mert itt mindenki rossz arc, hanem mert az emberek nem tudják, én sem tudtam, aztán az rcgroups legmélyebb pöcegödréből előástam egy táblázatot és abban benne volt hogy ha észak felé fordulva kettő kacsintasz a bal szemeddel és 3x meghúzod a jobb füled, akkor jó lesz.
De leírtam a blogra, meg belinkeltem a táblázatot, szóval lehet már egy embernek segítettem ezzel
A repült órák nem számítanak, mindig lesz mivel szopni
-
Geller72
veterán
válasz
syler123 #36441 üzenetére
Persze hogy lehet egyesével is cserélni. De attól még rendelj egy garnitúrát nyugodtan.Akkor mindegyikből lesz ugye 2. Amúgy nagyon könnyű lecserélni, 3 forrpont van és ennyi. Én mondjuk még zsugorcsöveztem is, hogy legyen valami formája is, meg védve legyen az ESC. Az alap dolgokra be kell ruháznod, ezt nem úszod meg és még az elején szépen, folyamatosan pótold. Ez nagyon sokat szól a forrasztásról, bekötések doksijainak a tanulmámyozásáról. Egy jó páka (inkább több) hőlégfúvó az kell. Meg a forrasztáshoz minden. Kell egy ledes megvilágítású nagyítós "munkapad". Legalább egy ilyen. 16 euró mínusz egy 15 %-os kupon. Nem pénz érte.
A VTX-et a Falconnál párszor kitárgyaltuk (napi szinten majdnem) hogy baromi rossz helyen van és az első az legyen mindenkinek, hogy normális helyre rakja, normálisan. Az enyémről is hiányzik, most jön egy új, hála az egyik kollégának.
-
Geller72
veterán
válasz
syler123 #36424 üzenetére
Akár a gyári is visszamehet rá, persze újan. Amúgy ha egy motor elfossa magát, az a legkevesebb, mert 6 euró egy új moci hozzá. Egy vtx meg 14.
Motorokat szerintem már most rendelj, amíg akció van, mert az kelleni fog. Ha lepadkáztad a gépet esetleg, azaz leesett akármekkora magasságból a földre, fújasd ki őket, mert mehet bele por, föld, akármi, amitől sokkal előbb megsülnek. Minimum minden repülés után, ha lehet, Fentről elég könnyen szennyeződnek. Ha egy motor kezd meghalni, jönni fog a szaga és ha fentről belenézel, látni fogod, hogy el vannak színeződve a tekercsek. Ezt sem árt minden nagyobb repülés után ellenőrizni, végignézed a mocikat, hogy a tekercsek egyformák e.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
syler123 #36350 üzenetére
Az elmondasod alapjan vagd ki a VTX-et fenebe es ugy probalkozz tovabb. Kalibraciot probalgatva hagyd hulni a mocikat egy kis idore, mert propok nelkul nincs hutesuk.
Amugy a menobbek ugy csinaljak, hogy lekotozik a gepet es propokkal gyasztatjak. De ez meg veszelyes, mert max fordulaton leszedi az ujjadrol a prop a husit."Létezhet olyan beállítás ami miatt megsül az ESC? Akksi csak olyan rövid ideig volt rajta, nem járattam a motorokat."
Nem hiszem, ez az idozitest allitja, motorfeket kapcsolja ki es be vagy azt h ket iranyba is foroghassanak a motorok. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
syler123 #36346 üzenetére
Nh280 alalplajan ugy sult meg az ESC, hogy semmi, de semmi kulso jele nincs. Mondom biztos a motor lett rovidzaras. Rarakom a masik motort, az is elfustolt. ESC-en se szag, se fustjel, se korom. 16$+52$+7$ a pi*ba, viszont jol megkuldtem 4S-en a 3S kepes ESC-eket es volt egy jo delutanom.
@szacsee - az az ESC, amin megegett a motor azota is koszoni, jol van.
Ott sacc / kb. az volt a baj h tul sokat gyasztattam a gepet hutes, azaz propok nelkul nyaron es ez a moci adta meg magat. Pontosabban nem adta meg magat csak megporkolodott a szigetelese, de amugy megy.
-
maximilian4
addikt
válasz
syler123 #36344 üzenetére
Akksinak nem hiszem hogy bármi baja lenne. Ha az füstölt volna, akkor tuti észreveszed, mert ha egy lipo akksi elkezd füstölni, akkor azután is füstölni hogy lehúzod a gépről. Ahhoz vagy külső behatás kell, vagy túltöltés, vagy túlterhelés. Amúgy ha rádugod nem hiszem hogy bármi kigyulladhatna vagy hasonló dolgokat produkálhatna. De javítson ki valaki ha rosszul gondolom, mert még én is nemrég kezdtem.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
syler123 #36339 üzenetére
Csak tipp. Nincs megegve a tekercs a mociban? Ha a VTX szagzik, azzal is lehet baj. Amugy en ezert rogzitettem velcro-val a VTX-et, mert tul kozel van az ESC-ek fedetlen kabeleihez, igy is adtam neki egy kis tavolsagot + muanyag leszorito.
Amugy a vtx valami 10 dolcsi, nekem mar volt olyan esesem h 40$-t amortizaltam le.
En is nagy racerrel kezdtem, ezert is ajanlom mostanaban a zsebpiszkokat kezdesnek. Minimum az ESC kiesik mint hibalehetoseg, meg nem tudsz benne 40-50 dollaros kart okozni, maximum, ha megeszi a kutya. -
szacsee
nagyúr
válasz
syler123 #36337 üzenetére
Na egy jó tanács.
Tudom nehéz ilyenkor lenyugodni, de hidd el most ez kell!
Nincs baja a gépnek nagy valószínűséggel, a VTX kb ha nem speckó, akkor 10$-ból megáll, ha nincs még szemüveged és még idő sem alkalmas, akkor ráérsz vele.
Először koncentrálj az X250-re és gyakorolj.
Aztán amint lenyugodtál akkor egy kis időt szánsz rá és az esc-et kalibrálod... vagy motort a gázhoz.
Ha ez megvan Teréz Atya PID-jeit belövöd és megy minden magától.
Elsőre nagy falat és vannak buktatók, ha mindenki őszintén leírná mit füstölt el összeszerelés közben, szerintem összejönne egy Phantom 4 ára itt a fórumon, szóval nem vagy egyedül.
Az elején kicsit ismeretlen a dolog és idegesít, hogy nem pikk-pakk megy, de nem is RTF kopter, így ne csodálkozz rajta.. ja és ha rtf lenne és átforgattad volna a board-ot, akkor ugyanúgy elnyomtál volna valamit, így kb ugyanott tartanál.Egy munkatársam mondta... de ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz.
Teréz Atya: Habgépnek lelke van.
Az első gépe mindenkinek össze-vissza ragasztott, aztán ha megtanul repülni a következő már nem annyira leharcolt. Repcsinél ráadásul beep kód alapján lehet többnyire programozni, kivéve ha BLheli esc-et raksz rá és FC-ről beprogramozod, de ennek nincs akkora feelingje.
-
szacsee
nagyúr
válasz
syler123 #36333 üzenetére
Na relax!
Nem kerget a tatár téged sem.
Vedd ki a vtx-et, meg ami nem kell pl kamera.
Jobban el nem fog romlani.
Töltsd fel az akksit.
Közben dugd rá az fc-t gépre, hogy az működik-e.
Ha igen, akkor relax és pihi.
Holnap az esc csatikat egyesével a gáz csatornájára dugod és átváltod setup módba.
Nincs olyan, hogy 20A és hasonló beállítás.
Gáz max beállítás és egyéb paramétereket lehet belőni.
Ha lesz időm rákeresek.
Rosszkor húztad le a gázkart a kalibrálásnál szvsz.
Esetleg keress videót, amin hasonlóan csipog az esc, mint a tieden. -
kriszbon
őstag
válasz
syler123 #36323 üzenetére
Hmm... és még én gondoltam magamról hogy "idegbeteggé" tett a két nyomorult darabokban levő kopter, amiket reptetnék, de az ablakon kifelé külső erőbehatással.
Teréz Atya:
Az FS-iA6 Receiver PWM bekötés [ez] alapján lett csak jó, igaz nekem csak 6 csatorna van, amiből jelenleg a 2 gimbal megy, és végre látom is CF alatt hogy működnek.
Na mert eddig minden süket volt bármivel is próbálkoztam Receiver ügyileg.
Még a két csatornára valahogy oda kell varázsolnom 2 kapcsolót.
De most a Falcon 210 vázzal kínlódok, hogy hogyan tudnám belegyömöszölni abba a lapos vázba a kacatokat, mert az istenért nem akarnak elférni.
Lehet megmagasítom a tartókat, és elhagyom az oldallapokat.
Ja igen, a kicsi géphez meg még nem jött meg az FS-iA6B PPM receiver, tudod az Oze32 miatt.De hogy őszinte legyek nagyon elegem van ezekből a kacatokból, meg a velük való kínlódásból.
Tudod nekem ez való, ez repülget néha, és még barkácsolgathatom is úgy, hogy közben többségében üzemelhet is.
-
syler123
veterán
válasz
syler123 #36331 üzenetére
Mintha a VTX boardnak lett volna szaga. ESC-ek nem tűntek melegnek, azokon a borítás miatt nem látok semmit.
Különben ha azt vesszük olcsón megúsztam, ha ez működik akkor a gatyámat is erre költöttem volna, most időben kiszállok
Lehet az amperokat állítgatták a beep-ek, 2 csippanás 20A, itt még okés volt, 3 csippanásnál volt gond.
Baku: Nem tudom ebben mi annyira poénos.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
syler123 #36321 üzenetére
Keress ra a vidi tulajanak, Fyre SG-re az RCGroups-on Falcon 180 topicban. Azt irta h a 210-esnek mas az ESC-je, valamit maskepp kell csinalni, de hasonloan flashelheto mint a linkelt videoban.
Sajna szukseged lesz "ESC linker"-re, mert a BLHeli bootloadert is fel kall ra flashelni, nem csak a FW-t.Es miert kell bootloader? Hat azert, mert az ESC-ben is van szamitogep, normalisan bootol meg minden.
Meg a kameraban, meg az OSD-ben, meg a VTX-ben, meg az FCB-ben. habar kamerat es VTX-et flashelni meg senkit nem lattam, talan ezekben csak valami ASIC lehet.Long story short - meg mindig a csipogassal allitod vissza eredetibe leghamarabb.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
syler123 #36306 üzenetére
No, asszem van egy rossz hirem meg egy jo meg egy neutralis.
A rossz:
Valszeg elallitotad az ESC-et a csipogo almenubenA jo:
visszaallithatod a csipogo almenubenA neutralis:
fingom sincs, hogy a Flycolor FW-nek mik a csipogasi kodjai. De atflashelheted az ESC-et BLHelire, es ezutan mar USB-ne keresztul kommunikalsz az ESC-ekkel, nem hang es fustjelekkel. -
-
molnigee
aktív tag
-
Geller72
veterán
válasz
syler123 #36306 üzenetére
A vtx-et egész nyugodtan szedd le, egy darabig nem fog kelleni. de ezt is írták páran. CF-ben nem tudok lépni, mondom, nem vagyok otthon a gép meg nincs itt. Én is írtam pár embernek, amikor szarban voltam, engem is leszartak, de nem bánom, mert egyrészt kiderült, hogy ki az akire nem számíthatsz, csak a maga problémája érdekli és ki az, aki valóban segíteni fog. Szépen megfogod magad és elkezded rommá nézni a youtube-ot olyan vidikért, amiben a Falcon van. Legtöbbször az unboxing and setting kulcsszavakra keresve. Ha kell kombinálod a CF - rendesen is kiírva kulcsszavakat a fentiekkel és a Falcon F180-al kombinálva. Ennek a gépnek nem hogy fel kellene emelkednie egy kis gázra, hanem szét kellene baxnia a mennyezetet. Akkor se add el, ha az összes hiéna küld PM-et. Ők most jót röhögnek a markukba, mert egy jó kis gépet kapnának szaré. Ha máshogy nem boldogulsz, szépen félrerakod. Megvárod, míg hazamegyek és megnézzük. Ha kell, összehozunk egy talit. De mondom, ne add fel és főleg ne add el!
-
Geller72
veterán
válasz
syler123 #36297 üzenetére
CF-re full akkuval rakd, ha kell hozzá akku. (kalibráció, egyebek) Szerintem az akkuval nem hinném, hogy gond lenne, mert azt látnád. (Lemerülés jelzése villogással, ha nincsen buzzered)
A CF minden menüjéről csinálj képernyőmentést és akkor szerintem aki akar, tud segíteni. Én nem vagyok otthon, a falcon meg igen, így nem tudok segíteni, ne haragudj.
Fejből a villám tudja. Ez a falcon annyira azért nem szar, mert ebben az árban ilyet nem kapsz. Ez arra elég és jó, hogy megtanuld tisztelni azt, amit irányítasz. De arra kurva jó. És most már ezt te is tudod.
-
Geller72
veterán
válasz
syler123 #36297 üzenetére
Az első dolog volt (lehet hogy a második?
) amit az előző gazdája kinyírt...bármilyen szép is volt...
. A VTX. Így azon nekem, ahogy a videóhoz is írtam, nincs még VTX-em, most van rendelés alatt, ezt legalább egy ember meg is erősítheti.
. Jön a gyári. Ezért is írtam, hogy retek ez a váz. Többen gondolom, most írnák, hogy ugye megmondtam bazd meg!! De nem akarják, így átvállalom én. Linkeltem videót, szóltam, hogy ez kurvára nem E010/H31 kateg, ide teljesen más valami kell. Úgy hívják, hogy türelem és gyakorlás. Másik gépeken.
rakd félre, mert rommá töröd. Vegyél egy QX valamit, amivel gyakorolsz, mielőtt ezt előveszed. Hidd el, hogy nem hiába szólt bárki is, hogy a racer, az racer. Kibaszottul más..
-
Geller72
veterán
válasz
syler123 #36294 üzenetére
Amikor írtam, hogy szar a váz, kevés a hely, ami van, az is szar, nem hitted el, sőt többen azt mondták/írták nem mondok igazat. Azt is írták, hogy a vtx-kétoldalas ragasztós szarját azonnal cseréld le. Én fél órája néztem a felrakott képed, szólni akartam, de látom - majdnem késő. Tedd át máshova, máshogyan a vtx-et.
Előbb leszakad, mint a led sor, ami nekem a videón még fent volt.
.
-
Baku
aktív tag
válasz
syler123 #36283 üzenetére
Nem akarok gonosznak tűnni, (és ne legyen igazam), de ha majd keservesen sikerül beállítani, akkor következik majd az, amit a "nagyok" bő egy hónappal ezelőtt (amikor elindult hosszú és gyötrelmes vajúdásod "mit vegyek" [avagy hosszú téblábolásom az x5c-től a Falcon 180-ig] címmel) megjósoltak, hogy néhány órára alatt rommá is zúzod ....
-
-
molnigee
aktív tag
válasz
syler123 #36271 üzenetére
szerintem ezzel nincs gond, máshogy zenélnek. ha CF-ben a motorok jól pörögnek fel, maxra húzva maxon prög, akkor az rendben van. pidekkel lehet valami, de nem tudom mi. ha távon maxra tolod a gázt, akkor cfben a felmegy maxra a jel? nincs a távon eltrimmelve? vagy levéve a throttle görbe?
-
molnigee
aktív tag
válasz
syler123 #36258 üzenetére
Igen ő az! Milyen dokumentéció? Lemeradt a link!
BG, 24fpv -> runcam 2 -> 18900...
A 30l-es táska is jóárúsítva van, bár nem tudom mennyi szokott lenni
-
-
syler123
veterán
válasz
syler123 #36236 üzenetére
Beállítottam az alábbi pideket, visszon jobb oldalt gyorsabban forognak a motorok gázadásra, tuti felborulna oldalra. Ez akkor van ha távval adok gázt, viszont ha cleanflightban egyszerre az összessel adok gázt akkor egyszerre forognak, nincs velük gond. Mi lehet a probléma? Orientáció a kép alapján rendben van.
Már kicsit most megutáltam a gépezetet. Remélem valamikor röpképes lesz.
-
syler123
veterán
válasz
syler123 #36231 üzenetére
Nálam valami szorzó különbségek vannak cleanflight-ban.
A második oszlopba milyen számokat kell írnom?
Pl koptergeza 0,02-őt ír, de nálam mások a szorzók és nem tudom mi a váltószám.
Valamiért a menüt sem hozza be a táv, a két gombot befelé húzom, miközben bekapcsolom, de nekem csak szimplán bekapcsol.
[link] -
kriszbon
őstag
-
virbo
csendes tag
válasz
syler123 #36222 üzenetére
Persze. De ha nem vagy műszaki analfabéta nyogodtan ess neki, fel kell írkálni mi hova ment. A váz élét mindenképp le kell törni mert előbb utóbb elnyiszálja a vezetéket szerintem.
A CH6 meg azért kell hogy ne csak egy kapcsolót tudj használni, hanem kettőt. Többet a vevő úgyse támogat, mert az 6 csatornás. Ebből 4 a motorvezérlés, 1 alapból be van kötve csak fel kell programozni. Nem nagy cucc, ott a csati csak nem dugták rá. -
virbo
csendes tag
válasz
syler123 #36197 üzenetére
Szia,
Ne izgulj jó lesz az. Nekem XK251 utána 2. brushless gépem, ég és föld a kettő a fantom javára. Mondom úgy, hogy az XK-t is kb kezdőként vettem meg (na jó volt V911-em és H8 minim előtte, de igazából egyikkel se tudtam rendesen repülni).
A váza szerintem elég merev, 3-as karbon az egész főváz, fogalmam sincs mi csavarodik rajta főleg ilyen kis karkinyúlással...
Gyárilag nem repképes!
Első lépésként a távot állítsd be, a kapcsolókat és a failsave-et.
Utána szedd szét az egész vázat a francba, törd le az éleket (tűreszelővel), mert pl az akksi vezetéke egy borotvaéles szélű lyukon jön ki...
Az FC-t forgasd el, kösd be a vevőbe a CH6 csatornát, mert gyárilag csak ötöt kötöttek rá (én leforrasztottam a tüskesor és direktbe forrasztottam rá a vezetékeket, így nyertem vagy másfél centit a vevő szélességéből, így pont befér a váz elejébe és nem lógnak világgá a kábelek. A felesleges vezetékeket én kiszedtem az FC csatijából mert csak foglalják az amúgy is kevés helyet.
A vTx-et valahogy rögzítsd a vázhoz, a gyári kétoldalas ragasztó egy vicc.Miután összeraktad rá kell dugni PC-re az FC-t és be kell állítgatni az egészet. Ne lepődj meg, hogy a CleanFlight új verziószámában már jóval nagyobb PID értékek vannak mint amiket találsz neten, verzióváltáskor kaptak egy 10-es szorzót állítólag, erre figyelj oda. (Vagy hekkeld fel egy régebbi verziós CF-et a PC-re, de nem lesz egyszerű.) Megnézni hogy a távra reagálnak-e a csatornák, be kell állítani a repülési módokat , az ARM-ot és a FailSave-et is!
Nekem nem kalibrálni kellett a gyorsulásmérőt is. És az ESC-ket is. Ja és ezt az egészet szigorúan propok nélkül!Ha mindent jól csináltál kaptál egy - szerintem - fasza stabil gépet. Ja igen, az elején úgyis szabadszemes repülés lesz, a kamerát és a vTx-et én erre az időszakra kikötném a helyedben és ki is szerelném...
Én a gyári 2 ágú propokkal kezdtem, a gyári és 2 db ZOP akksival (3S,amekkora befért). Hát a gyári egy fos, a ZOP-ok nagyságrendekkel jobbak, pedig azok se húde jó akksik.
Majd felkerült a háromágú, szerintem sokkal jobb, a gyári állapothoz képest van ereje a zuhanást kihúzni (amíg be nem esik az akksifesz a picsába ugye).
Ja a zümmert ne felejtsd el felkötegeni a váz tetejére, mert fogyóeszköz máskülönben.Hova valósi vagy?
-
Geller72
veterán
válasz
syler123 #36192 üzenetére
A váz nagyon szar. Hajlik, mint a nyúl füle a szélben. Van pótvázam, de nagyon elgondolkodtam, hogy átpakolok róla egy minőségi 200 körüli vázba. Hely sincs rajta, zsufi minden. Akkuval is kompromisszumokra kényszerülsz. Középre nem fér be minden, alul, felül hülyén néz ki, súlyelosztása is ramaty. A videón is fent volt egy 4S-es akku, mert nem fért be középre. Igaz, hogy először repültem vel, és még nem szoktam meg, de nem is akarom. Nem volt jó érzés ez a súlyelosztás. Szóval nekem szűk ez a váz. Pontosabban nem jó az elrendezése.
A kábelek gyomlálva vannak.
Pidek nem rosszak, amik Teréznél is fent vannak, azokkal a CF beállításokkal nyugodtan elkezdheted a repkedést.
Kettes propból, ha van készleten, igen baráti a gyári eachine 4045-os prop, amiből 400 darab (igen, 200 pár
) kerül 9.45 Euróba, mínusz kupon.
Most éppen nincs.Pedig egy ilyen pakk egy darabig elég.
Bár fehérben még éppen vagy egy kevés.
-
kriszbon
őstag
válasz
syler123 #36174 üzenetére
"100-szor kompromisszum készebb a gearbest ügyfélszolgálata,"
Ne hidd hogy azok, addig azok amíg nem kell visszatéríteniük a meg nem érkezett termék árát, vagy küldeni helyette másikat.
Na olyankor valami hasonlót játszanak el veled mit amit írsz, csak nem pár órán/napon keresztül, hanem hetekig, több mint 1 hónapig, mire nagy nehezen dülöre lehet velük jutni.
Bg eddig velem szemben rendes volt, ha megreklamáltam valamit hogy vacak, kértek egy videót/fotókat róla, és küldték is a másikat.
Sokszor jóval gyorsabban itt volt mint az eredetileg rendelt cucc. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
syler123 #36174 üzenetére
Hat, akkor te tenyleg valami IQ light-ot kaptal ki. Bar most, aki jol dolgozott, az nyaral. Vagy telel. Ize, uj evet unnepel. Nekem eddig mindent sikerult atvernem rajtuk, egy szavam nem lehet a Banggoodra. Az persze hozza tartozik, ha penzrol van szo udvarias vagyok, de kegyetlenul ramenos es levakarhatatlan.
Amugy elarulok egy titkot:
BG alapbol 50%-ot ajanl, de szinte barmire. Ha nem jon ossze, felmasznak 100%-ra. Viszont kapsz egy strigulat a neved melle. Ha tul sokat pattogsz vagy a posta a kornyekeden egy fekete lyuk es minden "elveszik" akkor tobbe neked nem szallitanak. Mondjukra en meg k-europait nem lattam lelove a sok pattogas miatt, de amerikait... Ok egy kulon alfaja az idegesito vevoknek. -
Geller72
veterán
válasz
syler123 #36161 üzenetére
A pideket modositottam es sajna nem is vagyok magyarorszagon meg egy darabig. A dual propokkal szerintem boven eleg durva foleg ugye 4s-es akkuval hasznalom. A masik raceren ugyanezekhez az akkukhoz es szinte ezekhez a mocikhoz nekem 30apmeres esc-ek vannak. Nem tudom, merte e valaki, hogy tribledekkel, 4s-es akkukkal milyen terhelest kapnaknaz escek a falconon? Kicsit tartok tole, hogy megsulnek. De legalabbis hatarertek kozeleben lehetnek. Kiegyensulyozottabban fog viselkedni azonos beallitasokkal bizonyos helyzetekben. Es a felhajtoero is nagyobb lesz. Eppen ezert a terheles is magasabb. A videomban amit linkeltem, ott lathatod kettes propokkal, 4s-esnakkuval hogyan megy a falcon. Szerintem a tobbsegnek eleg. Amikor nem, eloveszem a masikat.
Abban amugy is oneshot125 vannak, azt tobbre ertekelem.
A ketto kozt talan ugy lehetne erzekelni a kulonbseget, mint amikor a trabantnal elveszed a gazt, es amikor egy ezres gixernel veszed el.
Ha hazaertem, csinalok videot rola, mennyire kiba gyorsan reagal.
-
-
MAxxYD
tag
válasz
syler123 #36117 üzenetére
Az egyértelműség kedvéért. Ezt akarod megvenni?
Ez kuponnal 56 USD, ami 16eFt. Ha sima regisztráltként kéred, akkor is itt van két hét alatt.
Ha megvámolják, akkor 4320 Ft az ÁFA + 2500 Ft az ügyintézés.Ha Expedited Shippinggel kéred + biztosítással, az 21 USD (ami kb. 6000Ft) vagyis ugyan annyi, mint amit a fenti esetben nem biztos, hogy ki kell fizetned.
A kínaiak mindig névértéket írnak a csomagokra, ami valamilyen oknál fogva mindig a vámhatár alatt van
-
Vaze
őstag
válasz
syler123 #36113 üzenetére
Amugy a DHL altalaban vamoltatja a kulfoldrol rendelt cuccokat.
Mas forumon irtak ezt peldaul...Bejön a küldemény az országba, odakerül a vámtisztek elé.
A DHL / UPS / FEDEX / stb. "saját" vámtisztekkel rendelkezik és agy NAGYON RÉSZLETES nyilvántartó rendszerrel. Így pillanatok alatt ki tudják szűrni a 30$ érték feletti csomagokat szám alapján, azokat megvizsgálják és megadóztatják.
A postánál ugyan ez úgy néz ki, hogy bejön egy KONTÉNER csomag, amiről senki nem tud semmit, mert csak a ragszám van nyilvántartva, semmi több. Tehát ott áll mondjuk 4 vámtiszt kb. 5,000 csomaggal. Eszük ágába sem lesz egyesével átnézni mindet, hogy vajon melyik nagyértékű. Szúrópróbaszerűen kiemelnek 100 db-ot és azokat megvámolják, a többi "mehet".
Es ez a DHL oldalarol
Vámkezelési szolgáltatások és tanácsadás
A vámkezelésben is számíthat szakértelmünkre! A DHL Express naponta több millió vámköteles küldeményt kezel, cégünk a világ egyik legjelentősebb vámbrókere. Országspecifikus szakértelmünk révén a vámszabályok szakértői is vagyunk, ennek köszönhetően partnereink biztosak lehetnek abban, hogy küldeményük a lehető leggyorsabban kerül vámkezelésre.sok sikert,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest