- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
syler123 #65375 üzenetére
Cserélhető, igen, külső vevős.
Igen, 45 fokban elforgatott mint a whoop cuccok.
(#65376) Saccco
Mint a sailfly...persze ahhoz effinicy orientált moci is kell
(#65377) syler123
sztem stimmelnie kéne, ezek a whoop akkik kb egy méretek...egyik reviewban van több akku is, azoknak méretét ki kell googlizni
350 elég lesz, 500al sailfly is 6p fölött repül és sok, kiég az agyam
-
syler123
veterán
válasz
syler123 #65375 üzenetére
Na jó mindegy, megvettem
Ez az akku jó lesz hozzá, ami néhány napja kinéztem? 350-esnek elégnek kell lennie.
-
Peaceliker
addikt
válasz
syler123 #65373 üzenetére
Szerintem erősebb lehet, de egy fontos oldala van a dolognak...ez kb bármi lehet.
Így egy igazi 2-3(!)S whoop, és ahogy nézem kb hozza mait egy 1,6os propból ki lehet préselni.
85ös vázban 2 colon shutterbug build
Fogpiszka vázon 65mm es 2-3s (ha kisebb KV t vesz az ember 4s is lol) meg igazi toothpick, normláis kammal és 100as adóval (smartaudios) ami sztem elég lehet.Nekem 25 lett vevő nélkül gyors postával biztikkel. Vevővel +10usd ha jól láttam
-
syler123
veterán
válasz
syler123 #65308 üzenetére
Ha már tesztek, ennek a mukinak nem tetszik.
-
Peaceliker
addikt
válasz
syler123 #65282 üzenetére
sailfly sem lesz előbb mint Juli eleje legalábbis frsky elvileg
sztem 2colt ne nézz. Bár kért függő de ha nagyobb akkor vmi 2.5col ha 11xx. 05-06 motor és 5-6kkv 2s el sztem adja.Esetleg 2s tinyhawk? 1s el repültem kerben ha érdekel dobok dvr t már az sem annyira gáz mint gondoltam. Persze nem túl acélos de leginkább mert nem vagyok pro
-
vandor01
senior tag
válasz
syler123 #65284 üzenetére
az ott az elso sor ball sarok az a DYS motoros 57gramm....
mi van helyette??
van helyette 3db masik Elf88 (66g) meg 3db Diatone 2,5" (75g)
de ezek nem jatszoterre valok 3S-el hasitanak mint az 5" 4S-en!!
Full Speed 1104/7500KV vagy 1104C1/6800KVA DYS motoros konnyebb es 2S-el TALAN nem tul gyors a jatszoterre?
esetleg a 2" prop helyett 1,6-os kene ra hogy lassabb legyen foleg 3S-en
mas 2" vaz nehezebb mint az ELF88... ez a legkonnyebb karbon 2"
10gramm a gyari de az muanyag oszloppal de en inkabb ALU hatsot
es acelcsavaros elsot hasznalok ezzel kb 12-13grammos a vaz!
akarmi mas 18-20gramm kozeleben van pl Alfa95? -
Saccco
nagyúr
-
Peaceliker
addikt
válasz
syler123 #65241 üzenetére
aliról veszek akkut, olcsóbb is, posta ár is vagy olcsó vagy nincs is.
reddevil el az a baj, hogy mire megkapja x ember és hajtja hogy kdierüljön gázos-e, és akkor rendelsz akkor már vége a nyárnak
na azért sailfly ból már hullott el pár, motort is sikerült már szétcsapni embereknek...persze armattan csoport is tele van tk ra tört "törhetetlen" gépekkel
-
Geller72
veterán
válasz
syler123 #65223 üzenetére
Én ezt néztem ki, nagyjából szint koppra az, amit te néztél ki. 12A-Esc-ek, normális mocik, stb.
A 2.5"-os gépektől a Diatone óta herótom van, ólomverebet nem szeretnék még egyszer.
-
Peaceliker
addikt
válasz
syler123 #65221 üzenetére
Már szebb canopyval jön.
Nem gyönyörű, de szebb mint reviewereknél volt.
De fpv ben nem látszik.
Agyaltam hogy reddevil jobb választás lehetett volna, de igazából nekem nem kell több mw és kamera sem érdekel viszont fosnék hogy canopy nem véd semmit, illetve írták egy helyen hogy tuti jellosabb is lesz....így nem bánom hogy beleugrottam sailflyba2s en fogom hajtani ott tuti nem, 3s en meg th limittel (de sokaknak anélkül) bírja egyelőre. Egy arcnak égett le de fűbe ért prop arm alatt szal...
Kert méret függő, de sztem egy 11xx gép 2,5 colon még mindig jobb lehet, strapabíróbb az tuti. De sobban fog sodródni súlya miatt. Mondjuk én is kb 20x12m en repültem ilyen géppel, szal sztem nem para.
Raktam már ide ki vidit, de ha érdekel priviben küldök én mire vtam képes vele tavaly. Ha miden jó ma próbálok őket 1106 al (átépült vx110 és megépült diatone is)...meg tán sailfly al is nyomok egy karikát, de nincs még rajta csipogó így féltem még ha csak kertben is megyek -
Peaceliker
addikt
válasz
syler123 #65217 üzenetére
Dehogy törnek, ezek már tankok.
Jobb lehet a HD nélküli, 100usd be ár is jó, 1103 nak kényelmesebb, de akkor miért nem vmi toothpick gép?
Sailfly vagy RedDevil? Esetleg vmi újhullámos 12a es esc es vmi? Persze azokról még smemi infó...(#65218) Saccco
Én is diatone t ajánlanám
Turbobbe csini, de túl nehéz 1103 nak sztem
(#65219) syler123
77g rohadt jó súly!
Nekem 94 lett bár bazi nagy esc el
Jah meg emax 1106 al ami jó nehéz
74g os 2,5ös gépem marha jól ment 2s el, kedvencem
-
Geller72
veterán
válasz
syler123 #65055 üzenetére
Esetleg erre gondoltál? Plastik 70 a neve.
-
ezoltan
tag
válasz
syler123 #65036 üzenetére
Ha jól emlékszem 3.4-től elérhető a funkció,de ajánlott frissebb stabil fw-t használni.
Nem tudom milyen modult használsz,de auto baud,auto konfig legyen engedélyezve,Galileo-használat is.
Nyilván min dth+ereszkedési távolságon belül nem kapcsolunk rescue-t,és mindig meg kell várni a 100% 3D fixet felszállás előtt.
Home arrow korrekt mozgását felszállás után ellenőrizni pár fordulattal. -
ezoltan
tag
válasz
syler123 #65033 üzenetére
Ha hosszú távra tervezel (a szó minden értelmében),gps modulról sem szabad megfeledkezni,és minimum egy korrektül beállított Rescue ha BF-ot futtatsz!
Nem árt egy rendes minőségű,korrekt teljesítményű (4-500mW szerintem bőven elég,csak adja is le-efféle teszteket rengeteget találni megosztókon,ajánlott utánajárni) videóadó,hangolt antennák adó-illetve vevő oldalon is,gépen jól elhelyezve.Nagyobb távolságban rengeteget számít,főleg ha egy kicsit is betakar a géptest,és akkor tereptárgyakról nem is beszélünk még.Az a kép ami odafelé mondjuk (horizontálisan haladva) 2,5 km-nél zizisedik,hazafelé fordulva nézhetetlen is lehet,de bármi adódhat egyébként is,emiatt nagyon fontos a gps-es védvonal,nem az van hogy majd legfeljebb keresgélek fél órát a réten.Előfordult bizonyos környéken hogy nem volt egyértelmű elsőre a visszaút,itt a home arrow hamar kihúz a bajból.Elsőre vicces szitu,de hamar elveszti a komolytalanságát a dolog,ha megcsappant az akksifesz.
Ésszerű korlátok között maradva ha megbízható és jó adó/vevő párost használsz (esetemben R9M+SlimPlus-simán el lehet velük menni 15-20km-re),MINDIG a videó lesz a korlátozó tényező.Szerintem a legfontosabb dolog erre helyezni a figyelmet.Emellett apróságok,ha nem jól elérhető helyen van a vtx,jó ha van smart audio.Míg a gps-ed fixet talál,nem egészséges ha szétfűti magát feltekert teljesítményen.Koordinátákat kiíratni osd-re és minden esetben dvr!Ennek kényelmesebb módja a lua script,és beállítani hogy a távod kiírja a géped utolsó ismert pozíció-koordinátáit.
Így hamar ennyi jutott eszembe,a lényeg hogy összetett dolog ez,érdemes alaposan felkészíteni a gépet is szoftveresen,hardveresen és magadat is,persze.
..és akkor még mindig ott vigyorog ugye Murphy…
-
Geller72
veterán
válasz
syler123 #65024 üzenetére
A modul mintha csak olyan Frsky távokban menne, amihez ez a modul ok. Nem vagyok benne biztos, hogy a Jumperben ez menne. Taranisban azt hiszem ok, de ott sem biztos, hogy mindegyikben. Sőt, szerintem egyszerűbb, ha megnézed, hogy a Jumper milyen modult fogad. Mintha lenne saját modulja, ami LR-es 868Mhz-es. QX7-be úgy rémlik, hogy pont ok.
-
ezoltan
tag
válasz
syler123 #65024 üzenetére
Azokkal az elméleti adatokkal azért csínján bánnék...
Az a Super8 antenna nagyon jó,én is azt használom.Ezeknél figyelj arra hogy mindenképpen fw változtatás kell,mert nem Eu-s! Ez igaz az antennára is,az optimális teljesítmény érdekében azt is cserélni kell,más a hossza.Ez ~1,7km volt.
Remek élmény a "felhő-diving"
is,de számomra a legkomolyabb mikor borult jellegű idő van,mint ahogy múltkor elindultam:
-
Markizmark
addikt
válasz
syler123 #64627 üzenetére
Ez az akksi neked tuti befért a T12-be lecsukott fedéllel?
Úgy olvastam korábban, hogy ezt vetted, de egyes dimenziói nagyobbak, mint a gyári elemtartó. -
Markizmark
addikt
válasz
syler123 #64627 üzenetére
Tegnap jött a táv... Még nem rendeltem hozzá 2S-t, de holnap megteszem.
YouTube alapján próbáltam beállítani a jelzést, de nem jött össze. Keresttem szenzorokat, 3at talált abból 2 értelmetlen, 1 meg az RSSI ami viszont teszi is a dolgát. A másik kettő közöl az egyik fixen 13.2V-t ír (ami hülyeség mert S2 az akku) a másik meg 0V, de egyik sem változik sose, fix értékek. Egyelőre feladtam. -
Saccco
nagyúr
válasz
syler123 #64259 üzenetére
Úgy nézem félreértettem, az utolsó, ami támogatja az F3-akat, de már kissé nyögvenyelősen.
betaflight
Joshua Bardwell -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
syler123 #64246 üzenetére
Nem a kress miatt, a Trashcan sem törik, hanem a repülése miatt.
Mobula7: könnyebb, a motorok és kisebb súly miatt kevesebbet eszik.
Trashcan: jobb kamera, jobb vtx, jobb fc
De valahogy mégis élvezetesebb a Mobula.Kicsit jobb amúgy az f4 fc, mint az f3 pro. De az is nagyon stabil, pontos.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
syler123 #64153 üzenetére
Ne!!!
Vegyél gnb-t, abban van erő. Uruav 250/300-as van, de már pufik, csökkent a teljesítményük (a 300as sztem 2 hónapos lehet, keveset repült és vigyáztam rá).Más:
Mivel már tavaly óta használok 2s whoopokat is és szereztem némi tapasztalatot velük kapcsolatban. Az a kép alakult ki bennem, hogy a Mobula7 a legjobb ebben a kategóriában. Persze kinek mi.
Fél év alatt 1db motort, 1db kamerát, 1db v2-es vázat és néhány propellert kellett csak cserélni rajta.Jelenleg elől és hátul is más kv-s motorokkal van szerelve, a proppok eléggé kopottak, valamint a vázon a "karikák" már nagyon sokszögek. Viszont még mindig repül.
Fogadjátok szerettel az újabb 1perces novellámat. -
twine
veterán
válasz
syler123 #64129 üzenetére
Ismét köszönöm a válaszaitokat!
Sajnos azota ismét nem volt időm hozzányulni a zümihez, de amint lesz próbálkozom, és úgyis jelentkezem(#64135) Saccco:
Természetesen mókolás közben ezeket a hozzászólásokat mindig kigyűjtöm, és úgy próbálkozom...Ez a bibliám...
Majd talán egyszer sikerül....csak lövésem sincs mikor tudok vele ismét próbálkozni...de gondoltam illik megköszönni, ha már veszitek a fáradtságot és válaszoltok mindíg
Üdv -
twine
veterán
válasz
syler123 #64086 üzenetére
Hogy jóóó lett???!!?
Első aksi utáni "szakvélemény"....
Aaaaaaztak...rva,,,p@@sztmek.....eeez iiilyet tud??
Eddig a kertben 3."fokozaton" csövön verettem, és simán kanyarogtam a kornyező tereptárgyak(fatörzsek stb)között...
Most remegett az ujjam, és csak fröccsökben mertem a gázt kitolni...nnnaaagyon durván megindul a gépEgyelőre semmit nem tudok az uj firm tudásáról, akróba át sem akpcsoltam, de ég és föld mit kihoztak ezekből a csöpp kis kefés motorokból...
CSak ismételni tudom magam,,,így már értem miért mondják sokan, hogy marékszám rendelni a motorokat...Izgalmas lett a cucc...köszönöm a segítséget
-
twine
veterán
válasz
syler123 #64083 üzenetére
+Saccco
MIre mennék nélkületek!?Köszönöm, úgy tűnik egyenesbe kerültem...
Beindultak a motorok,,,
Becsavarozom azt az egy db csavart,és "tesztelgetem" (pffúú de nagyképüen hangzik ez a szó az én billentyűmből...INkább mondjuk úgy próbálgatom
Lassan a család is itthon van, uh. asszem mára a "programozás" ismét véget ér azt hiszem...Közben legalább kiderült mi volt a multkor a problémám....
Nem volt "Build"
Tudom -tudom....menjek el a p.csába...
Én kérek elnézést,,,,,,,De attól még aza amit én leszedtem NFE, mégsem akar bulid után sem "beindulni",,,
Na mindegy,,ma is sokat tanultam, nagyon szépen köszönöm nektek...
Lassan-lassan talán sikerül a saját utamat járni,,,
De addig is köszönöm a sok türelmet -
twine
veterán
válasz
syler123 #64080 üzenetére
Először is nagyon köszönöm,,,
YohooooLED már van , kontrollert bekapcsolva a ledek villigasa megszűnik,úgy tűnik felépül a kapcsolat...de...
Nem mozdulnak a motorok...Lehet hogy ez már tényleg kiveri nallatok a biztosítékot,de van valami kar kombináció amivel beindítom a motort? Vagy wtf?
Vagy semmi ilyesmi nincs,csak még mindig nem 100-as a dolog?
De az biztos hogy előrébb jutottunk...nagy köszönet -
twine
veterán
válasz
syler123 #64077 üzenetére
"Tuti hogy mindent..."
Biztos, hogy nem...különben működne
Kérlek szépen.... örülnék egy ilyen beállított cuccnak...talán kiderülne mi a hiba...
Nagyon köszönöm,ha szánsz erre energiát
Ha megengeded ,jelezném hogy a gyári kontrollerrel használom a gépet...És közben idéznék a horgász topicból
-
twine
veterán
válasz
syler123 #64001 üzenetére
"agy előtte is próbáltad?"
Természetesen igen....nem azzal kezdtem, hogy frissítem az álltalam először indított szoftverben az első alkalommal használt eszközt
Viszont miután egyfolytában falba futottam, és átnéztem a szoftver menüjét, majd megtaláltam ezt az opciót, és láttam hogy feldobja a lehetőséget, hogy frissítsek,ezt meg is tettem....
Hozzáteszem Saccco küldött a multkor régebbi firmware-t, pont ugyanúgy két klikk downgradelni is, mint frissíteni....
Ezzel legalább az kiderült, hogy az ST-link elvileg jól működik...
Eszközkezelőben látja a gép, és "fel van driverezve"...firmware flashelés tökéletesen lefut rajta"Annyi tuti, ha ezekkel szívsz, akkor a zero-val is fogsz,"
Köszöm,,,valószínűleg így lesz,,,nem is gondoltam az ellenkezőjét, de legalább most már biztos lehetek benne
Éppen ezért kértem most ismét segítséget itt a hozzáértőktől, hogy elejét vegyem ennek a dolognak...
Kb 2 hete próbálkoztam először, akkor jött meg az ST-link....
aztán hagytam az egészet, és tegnap ismét volt egy órám amikor le tudtam ülni, és b@szogatni a szettet....
És mivel a rendelést leadtam, gondoltam kicsit összeszedném a tudás morzsákat amit a nagyok elszórnak, hátha meg tudom ugrani a level1-et,,és tovább tudok lépni level2-re, mire megjön a Zer0
Valszeg nem gyülne ennyi hozzászolásom a témában, ha sikerülne csatlakozásra bírni a szettet, hiszen, látom, elég sok, és szájbarásós help van a témában a neten....
De sajnos valahogy nálam nagyon az alapoknál hasal el a mutatvány....Saccco :
Köszönöm az ötletelést, este ismét megpróbálok nekifutni...
Addig esetleg egy bevállt csomagot szabad kérnem? hátha verzió számokon múlik, vagy a tkm tudja...
Egy komplett csomagra gondoltam...St-link utility, driver,,meg a tök tudja mi kell még...Keil....
Előre is köszönettel, ha valaki fel tudna dobni egy ilyen hamubasült utravaló csomagot -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
syler123 #63886 üzenetére
Sokkal hangosabb!
Kicsit jobb terelgetni vele. Pounchnál nem indul meg olyan hirtelen, de aztán behozza a lemaradást. Viszont lehet többet eszik, ezt nem tudom pontosan.Peaceliker: 450 Infinity Graphene - nem videók alapján, hanem több éves tapasztalat.
A gnb is ott van a seggébe, de nem éri utol.
Az összes többi aksiknál meg hamarabb esik be a fesz.
De amúgy 1s-en is egész jó az a gép. És tényleg iszonyat stabil, nekem is ezt tűnt fel elsőre. -
belakiraly
tag
válasz
syler123 #63891 üzenetére
Vázfüggő sztem. Nekem főleg az elején elég sokszor hajlott az eachine prop tőből, meg a hegyéből pár mili, aztán már érezhetően remegősebben és bizonytalanabbul repült.
Fél év alatt mondjuk egy 10 db-ot cseréltem rajta.
Na meg motorcserekor propeller is került fel új, azok meg talán jobban is fogytak. -
belakiraly
tag
válasz
syler123 #63888 üzenetére
Pont elfogytak, meg kezdtem már unni az eachine propok színét. Pár posttal feljebb linkeltem 2 mérést, ott nincs nagy különbség a gyári eachine-hez képest a 4 tollúval, viszont a 3-as már számottevően kevesebbet kajál minimális tolóerő veszteség mellett. De nekem csak 4 tollú van, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni
Érzésre meh, ugyanolyan? Lövésem sincs, akksik is már felemásak, én is megyek össze-vissza, szemüveg is néha máshogy áll rajtam, becsapódás után az akksi is máshol van már, passz.
-
-
belakiraly
tag
válasz
syler123 #63601 üzenetére
Nem tudom, hogy a BetaFPV akksik általános minősége ennyire gyatra, vagy csak simán fullra töltve tárolták hónapokig elfelejtettem megmérni, mikor megérkeztek), de a 300-as HV BetaFPV akksijaim kb 10 ciklus után beadták a kulcsot, mindegyik. 3 perc helyett 1 percet se lehetett velük repülni, első felszálláskor már villogott és ereje sem volt.
GNB 260-asokat vettem következőnek (storage feszültségen érkeztek), már bőven többet repültem velük és még mindig jók. -
twine
veterán
válasz
syler123 #63588 üzenetére
Igen, közben rájöttem,hogy a Boldclash P01 nem is engedi a sima aksit 4,3 fölé tölteni,,,ott "elakad", és olyan mintha hibajelzést csipogna, leáll a töltés, és villlogtatja a piros ledet az adott aksi fölött....
Visszaváltva "P" módba, irja is hogy "full"...Uh. vaklárma volt részemről az előbbi örömködés
-
vandor01
senior tag
válasz
syler123 #63568 üzenetére
valami olyasmi lehet hogy a szállito cegek erdekeltek abban hogy fizess afa-t.... mert akkor ugynugy mint a posta felszamolhatja a vamugyintezes osszegét azaz extra munkadijat kaszálhatnak be! szoval veszel valamit 22 ert radobnak 20ejro szállitást es mehet kasza...... ennyi.. aztan kinel mi a tarifa?
-
Saccco
nagyúr
válasz
syler123 #63451 üzenetére
Tudom, olvastam a kódot.
Ott van a komment:
// *************invert yaw pid for "PROPS OUT" configuration - This feature is switchable to "PROPS IN" when active with stick gesture DOWN-UP-DOWN, Save selection with DOWN-DOWN-DOWN
#define INVERT_YAW_PIDStrutfüggő, ha nem jól áll a strut, akkor a propwash lehet belőle.
-
Saccco
nagyúr
válasz
syler123 #63433 üzenetére
Painless360 biztos tudja.
-
twine
veterán
válasz
syler123 #63337 üzenetére
+mindenki!
KÖszönöm a segítséget, és a tapasztalatokat
Annyit elírtam az előbb hogy nem 7db a Boldclash aksi a csomagban, csak 5"Bár szerintem a 300mah kicsit nehéz lesz a whoopnak."
hiszek neked,,,,de a jelen állapothoz képest talán kezdő készlet HV aksiszettnek jó lesz...
Abból indulok ki, hogy a gyári motorral(716, 61500rpm(3.7 V)) a gyári aksival(300mAh 8.75g),
egész jól hasít "3.sebességben" a kis zümi...valóban nem egy kezelhetetlen őrült vadállatde bőven a játszható kategória...fürge is, flip esetén semmi magasságvesztés...stb..és 5perc40mp-et lehet belőle kirepülni a kertben csutkán csapatva "harmadikban"...(nem lebegve, hanem egyfolytában csövön pörgés...
Ehhez képest a következő szett motor ami úton van elvileg lényegesen gyorsabb (19000Kv±15% (4.2V))
a kérdéses aksi meg 300mAh 7.7g tehát -1g, gyorsabb motorral...csak javul valamennyit a menetteljesítmény...
Persze nyilván még jobb lenne a 260-as, vagy 230-as 6,6-6,3g aksi...deeeeee azt majd egy következő körben kipróbálom...most még az arany középút fázisban vagyoklehessen csapatni is,,,de azért ne kelljen "percenként" aksit cserélni
"Utóbbi, szerintem nagyon jó töltő,"
Sikerült belakiraly-al együtt meggyőznötök...nem lesz betafpv...
maradok a boldclash-nél
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest