Hirdetés
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
Geller72 #61642 üzenetére
Nekem is műanyag csavarokkal van minden, meg Soft mount is van.
Sőt még nem is csak úgy rá volt forrasztva a forrasztó szemre, hanem át volt dugva a furaton és a másik oldalon rendesen megforrasztva.
A múltkor egy Matek PDB-re rádugtam az aksit, és a beforrasztott csatlakozó környékén azonnal szénné égett minden.
Jól volt bekötve minden, mert átnéztem, meg a másik nem csinált ilyent.
Arra gyanakszom hogy a többrétegű nyák lemezeknél a közöttük levő vezető sávok között nem megfelelő a szigetelés ezeknél a vackoknál.Jaj most annyira depis lettem hogy nem juthatok hamar hozzá F3 Deluxe vezérlőhöz, hogy csak na.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest