Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz
kriszbon #37484 üzenetére
Nekem Naze32 DOF6 rev6 van. Vettem egy GPS rendszert amiben van magnetométer is (HMC5883), és külön vettem egy MS5611-es barométer modult hozzá. Bekötöttem a GPS-t a helyére, valamint a magnetométert és a barométer párhuzamosan a I2C portra. Mind a két eszköznek van SDA, SCL lába. Külömböző eszközök lehetnek egy porton. Akkor lenne baj ha a vezérlőn is lenne magnetométer vagy barométer, mert akkor bezavarnának egymásnak. iNAV meg csak kiválasztottam hogy milyen tipusúak az eszközök és azt állítottam be.
Más: A giroszkópnak es a gyorsulásmérőnek meg kell tudnia tartani a gépet egy helyben?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest