Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Waikiki
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Az akkuk adatlapjai szerint +1,9 grammot jelent pluszban, cserében 150 mAh helyett 260 mAh-t ad, és az RCGroups forumában írtak 1,5-2,5 percet. Bár azt írják, hogy 20 grammos a kis zümi, én pedig egyelőre még képtelen vagyok ebben a tömegtartományban érdemben gondolkodni.

-
Waikiki
tag
Banggood-on a Snap-up akciókkal érdemes próbálkozni, vagy esélytelen alapból? Mert 14 óra múlva Hubsan X4 lesz 5 rugóért.
-
Waikiki
tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Tovább nézegettem az FQ777 kapcsán és belebotlottam az Eachine H8 Minibe, ami árban, akksikkal kb. ugyanott van. Az akksit egyszerű upgrade-elni, mert van hozzá 260 mAh-s, így rögtön 1,5-2,5 perc pluszt jelent. Úgyhogy most vacillálok kicsit.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Waikiki
üzenetére
Ket baja van:
1. azokkal a rohadtul rovid pockokkel elegge nehez iranyitani. Nem lehetetlen, de nehez. Keress hozza valami gombakat vagy valami hosszabitot.
2. nehezebb szelben iranyitani mint a CX-10-etAz akkutol nem kell tartani mivel bele van epitve a tolto/vedoelektronika. Amikor az egyik CX-10-emben kiment az FCB / alaplap, az akkut meg akkor is sikerult feltoltenem a toltojevel, es azota is mukodik.
-
Waikiki
tag
Sziasztok!
Az FQ777-124 viccesen alacsony ára láttán elgondolkodtam, hogy jó lehetne amolyan szúnyogkergetőnek.
Kinek milyen tapasztalata van vele? Azt látom, hogy 4-5 perc repülési ideje van, de tetszik a kompaktsága. Hátrányaként az irányítókarok rövidségét említik.
Az akksijait hogyan lehetne biztonságosan tölteni? Elvileg adnak hozzá egy USB-t, de az addig tölt, amíg le nem húzom az USB-ről, vagy ha elfeledkezem róla, akkor amíg le nem ég a lakás a felrobbant akksitól. Elvileg lehet tölteni az irányítókonzolról is, ami biztonságos is, de akkor meg a benne levő négy elemet szívja le. Szóval van valami olyan megoldás, amely egyfelől biztonságos, de másfelől nem akksiról megy?
-
cris78
őstag
válasz
nagysandor79
üzenetére
Full HD

-
Cathfaern
nagyúr
válasz
nagysandor79
üzenetére
"csak azt nem értem, hogy hogy lehet valami HD ha csak 2MP-s a kamera"
HD = 1920 pixel * 1080 pixel = 2,073,600 pixel = 2MP
-
zsiz
őstag
most már biztos, hogy valami nem kóser a kopteremmel.. tesóm is repült vele, és ő is úgy érezte. állandó gáznál egyszer csak elkezdett süllyedni és full gázra is alig-alig kezdett újra emelkedni. valamint ma is 4.2V-ról 3.6V-ig merült le. egyelőre most házvétel miatt az akksi vásárlás elnapolva.. nemtudom, addig érdemes-e kicserélni a motorokat (az van itthon tartalék), bár nekem az akku gyanúsabb. legalábbis remélem, hogy nem valami komolyabb.
-
Waikiki
tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Nézegettem nagyon, de még bizonytalan vagyok. Abszolút kezdő, videózás iránt érdeklődő, CX-20 felé kacsingató drónosként négy jelentkező van:
1. Syma X11C: kamera + nagyon dicsért stabil repülési tulajdonságok miatt (már amennyire a mérete miatt stabil lehet)
2. Syma X5C-1 vagy a JD168: méretben nagyjából hasonlók, az előbbi mellett az elterjedtsége szól, illetve a rengeteg videó, alkatrész.
3. Syma X8C: a tegnap esti nézelődés eredménye. Egyrészt a kamerával való bütykölgetésre több lehetőséget látok márcsak a mérete miatt is (bár tudom, hogy egy gimbalos AC nagyon lerontja a repülési jellemzőit), másrészt elég jó repülési időket írtak. Ami viszont mellette szól, az inkább elméleti: egészen biztosan érdekelni fog a dolog annyira, hogy a következő lépcsőben (CX-20) gondolkodjak, de egyelőre azért kevésbé fájna, ha kezdőként egy X8C-t verek szét, mintha egy CX-20-at. Viszont kihagynám a X5C-1 - X8C lépcsőfokokat, már csak takarékosságból is.Szóval lehet, hogy a vége X8C lesz. Csak az idegesít, hogy a BG-on szeptember 6-ra írnak RC-s akciókat, amelyeket talán érdemes lenne megvárni, hátha lesz valami jóárasítás.
-
cris78
őstag
Tegnap kipróbátam a Teliscope appot. Nézegetem, hogy a világban miket közvetitenek, erre találtam egy embert aki egy hatalmas Drónt készült reptetni, erre a agyerek meg szólt, hogy baja van, én meg kiléptem véletlenül. Azóta sem találom, hogy honnan volt a közvetítés

-
Sheepczx
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami kezdő hobbi quadkoptert?
Valami olcsobbat (mondjuk ilyen 40 fontot még simán adnék érte)Köszi
-
Rotor82
aktív tag
Ha rendelek egy koptert pl 30.000Ft -ért mondjuk a BG -ról, akkor erre az árra még mi és mennyi jön rá?
-
Teréz Atya
senior tag
En erre csorgatom a nyalam mar jo ideje, de nem akar jonni.
-
Upo
addikt
válasz
Teréz Atya
üzenetére
BG-n is van (preorder is), rányomtam.
De elvileg csak szeptember végén jön. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Waikiki
üzenetére
Epp eksunos a cuccos a heten.
Mikor fizetnel add be ezt a kupont:
9ANNVRCElivleg kapsz 8 % kedvezmenyt.
-
Teréz Atya
senior tag
Valszeg sima 8.5 X 20 mm brushless. Elvileg jo Latrax Alias / Dromida Ominus koppintasnak tunik + nyomasszenzor a magassag tartasaert.
Ha veszel kerek egy reviewt, mert tele a micsodam, h akarmit eltorok a Dromidamnal az itteni kiskerek a vesemet akarjak. Nem ritka az USA ar 5X-e. USA-bol shipping meg 8-10 dodo. -
Upo
addikt
válasz
Duck sidious
üzenetére
0.3MP HD camera

Tanulósnak EZ megfelelne? Vagy inkább az X5C-1?
Ez mit jelent? : Motor 8520 coreless -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Duck sidious
üzenetére
Akkor jou. Jo szelet hozza? Vagy mit kivannak a kvadkopteresk egymasnak?
@ Waikiki - Egy H8 klon amiben nem hajtjak tul a motorokat es nem eg le ha csunyan nezel ra? No vegre

@ Szabi46 - Daha valamelyik kinai csodatolto / akku miatt kieg a lakas ne engem kergetni

Viccet felre teve. Ezeket jobb az egeszsegesnel kicsit nagyobb paranoiaval kezelni.
Mutter is csak addig rohogott amig szoget nem utottem elotte egy lipo akksibe es elkezdett porogni mintha az ordog hajtana, kozben meg vastag, atlathatatlan fustot eregetett. Mint https://www.youtube.com/watch?v=ZiRR3GbbR8k -
Duck sidious
csendes tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Tudom hogy ez nem cx20
Sokkal kisseb... lattam a tesztet rola... csak inkabb jatek mint komoly.. de jobb mint a semmi
lattam hogy tud repulni 
Itt a teszt rola:
[link] -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Szabi46
üzenetére
Tehat a Bannggoodon ezt talatam, ami kompatibilisnek tunik vedoelektronikaval.
Amit linkeltem, en azt szinten hasznalom. Amde a Dromida-m toltojevel hasznalom. Csinaltam hozza egy atalakito kabelt, hogy ne csak JST plugos akkukat hasznalhassak. BTW ugyanez az akku hasznalhato a Dromidaban is.
Nem mellesleg nagy kedvencem a CG023 akkuja. Van benne vedoelektronika is.Az en frankendronom 380 mAh-os akkut hasznal de ezzel is rohogve repul.
Ha batrabb vagy akkor vehetsz hozzajuk toltot elvileg vedelemmel itt es itt
Vagy beruhazol egy rendes toltore egy helyi modellshopbol. Ezt 30 euro alatt nem fogod meguszni. Viszont kb. orokos darab ha makod van.
Mivel puffadt mar fel neves gyarto akkuja is nalam, igy az akkujaimat egy jo nagy fem teasdobozban tartom (kb 20 X 20 X 5 cm) tavol barmi eghetotol, nem messze a furdoszobatol. Tolteni is ebben toltom oket. Ha lesznek 2s - 3s akkujaim akkor kibelelem uvegszallal is, oszt had probalkozzon kigyuladni. -
Waikiki
tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Ha már a CX-20 koppintásoknál tartunk, az egyik jelöltem ez lenne.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Duck sidious
üzenetére
Az ugye megvan, h ez nem egy CX-20, hanem egy brushed motoros koppintas?

-
Duck sidious
csendes tag
En ezt meg mielott a phantom jonne ... megveszem... tuti
[link] -
Waikiki
tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
Az X5-ös újabb változata headless funkcióval és Wifis FPV-vel. Én is most vagyok drónvásárlás előtt, de arra jutottam, hogy ebben a kategóriában az FPV-zés a parasztvakítás határát súrolja a rendelkezésre álló hardver (kamera, rádiós sávszélesség a videóhoz, wifis hatótáv, kamera felbontása, a rendelkezésre álló akkukapacitás) miatt. Egy szimpla, beépített kamera még talán vállalható kompromisszum lehet, lásd X5C-1.
U.i.: Banggoodon 21 rugó ugyanez a repcsi - a garancián elmélkedni felesleges, mert a hirdetés feladója sem vállal sokkal többet, valószínűleg. Bár erre még rájön a vám és az ÁFA, ha elkapják.
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
Fél áron megkapod: [link]
-
nagysandor79
aktív tag
erről vélemény .
Élő HD Kamerás Drón / Syma X5SW FPV Real-TIME Drone ( egy hirdetésben találtam) 39.000 ft -
Duck sidious
csendes tag
válasz
marciart11
üzenetére
Szia meg nem vettem...
Karacsonyra lottem be magamnak a DJI phantom 3 advencet.. addig sporolok miert? -
Waikiki
tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Ehh, a kamerára már majdnem ráröppentem, de kiderült, hogy az akció csak a Kínából való küldésre vonatkozik, az EU warehouse csak bő ezer forinttal olcsóbb, mintha a xiaomiwebshop.hu-ról rendelném meg. Viszont a power bank beugrott a kosárba.

-
marciart11
aktív tag
válasz
Duck sidious
üzenetére
Már sikerült venned quadcoptert, vagy még gondolkodol?
-
törölt tag
-
zsiz
őstag
igen, 1.99$-ért adták. én is azért keltem, de hát szokás szerint semmi.. utoljára 13.-án sikerült elkapni valamit. pedig majdnem mindegyiken próbálkozom.. ennél gyorsabb már nem tudok lenni. a gép amúgy se lassú, de még újra is indítom előtte, az oldal megnyitva, PP jelszó a vágólapra másolva hogy csak ctrl+v kelljen, minden más programból kilépek, amint lehet kattintok. de mindig addig tölt a PP vagy bang h mire végezne a fizetéssel már elfogy minden

-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Duck sidious
üzenetére
Na várjunk, az a kupon azt jelenti, hogy egy $299-os terméket (legyen bármi az) el lehet hozni $29-ért?

-
Duck sidious
csendes tag
Ja ok..az mar van.... illetve a paketdrone de az ua...
Megtalaltam a porgetest..koszi
Porgettem 2 x ... 10pont
Aztan porgettem 1 x 5 pont
Koltottem 15 pontot..nyertem 15 pontot=0
Naponta 2 x ingyen porgethetsz azt mondta.....
Nagy buli a 290 - 29 lenne...
Asszem rogtonhaza ugrana egy cx 20...
A DJI 3 advenced miatt mar irtam a jezuskanak
Koszi a segitseget
Ui.. feliratkoztam a hirlevelre 50 dollarert
-
cris78
őstag
válasz
Duck sidious
üzenetére
Azt hiszem 582Ft volt, de ez a muslinca
-
törölt tag
válasz
Rotor82
üzenetére
mindenre 6% kedvezmény ha a vásárláshoz beirod a kuponkódot...személyes adatoknál van a cupon kódok, ott megnézheted.
Itt kell pörgetni és alatta vannak a kedvezményes dolgok.
-
Rotor82
aktív tag
Nekem most az unlimited coupon -on állt meg. Az mire jó?
-
törölt tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Én is felkeltem csak ezért, de semmi....
Pörgetésnél pedig mindig a +5 BG ponton áll meg...már legalább 70-et pörgettem és mind egytől egyig ott állt meg...
Eddig egy 3 Ft-os orszörr nyírót, egy makettező padot és egy kerti locsolót "nyertem" meg...egyikre sincs szükségem igazából (már van gazdájuk), csak már a nyerési vágy miatt próbáltam meg megszerezni őket
-
cris78
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
A 10db-ból amiről tudok 3-at innen vittek el a fórumról

-
cris78
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Pörgessél Banggoodon, hátha összejön egy cx20

-
Joe Swanson
senior tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Köszi, a segítséget. Azért, teljesen más árkategória a 2. Ennyi lóvém, most nincs drónozásra, nah majd valami akcba nézek valamit

-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Melyik a legolcsóbb drón, ami elbír egy xiaomi Yi-t? Előre is köszi a válaszokat!
-
p2v+ volt a kezemben, mielőtt megvettem a p3a-t, repülésben nagy különbséget nem éreztem, de mivel a p2 nem az enyém volt, nem nagyon rángattam meg

viszont kezelésben a p3 sokkal jobb, nem a telefonról/tabletről kell nyomkodni a fotókat, dőlészszöget stb. meg a p3 sokkal integráltabb, ami törésnél hátrány
viszont a p2 vezérlőjében a mindenféle paramétereket számítógépre dugva tudod állítgatni, a kamera dolgait telefonról...
a p3 egy kiforrott kerek egész, ott mindent meg tudsz oldani a tabletről, a távirányítón van az expogomb, ilyesmi. szebb és stabilabb az élőkép, plusz sokkal jobb a képminősége (főleg videóban) stbstb.
ja és az egyik legfontosabb, szerintem ebben az árkategóriában ez az egyetlen gép, amin nem halszemoptika van.fentiek nem vonatkoznak a p3 standardre, az kicsit olyan, mintha a p2v+ vezérlését párosították volna a p3 kamerájával, az jó kompromisszum lehet még, ha nem gond a kisebb hatótávolság, és hogy talán valamivel kevésbé kényelmes.
bónusz érv: a goprot nem tudod távvezérelni, a p3-at igen. egyrészt nem kell timelapse móddal idétlenkedni, másrészt nem kell leszállni egy expoállításhoz

szerk: a távvezérléshez plusz csatornák kellenének, amik a p2 távirányítóján nincsenek, így azt is cserélhetnéd ki helyből. vagy 5,8 ghz távirányítás mellett lehet a gopro wifijét használni, de annak a hatótávolsága és stabilitása mondjuk hogy nem ideális erre a feladatra.
-
Hooper
őstag
"Phantom 2 + fpv szettet lehet valahogy okosítani hogy tudjon olyan dolgokat mint ami a Vision Plusban vagy a P3ban van ha kijelzőt "kapcsolok" rá?"
Itt ilyen repülést segítő funkciokra gondolok mint az automata felszállás stb. valamint arra hogy a gopor valamiféle "transrecivermitter extender" utólag felszerelt csodával vezérelhető e (képbeállítások, felvétel start/stop, fénykép készítés)
-
Hooper
őstag
Mielőtt drága géppel repkednék Syma x5c megfelel gyakorló gépnek?
Phantom 2 + fpv szettet lehet valahogy okosítani hogy tudjon olyan dolgokat mint ami a Vision Plusban vagy a P3ban van ha kijelzőt "kapcsolok" rá?
Valaki esetleg próbálta a phantom 2t is és a phantom 3at is? valóban repül annyival jobban, kezelhetőbben mint amennyire reklámozzák vagy ez inkább marketing?
P3 ára kicsit erős nekem arra amire kell. lehet jobban járnék ha legalább egy akciókamera árával beljebb lennék (P2 + gopro4) amit kopter nélkül is tudok használni.
Amennyire tesztekből láttam - fotosként a véleményem - nagyon rendben van a P3 kamerája! -
cris78
őstag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Valamelyik BlackBerry csatornán jött össze. Eredetileg iTunes ajándék kártya lett volna, de csak az ausztrálba lehetett volna beváltani. Így jött a paypal

-
Rotor82
aktív tag
Nem tud valaki olyan titkos EU raktárat, ahol lehet kapni tarantula x6 -ot?
Nem találok sehol...
De még csak itthon sem árulja egy webshop sem... -
Minstrel
senior tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
De van egy kis panel amire rákötöm mindkét kamerát és tudok váltani köztük, csak még nem szereltem be.

-
Minstrel
senior tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Én ezt látom a kijelzőn [kép] A kép alján a gimbal belelátszik, mert fölötte van egy kicsi fix kamera.
-
Minstrel
senior tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Ja igen, nem egy HD, de lesz egy elfogadható nem késő élőkép és a gopro közben csinálja a HD felvételt a kártyára.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Minstrel
üzenetére
Ertem, hogy helikopater, de mitol repul.

Rakerestem, mert azt gondoltam, ha nem Wi-Fi akkor valami proprietary digitalis derot mentes protokollt hasznal az FPV.
A wikipedian csak azt lattam h analog.
A hobbykingen amit talaltam azoknal NTSC / PAL / SECAM a kodolas, pl. 5.8 gigan FT952
Eszerint ezektol az FPV szettektol nem varhatunk valami hu de rozsas kepminoseget. -
Minstrel
senior tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Az fpv adó és vevő miatt nincs késés, inkább a kamera miatt szokott lenni, mobius, sjcam és gopro-val van egy kicsi, de pl. egy kis cctv kamerával észre se lehet venni.
-
cris78
őstag
Banggood küldött emailt, hogy válasszak milyen irányító típusú legyen a nyeremény h8 mini, a szín az random lesz. Válasz ment, és jött is vissza, hogy jön egy random fehér
egy fekete van itthon már ami meg szintén ingyen volt. Akkor nyertem 10$-t a paypal szamlamra 
-
Minstrel
senior tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
De nem wifin kellene átvinni a videójelet, kis késés van a video out-on is, de nem vészes. [kép]
-
Teréz Atya
senior tag
2 km csak a "Skycontroller"-el lesz meg, viszont ennyiert meg mar lassan DJI Phantom kaphato kameraval.
Epiteni csak akkor epits, ha nem ijedsz meg a cinezotol, multimetertol meg van eleg szabadidod.
Aki nem szeret kendacsolni es szeretne sporolni az jellemzoen vesz egy Cheerson CX-20-at (kb 250 Eur) + gimbal + kamera / FPV szett / GoPro.@ Hooper - ennyire specifikusan nem ragtam magam bele a temaba, sajna itt mar a tudasom veget er.
@ OutsideR - a 20 km/h nem olyan lassu. Ilyen szelben mar rendesen susognak a fak. Lasd: Beaufort-skála. Videot loni ilyen idoben szerintem nem tul eletszeru egy ilyen csoppnyi kopterrel.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Rotor82
üzenetére
Dromida Ominus FPV
Nine Eagles Galaxy Visitor 6Mindkettonek az Omnius az alapja.
@ Vegyszer
Leginkabb a kep kesesevel van a gond ami kb 0.1 - 0.2 sec, meg ha az ember sokat vagta a foldhoz a gepet gimbal hijan bejon a Jello effekt.
Mivel az anyaceguk a Hobbico sem tavaly jott a falvedorol nem nagyon hallani interferenciarol.
A 2.4 Ghz-es tartomanyon kell egy csatorna a videonak meg egy a vezerlesnek ami jellemzoen 250 kbps - 1 Mbps.
Dehat pont ezert van az arming process - belovod a videot a TX - RX meg olyan frekvenciat valaszt ahol nem eszlel zavart.
Gebasz akkor van ha valamelyik kreten szomszed repules kozben olyan Wi-Fi-t roffent be amivel grillezni is lehet, hogy lenyomja a tobbi szomszedot.@ Minstrel - Ha Wi-Fi-s a gopro ugyanugy meglesz a delay, lasd feljebb. A DJI sajat protokollt hasznal a kepatvitelre. A taviranyito fogadja a kepet amit USB-n tovabbit a mobilra / tabletre.
-
Minstrel
senior tag
Amúgy a gopronak is van video kimenete, kell egy fpv szett és nézheted is a képét.
-
OutsideR
aktív tag
Tütte
Azt hallottam a bebopról hogy "gyenge". Valami 20km/h körüli a max sebessége, azaz szembeszélben már nehézkes lehet a haladása. "kicsi" gép kicsi propokkal, egy phantom 2 vision plus jobb választás nála, viszont ott nem tudom mi a hatótáv. P3-mal repültem már 1,7 km messzire is élőképpel (kicsit döcögött a kép, de használható volt)
Hooper
"Veszek egy vision+t és a gyári kamera alá erősítek egy goprot
- viccet félre téve mi akadálya?"Kell alá +gimbal is hogy egyenesen álljon ami növeli a súlyt a goproval együtt, + ugye a gimbal is fogyaszt, így már a + súly és +fogyasztás szerintem drasztikusan csökkenti a levegőben töltött időt. Nem beszélve arról hogy hová teszed mindezt illetve hogyan tudsz vele fel és leszállni? (Magasabb lábak? az is plusz súly. Mondjuk leszállni lehet kézbe is)
-
Hooper
őstag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
olvasgattam nézegettem azóta (persze kevés ez az idő h bele lássak)
Phantomok szimpatikusak.
leginkább Phantom 2 Vision Plus-on akadt meg a szemem.. a gyári kamera képminősége viszont nem az igazi. bár tud RAW fotot, az érdekes lehet. megpróbálok erre vonatkozó teszteket nézni.
Viszont a telefonos irányítás + funkciók szimpatikusak.. így laikusként. Ezt Tőletek kérdezném hogy mennyire lehet nélküle élni.
Mert akkor phantom 2 + zenmus + gopro4 lenne amire most így elsőre gondolok.
Élőképen kívül a többi funkcio amit a vision plus tud gondolom buko - illetve lehet az élőkép is mivel a gopro + smartphone lehet nem tud ilyen távolságban kommunikálni?!
Veszek egy vision+t és a gyári kamera alá erősítek egy goprot
- viccet félre téve mi akadálya?Érdemes amugy használtban nézegetni? Mire kell figyelni használt gépnél? persze ami nem kívülről látható sérülés..
Phantom 3 lenne a legjobb igen.. de a felhasználás gyakorisága és a tervezett megtérülést nézve kicsit húzós a 350 (és nem hátrány ha a kamera külön is használható)
-
Tütte
csendes tag
Sziasztok, engem nagyon érdekelne a Bebop drón, de a hozzászólások kicsit elrettentettek. 260ezer ft, és nem is biztos, hogy azt kapom amit ígér! nekem fontos lenne a 2km hatótáv, és az akadásmentes kamerakép a távírányítón. Kérdésem: nevezzek be egy bebop drónra, vagy akár kicsivel több pénzért nézzek mást, esetleg építsek egyet? melyik a biztosabb, jobb?
-
zsiz
őstag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
kalapácsot legalább nem kell rendelni, az van itthon
na majd nézelődök, hátha belefutok egy akciós akkupakkba. -
Rotor82
aktív tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
És ezek képesek mobilra élőképet sugározni?
-
Szabi46
csendes tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Köszi. Tudsz linket adni olyan akukról amit érdemes venni és hozzá való jó toltőt?
Amit korábban linkeltél, az a kerülendő? -
Rotor82
aktív tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Az omnius-hoz képest mennyivel jobb/ rosszabb a tarantula x6? Erősen szemezek vele(is). Itthon láttam 30-ért a kamera nélküli verziót...Az annyiért picit drága nem?
Az általad linkelt Alzashopos rendelésekre még jön vám is?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Rotor82
üzenetére
Ok asszem szallitanak Magyarorszagra.
Ha el tudsz ugrani Pozsonyba akkor tudok egy uzletet ahol csak 55 Euro. -
Rotor82
aktív tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Ezeket a Dromidákat itthon nem forgalmazza senki?
Nem akarok a világ végéről rendelni... -
Teréz Atya
senior tag
Es mielott emberok fole / koze viszed jo lenne ha begyakarolnad az iranyitast egy kisebben.
Az egyik Ominusomat akkor tortem ossze eloszor amikor egyszer a helyi parkban roptettem. Egyszercsak valoszinuleg egy fa mogul elokerult egy kb 10 eves hulyegyerek aki szo szerint le akarta fejelni a koptert. Szerencsere volt annyi lelekjelenletem hogy visszarantottam amikor lejott h ez a marha ugrani keszul. No ekkor elkaptam egy fat a motortartoval. Motor kiszakadt, tonkrement, fogaskerek detto. 16 euros kar.
Esha a kolykot fejbe trafalom egyik szuloje se hitte volna el, hogy a gyerekuk magatol akarta lefejelni.
Mondjukra azota a kolkot nem lattam, lehet, h megnezte kozelebbrol hogy mukodik egy funyiro vagy egy ipari ventillator.
Mondjukra azelott sem roptettem emberek folott de azota nagysagrendekkel elovigyazatosabb vagyok. -
Teréz Atya
senior tag
jot - megbizhatot - olcson - gyorsan
Na te is tudsz paradoxonokat.Viccet felre teve amirol te beszelsz az egy DJI Phantom 2 vagy 3 esetleg egy Parrot Bebop.
A kopterek stabilitasat megoldja a gyro ami olyan hatekony 6 axisnal hogy akar fejjel fele is eldobhatod akkor is stabilizalja magat, felteve ha nem er elobb foldet.
A Phantom mechanikus stabilizatorral, un. gimbal-al eri el h ne razkodjona a kamera, a Bebop meg digitalis kepstabilizatorral.
A Phantom 2 kornyekunkon 600-eurtol kezdodik kamera es gimbal nelkul es kb 1600-nal vegzodik mindennel, 4k kameraval.
A Bebop 430 euro integralt kameraval aviranyito nelkul, tablettel taviranyithato. A rendes taviranyito (Skycontroller) 400.BTW ajanlanek egy kisebb koptert pl hubsan x4-et gyakorlasra.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség

az 640x480.. mondjuk ez is nagy szám volt kb 15-20 éve

én nem tudok nyerni pedig pörgetek amikor csak tudok. a fehér pont jó lenne a fehér syma mellé

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)