Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
veterán
válasz
.:Kristian:. #99 üzenetére
akkor folytatom mert én még nem
-
.:Kristian:.
addikt
Beállok a sorba ha nem baj...
végigjátszottam
-
Skynet258
veterán
Na nekem is kész... én azt mondom, egész jó kis játék volt ez
-
Hack3er
őstag
válasz
.:Kristian:. #94 üzenetére
Nem olyan nehéz ez a Bisopos küldetés, rászáltam a motorra bementem a pályára ahol mászkál a tankal, kerestem RPG-t és kilöttem, másodjára sikerűlt nekem.
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
.:Kristian:. #94 üzenetére
Az után még van olyan 4-5 küldetés.
-
.:Kristian:.
addikt
Bishopot, hogy tudtátok megölni? Én már vagy 10x próbálkoztam de mindig kilőtt, mentem kocsival, motorral, gyalog.. de hiába
Egyébként ez az utolsó küldetés? -
MoP_FX 57
őstag
Hajrá, bár szerintem csalódni fogsz.
Nálam eddig a kettő jelenti a csúcsot, minden szempontból. -
Killberk
aktív tag
Nah, Én is végigjátszottam. Elég rövidnek tűnik. Végén vissza lehet váltani 78-ba, mondjuk az jobban be is jön Nekem. Rendőröket sajnos elég könnyű lerázni, szal maradnak a pénzbehajtások.
Itt van két térkép, meg lehet nézni hol vannak a mellék küldetések. [link] -
Hack3er
őstag
Végig vittem a játékot
-
Mr X
veterán
Hát srácok, én nem tudom, de ez a játék néha egyenesen frusztráló. Ki a franc találta azt ki, hogy a feladat akkor izgalmas, ha 2 perc alatt kell a városon átvergődni akkora dugóban, amekkorát még Budapest sem látott?!
Ettől függetlenül azért végigviszem, mostmár csakazértis! -
MoP_FX 57
őstag
Valakinek a Bishop-os pályához van valami ötlete? Ott, ahol a tank ellen kell menni.
-
Skynet258
veterán
Ahol még sokat szivtam, az a kidnap (asszem) nevű küldi volt, sztem ott is megakadtok majd páran...én legalábbis nem tudtam ugy megcsinálni, ahogy ''hivatalosan'' kellett volna.
Fel is b@szt@ párszor az agyam, de megvan
Ha majd valaki ott jár, és help kell, sikitson! -
Hack3er
őstag
Segítsen már valaki, 2006-ban járok egy GATE CRASHER nevű küldetésnél, és nem tudom hogy mit kell csinálni.
-
Killberk
aktív tag
Jó hamar vége lett 70-es éveknek, pedig csináltam mellék-küldetéseket is. 2006-os zenék nem túl jók.
San Andreasba intelligensebbek voltak társak, ha autót váltottam, akkor jöttek velem, de itt Ray nem hajlandó átülni, úgyhogy kavarhattam a totál körözött autóval.
Metrós küldetéshez Én annyi tippet adnék, hogy ha indulásnál nem parkol valami jó sportautó kb. 10-15 méteres közelbe, akkor inkább restart.
.:Kristian:.: alapesetbe jobb egérgombra lock-olja célpontot. Így lődd autót körbe.
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
na annyira mégsem rossz
a régi hangulat megvan.... -
Skynet258
veterán
A 2006-ban játszódó első küldi tényleg elég nehéz, szoptam vele én is...
Nézzétek meg a térképet, amikor átadja a játék az irányitást, jobbra tőletek van egy főút, ami majdnem párhuzamos a metróval. Azt kövessétek valami gyors járművel.
A végén csak balra kell tartani, aztán egy jobbos, és ott is vagytok (nézzétek folyamatosan a térképet).
Nem kell felszálni sehova, csak a megállóhoz mentek, és kész is.
Vagy 5-ször próbáltam megcsinálni, nekem a fent vázolt módszerrel sikerült végül, és még maradt is 2 másodpercem!
Sok sikert!
A nem látszó fegyverre: rossz ''gyógyszert'' használtok a játékhoz, Reloaded a megoldás!
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
hát fura ez az új driver is.
graf az driver2 szintű, már a driver3-ban is jó graf volt.miért kellett visszabutítani?
már megint nem lehet menteni -
tv123
csendes tag
nem tudja esetleg valaki hogy elő lehet-e varázsolni egy nagy térképet a játékban? vagy csak a mini-map van?
-
t1
veterán
faszán fagyogat a játék....
nektek is előfordul vgy csak nálam jön elő? -
Killberk
aktív tag
Végre méltó folytatása született az első résznek. Bár egy-két apró dolog zavar, de összeségében igen jó, pláne hangulata.
Nem tudja valaki, hogy miért nem megy hátra/jobbra/balra nézés átállítása?
Középső egérgombbal néz hátra, holott már beállításoknál sehol sincs funkció hozzárendelve.
Akadás időközönként sajnos nálam is van.
Kár, hogy nem raktak bele rendes motorháztetős nézetet, illetve hogy nem lehet gyalogolni, csak futni. Ja, meg adhatna pénzt főküldetésekért is.
Volt egy igen jó jelenetem. Zsaruk este üldöznek, Én meg ''okosan'' felmenekültem sínekre, amit egy idő után jobbról-balról fal zárt le, tehát nem volt hova lemenni. Két sínpár közül, bal oldalon mentem, egy rendőr jött utánam, majd kb. fél perc után halk vonatrobogást hallottam, ami egyre erősödött. Szemből nem láttam vonatot, mondom akkor tuti hátulról jön, de nem tudtam hátranézni, hogy megnézzem melyik oldalon is jön. Na mondom, most kiderül mennyire vagyok szerencsés. Hát az voltam, mert egyszercsak ''beúszott'' képbe jobb oldalon vonat, majd lassan le is hagyott. Igen feelinges volt.
[Szerkesztve] -
Hack3er
őstag
az gáz
Elakadtam, nem tudom hogy valaki tart e már itt:
Miután kiengedtek a börtönből 2006-ot írünk,(majdnem 2000 napot ulni nem semmi)
nekem már a legelső küldetés gondokat okoz, mikór egy faszi felszáll a vonatra és 3 percem van hogy elkapjam, megyek utánna motorral de nem tudom beérni a vonatot.
Felkell a vonatra szálni
Hogy kell elkapni a faszit?
Ha esetleg valaki volt már itt akkór segítsen nekem.PLEASE! -
Hack3er
őstag
Valaki használ ati kártyát e játék alatt?
Más nak is mütatkozik az a bug mikór elöveszem a fegyvert és nem látszódik? -
t1
veterán
Na feltettem ezt az új Driver csodát.
Benyomások:
-A gépem pont elég hozzá ahoz hogy 1024x768-ban fullon fusson és a grafikáéra sem lehet panasz körökkel jobb mint a GTA:SA-é
-Az autó irányítása nagyon jó lett a karakteré is
-10-ed annyi bugot láttam mint a régebbi driverben
Még annyit hozzá tennék hogy felraktam elindítottam és lefagyot, reset, újra , elkezdtem a küldetést lefagyott, zsír reset, töltés fagyás, ma megcsináltam 2 küldetést és eddig semmi fagyás -
peterszky
őstag
A Driver3-nál jobb vagy rosszabb?
TPS részek mennyire hangsúlyosak? A 3-ban csak az autós részek tetszettek, de azok nagyon -
Skynet258
veterán
válasz
Feketelepke #50 üzenetére
Nekem is előjönnek ezek időnként, nem hiszem, hogy annyira a vas miatt lenne, inkább bug...
-
Feketelepke
csendes tag
Sziasztok!A Driver4-ben kisebb szaggatások jönnek be időközönként amik elég idegesitőek.Gépem:2.6ghz P4 1gb RAM GEFORCE 7600GS/256mb/.High-ben játszom anti-aliasing és v-sync nélkül.A procim lehet gyenge neki?
-
Sir Robin
tag
Ezek a kamikaze rendőrök már az első rész örökségét képezik. Ott volt még külön játékmód is egy ilyen ''meddig éled túl a kamikaze zsernyákok támadását''. Nekem vmi 15-20 másodperc körül volt a rekordom asszem. Lehet újra előszedem, ha egyáltalán fut XP-n.
A Parallel-ben pedig viszonylag eccerű lerázni őket, mert ha közvetlenül mögötted vannak már és te megállsz ők kiszállnak. Mire visszakászálódnak te már hetedhét határon túl jársz. Na jó ezt azért nem lehet eljátszani pl. a szemetesautóval, de a kocsik többségével igen. -
Sir Robin
tag
Ha másért nem, de legalább a tankért megéri egyszer végigvinni a gammát. Mert igen jó érzés ezzel elsőként bedöcögni egy versenyen a célba. Mongyuk elég nehéz lenne egyetlen versenyzőként másodiknak befutni.
6 induló, 1 befutó. Mint a Hegylakóban: ''Csak egy maradhat!''
-
Sir Robin
tag
Akkor te biztosan örülsz, hogy főküldetésből ilyen k*****ott kevés van. Állítom több időt töltöttem a versenypályákon, mint a főtörténetben. Nem mintha mellékesből olyan hihetetlen mennyiség volna: versenyek, pénzbehajtás, kocsilopás, bérgyilkolás (3-3 nehézségi szint). Alapból én is frásztkapok a konzolos irányítástól. Ezzel a befogós célzással túl könnyű is lett a lövöldözős rész. Na de ez még mindig egy fokkal jobb mint a ''szabad'' célzás nézet. Mert hát azzal hogy a francba célozzak, ha a fél képernyőt kitakarja az emberkém hátaközepe? Na és a rendőrök. A hátuk mögé nem látnak, de ha a ''látómezejükbe'' kerülsz legyen köztetek emeletnyi különbség vagy 3 fal akkor is észre vesznek. Ekkora marhaságot!
Na de hogy ne csak az éc-tesztemről tudjak elmondani valami pozitívat: az autók irányítása elég jónak tűnik, van tömegük (nem tucc eltolni kézzel egy kamiont, nemúgy mint a GTA-kban), két nagyobb koccanástól estleg egy fejre állástól nem robbannak fel (ellentétben megint ugye a GTA összes), tuning érezhetően befolyásolja a jármű menettulajdonságait, ha sablonosak is, de azért nem rosszak a küldetések (egynémelyiket kivéve persze), a versenypályákon tökéletes vezetésért (nem tudom mik a kritériumok, de kétszer sikerült) plussz 10k a 70-es években, 100k napjainkban.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ja, a járműből történő lődözés is lock-os, ami nekem eleinte nem tetszett, de egy idő után meg lehetett zokni.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sir Robin
tag
válasz
henry1414 #44 üzenetére
Ja, elsőre nekem vmi csunya jutott annál a résznél a zeszembe. Pontosan nemtommi, de köze volt az instruktorhoz, a szexhez és a sarkon a testét áruló édesanyjához. Hmm, mongyuk ilyesfélék többször eszembejutottak a játék folyamán, de nem azért mert én folyton ezen töröm a fejem. Vagy mégis?
-
henry1414
csendes tag
Amit Silenzio leírt, h nem látszik a fegyver, az csak az egyik verziónál van, aminek bugos a crackje! Nekem viszont van egy kis gondom:S Amikor a lövést tanulom, a hordókat leszedem, utána ad egy kocsit. Leírná valaki h mit is kell azzal pontosan csinálni? Körbe lövöm, szaladgálok elötte keresztbe és úgy lövöm.... hiába. Amikor a kocsi mögé akarok menni, kiírja h nem azt csináltam amit mondott:S
-
Boboka
tag
Sziasztok! Akadásokra tud már valaki vmi megoldást???
mert nekem néha beakad egy két secre... nagyon idegesítő...
gépem nem hiszem kevés nekiHABÁR...
-
Silenzio
addikt
Ejj már el is fleedkeztem erről a játékról és tessék: most itt van.
A 3 elég vacak volt, de összességében el lehetett vele szórakozni. Ez se tűnik rossznak, de azért pár észrevétellel kommentálnám a játékot:
A pozitívumok:
Kis gépigény, egy mai átlagos gépen elég jól fut. A képfrissítés lehetne gyorsabb.
Hatalmas bejárható terület. 70-es évek, amúgy meg több idősík, vagány autók.
Negatívumok:
Klisék minden mennyiségben. Rögtön az elején: nyúld le a feka kocsiját, ne törd össze az amúgy is romhalmaz kocsit, vidd a shopba (ez legalább igényes), javíttasd meg, zúzzál vele pár kört. A játék eleje is... nyakam tettem volna rá hogy így keződik, lógj meg a zsernyákok elől. Ejj. Ezt az xedik gta után nagyon unom.
A játék összességében rettentő primitív. A küldetésmenü, a lövöldözés, a lehetőségek... Motorral nem lehet trükközni, nem lehet átmászni drótkerítéseken, nem lehet ugrani... Utálom a lock-os lövöldözést, hülye konzol-marhaság...
Bugos. A készítők a Mesterlövész c. csoda babérjaira törnek. Másfél óra játék után a karakterem elsajátította a tudást: pusztán az akaratával, ujjaival mutogatva lő szitává embereket (gyk. nincs pisztoly a figura kezében). Ez a fickó amúgy is debil. Ha magára hagyjátok alapmozgás címén olyan parkinson-kóros rángatózást vág le hogy rossz nézni. Még célzás közben is hivatalból imbolyog. Azért a 70-es években sem voltak ilyen lazák az arcok... Szóval nem értem miért csak 2 kameranézet van, miért nem lehet forgatni a kamerát az autó körül, és úgy általában, miért nem akarták legalább 1-2 dologban felülmúlni a GTA-t?
Jah, és a menürendszer, na az, az valami fenomenálisan nélkülöz mindenféle logikus, racionális gondolati alapot.
Adok neki még 1 esélyt, ha lesz helyem, most 2 másik játékot is tolok. A tuningolás pl. elég ígéretes, azért megéri tovább játszani. Ha vmelyik kijelentésem figyelmetlenségből, tudatlanságból nem fedné a valóságot: csak kiáltsatok rám.
Kösz. -
Skynet258
veterán
Én is gamepaddal tolom, a 12. gomb a jobb oldali stick BENYOMÁSA (itt is látszik a PS2 átirat nyoma).
Ma délelőtt játszogattam vele, nekem eddig bejön, a graf szintén tipikus átirat, ettől függetlenül nem rossz!
Ami nekem kifejezetten kézreáll, az az autók vezetése, nem a GTA féle ''rángatózás'', hanem ugymond lágyan ring a verdaHa valaki tolta az eddigi részeket, az tudja mire gondolok.
-
Tibcee
tag
Jó játék,de az irányítás beállítását úgy elcseszték,h abba is hagytam! Gampadddal toltam, a versenyes részig nem is volt semmi gond,beálltam az easy fokozatot jelző garázsba,erre meg kiírja,h nyomjam meg a 12. gombot a gamepadon...mondom jó, csak 10 gombos. Megnéztem,sehol se lehet átállítani,m ahogy a gamepad 11et sem,ami a térképen a relocate gomb. Nem tudom,h miért nem volt annyi eszük, hogy ezt a két funkcióbillentyűt is átállíthatóvá tegyék ha már a többit sikerült... ebből látszik,h ilyen szinten nem törödnek a PC-sekkel, annak ellenére,h amúgy tetszene a játék.
-
trassher
addikt
nekem szerencsére semmi gáz nem volt a telepítésnél. 6600GT-mel ami nem egy mai kártya 1280*1024/Medium/Élsimításssal meglepően jól fut. Semmi akadás, nagyon folyamatos. A hangulat nagyon ott van, tiszta Starsky és Hutch
. A rendőrség viszont nem piskóta. Ha üldözni kezdenek akkor nem az a céljuk hogy elkapjanak hanem hogy totál lezúzzanak. A sikátorokban nem olyan nehéz lerázni őket, de nyílt utcán főleg 2 vagy több rendőrautónál már elég kemény a dolog. A törés nagyon szépen ki van dolgozva, élvezet nézni csak nekem valahogy nem megy a vezetés külső nézetből, úgyhogy maradtam az NFS-es aszfalton ülős nézetnél
. Összességében nagyon pozitívan csalódtam a 3hoz képest, jó sztory, hangulat, autók. Eddig 10/10
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
nem rossz, ma szabin vagyok, úgyhogy délelőtt most toltam. Nem rossz, de elég nehéz, vannak benne versenyek, gyilkolás, autós üldözés. A zsarukat nagyon könnyű feldühíteni, de lerázni már annál nehezebb. Az egyes feladatok általában messze vannak egymástól, szóval sokat kell utazni. Lehet tuningolni is a kocsikat.
A csávók mozgása nagyon tetszik, mikrofon hajak, trapéznadrág, nagy keretes napszemüveg, szal hangulat nagyon ott van. Kicsit többféle kocsi is lehetne. Amúgy New York/New Jerseyben játszódik és eléggé hangulatos mikor a broolyn hídon átmész vagy a WTC mellett elkocsikázol.
Az irányítását még szoknom kell, de annyira nem vészes. -
athomi
veterán
válasz
bagyulajuve #30 üzenetére
Elég egyszerű a grafikája...
-
athomi
veterán
válasz
bagyulajuve #28 üzenetére
Két screenshotot tudnál dobni?
-
bagyulajuve
addikt
most próbáltam ki, simán fut a gépen, de asszem kicsit nehéz lesz, mert a zsaruk nagyon tapadnak. Azonban ez a 70-es évek hangulat nagyon bejön. Majd próbálgatom még, de így elsőre a GTA jobb sztem.
-
athomi
veterán
Fel tudja egyáltalán vki telepíteni?
Aki feltelepíti az készítsen már egy pár screenshotot!
Az is jó lenne, ha elfogulatlanul írna róla egy-két mondatot.
[Szerkesztve] -
gyuri00
aktív tag
[link]
én feltelepíteni se tudom:S eszt miért írja ki???
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
válasz
bagyulajuve #24 üzenetére
adjunk neki egy esélyt
néztem vidiket honlapján, egész kellemes..
-
Sir Robin
tag
Tud mondani vki olyan onlány magazint ahol tesztelték már a PC-s változatot?
[Szerkesztve] -
Hack3er
őstag
már le lehet szedni a teljes játékot!!
-
trassher
addikt
remélem 3hoz képest elég sokat javítanak majd mind a grafikán mind az irányításon. a 3-ban 30 métert ha mentem aztán töröltem is le
-
athomi
veterán
Lassan két éve van a topik és kemény 13 hsz. Sokat elárul...
-
-Nemtom-
őstag
up!
kijött a pc verzió. -
bigman00
tag
nemtudja vki hogy mikor jön ki PC-re ? (GS szerint kijön ...) igéretes kis darab ... a hírek szerint hatalmas bejárható terület GTA-s küldetés lehetőségek (magyarul: nem lineáris és sok a mellék quest)
-
P.Dude
őstag
2006-ban is lehet benne játszani.Király!
-
Dilikutya
félisten
Beindult a játék honlapja: [link]
[Szerkesztve] -
P.Dude
őstag
Nemszóltam.Nemvolt még ilyen csak valaki más nyitott fölöslegesen
-
P.Dude
őstag
Véretlenül ebből nincs már egy topic?
Mer én valahol láttam már -
Archer
őstag
A grafikától nem vagyok elájulva...
-
Gyuzi
tag
Megelőztél
Itt pár infó és képek Bővebben: link -
Type-R
őstag
Ezennel megnyitom a Driver 4, vagyis a Driver: Parallel Lines topicját.
Ez az epizód a 70-es években fog játszódni New Yorkban, a főhöz most egy 18 éves srác akit The Kid-ne hivnak.
A jó hir hogy a 4. részben a TPS részek a háttérbe szorulnak, és újra az autós küldetéseken lesz a hangsúly. A megjelenés 2006 PS2-re, X-Box-ra és lehet hogy kiadják PC-re is.
Az első képek: Bővebben: link (PS2-es verzióból).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest