Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Robin
tag
Akkor te biztosan örülsz, hogy főküldetésből ilyen k*****ott kevés van. Állítom több időt töltöttem a versenypályákon, mint a főtörténetben. Nem mintha mellékesből olyan hihetetlen mennyiség volna: versenyek, pénzbehajtás, kocsilopás, bérgyilkolás (3-3 nehézségi szint). Alapból én is frásztkapok a konzolos irányítástól. Ezzel a befogós célzással túl könnyű is lett a lövöldözős rész. Na de ez még mindig egy fokkal jobb mint a ''szabad'' célzás nézet. Mert hát azzal hogy a francba célozzak, ha a fél képernyőt kitakarja az emberkém hátaközepe? Na és a rendőrök. A hátuk mögé nem látnak, de ha a ''látómezejükbe'' kerülsz legyen köztetek emeletnyi különbség vagy 3 fal akkor is észre vesznek. Ekkora marhaságot!
Na de hogy ne csak az éc-tesztemről tudjak elmondani valami pozitívat: az autók irányítása elég jónak tűnik, van tömegük (nem tucc eltolni kézzel egy kamiont, nemúgy mint a GTA-kban), két nagyobb koccanástól estleg egy fejre állástól nem robbannak fel (ellentétben megint ugye a GTA összes), tuning érezhetően befolyásolja a jármű menettulajdonságait, ha sablonosak is, de azért nem rosszak a küldetések (egynémelyiket kivéve persze), a versenypályákon tökéletes vezetésért (nem tudom mik a kritériumok, de kétszer sikerült) plussz 10k a 70-es években, 100k napjainkban.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ja, a járműből történő lődözés is lock-os, ami nekem eleinte nem tetszett, de egy idő után meg lehetett zokni.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF & EF-S objektívek + K&F szűrők
- Canon 90D + 2 akku + portré grip
- Samsung S25 Ultra, 256GB, Titán Black, fóliás, gyári független, ajándék gyári bőr tok+biztosítás
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Samsung Galaxy S24 Ultra - független, garanciás, hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest