- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
Fehér célkereszt akkor van, mikor pontosabban célzunk, ilyenkor kicsit előre is közelít kamera. Ez a harmadik feladat lesz egyébként, mikor ki kell lőni gumikat.
Lock-on-nál piros a célkereszt és annyi a lényege, hogy mozgás közben rajt tartja célponton célkeresztet. Így kell körbe lőni az autót (hátulról is). Mikor egy oldallal végeztél, mikrofonhajú ürge be is mondja, hogy ''Bam!''. -
Killberk
aktív tag
válasz
karburátor #139 üzenetére
Játék közben nézd meg Options -> Cheats alatt, hogy Body Snatchers be van-e kapcsolva. Amúgy itt lehet bekapcsolni azt is, hogy csak éjszaka legyen (night night).
[Szerkesztve] -
Killberk
aktív tag
válasz
karburátor #137 üzenetére
Mármint konkrétan mire gondolsz? Arra hogy rendőrruhában van ürge? Egy bizonyos levezetett távolság után lehet aktiválni cheatet, amivel felveheted bárki alakját, akit megölsz.
-
Killberk
aktív tag
válasz
Skynet258 #127 üzenetére
Pedig nem rossz poén, hogy miután második kísérőkocsit felrobbantja ember, utána le kell előzni konvojt, hogy jóval előttük érjen adott pontra. És mivel úgy jön ki, hogy hídon kell előzni, nézhetjük, ahogy vadul lőnek ránk, majd valszeg gondolkodóba eshetnek, hova a fenébe sietek annyira.
Amúgy az nem működik, hogy reptér hátsó bejáratán menjen be ember, és akkor az ott várakozókat már le lehet lőni előre? -
Killberk
aktív tag
A sárga pontra kell időbe odaérni, és pontosan rajt állni autóval, majd mikor szólnak, akkor megnyomod az akciógombot (alapesetbe asszem Q gomb), és robbanás ledönti a táblát. Utánna követni kell öket, és asszem mégegy autót felrobbantnai, majd megelözni a limuzint, és elöbb odaérni sárga pontokhoz, hogy tudd robbantani dolgokat. Mikor limuzin be van kerítve, akkor lelőni akik kiszállnak belőle (nem a tetőn lévőket!), és elvinni az adott helyre.
-
Killberk
aktív tag
Időnkénti rövid akadásra még senki nem talált megoldást? Esetleg akiknek 2GB ramjuk van, nyílatkozhatnának, hogy ők is tapasztalták-e.
-
Killberk
aktív tag
Nah, Én is végigjátszottam. Elég rövidnek tűnik. Végén vissza lehet váltani 78-ba, mondjuk az jobban be is jön Nekem. Rendőröket sajnos elég könnyű lerázni, szal maradnak a pénzbehajtások.
Itt van két térkép, meg lehet nézni hol vannak a mellék küldetések. [link] -
Killberk
aktív tag
Jó hamar vége lett 70-es éveknek, pedig csináltam mellék-küldetéseket is. 2006-os zenék nem túl jók.
San Andreasba intelligensebbek voltak társak, ha autót váltottam, akkor jöttek velem, de itt Ray nem hajlandó átülni, úgyhogy kavarhattam a totál körözött autóval.
Metrós küldetéshez Én annyi tippet adnék, hogy ha indulásnál nem parkol valami jó sportautó kb. 10-15 méteres közelbe, akkor inkább restart.
.:Kristian:.: alapesetbe jobb egérgombra lock-olja célpontot. Így lődd autót körbe.
[Szerkesztve] -
Killberk
aktív tag
Végre méltó folytatása született az első résznek. Bár egy-két apró dolog zavar, de összeségében igen jó, pláne hangulata.
Nem tudja valaki, hogy miért nem megy hátra/jobbra/balra nézés átállítása?
Középső egérgombbal néz hátra, holott már beállításoknál sehol sincs funkció hozzárendelve.
Akadás időközönként sajnos nálam is van.
Kár, hogy nem raktak bele rendes motorháztetős nézetet, illetve hogy nem lehet gyalogolni, csak futni. Ja, meg adhatna pénzt főküldetésekért is.
Volt egy igen jó jelenetem. Zsaruk este üldöznek, Én meg ''okosan'' felmenekültem sínekre, amit egy idő után jobbról-balról fal zárt le, tehát nem volt hova lemenni. Két sínpár közül, bal oldalon mentem, egy rendőr jött utánam, majd kb. fél perc után halk vonatrobogást hallottam, ami egyre erősödött. Szemből nem láttam vonatot, mondom akkor tuti hátulról jön, de nem tudtam hátranézni, hogy megnézzem melyik oldalon is jön. Na mondom, most kiderül mennyire vagyok szerencsés. Hát az voltam, mert egyszercsak ''beúszott'' képbe jobb oldalon vonat, majd lassan le is hagyott. Igen feelinges volt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged