Új hozzászólás Aktív témák

• Allien
    veterán
    válasz yksz üzenetére #399

Szerintem korlátolt vagy, már megbocsáss.:B Természetessen, vannak előnyei a PC-nek is, de amit írtál, annak talán a fele valós, és igaz. Pl. ami az emulátoraidat illeti, PS2-re még mindig nem sikerült jó emut írni, és a többi újabbra sem! Azon kívül, játszál már egy olyan pc-n, mint pl. az enyém (átlag pc, átlagos felhasználó), amikor rendszeressen újra kell telepíteni a nyomoronc windowst, és persze, az összes cuccost (jelenleg a procit leterheli egy pillanatra 100%-ra valami, aztán megint semmi kb. 3-4 percig, aztán megint), havonta frissiteni a drivert a vga-hoz, keresni, hogy mi a rákért nem megy, vagy akad egy játék, és sorolhattnám. Köszönhető ez a sok okostojásnak, akik pc gurunak képzelik magukat, és vagy oprendszert írnak, vagy arra vírust!:))
    Ja, a lényeget majdnem kihagytam. A konzol igenis azoknak való, akik játszani akarnak, és megunták a sok kis k*cs*g gyíkot, aki a kevés tudását abba fekteti, hogy másoknak kellemettlenséget okozzanak, olyanoknak főleg, akik nem nagyon akarnak beletanulni a PC rejtelmeibe.:B Én sem az ''apuci'' pénzén vettem a konzolomat (csak ps1-m van), és a pc-met sem! Dolgozó emberek is vesznek PC-t is, meg konzolt is. lehet, ezt neked nehéz felfogni.:DDD

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák