- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
GeorgeTerror
senior tag
Te Adiana hol van neked boltod?
Szerintem ha Te ijen kereskedő kisker mittommi vagy irjad le az elérhetőséged, mert az ijen boltos, ha kicsit drágább is ritka kincs :))
Ismerek mégegyet itt kutyaújvárosban is, kicsit drágább, de értenek hozzá és rendes support van. Akit érdekel dobjon mailt.
Szal már kétszer elsütötték nekem: ezért vagyunk. -
twollah
nagyúr
Tudom én sem vagyok egy Grécsi tanárúr, de az nagyon zavar, hogy az általános 2. osztályban tanult szavakat sem tudja leírni helyesen.
Nem először, nem másodszor hanem szinte mindig.
Lásd áll.
Elég ha lenézel a 2 lábadra, és látod, hogy 2 lábad van beugrik, hogy az állt 2 azaz kettő ''L''el írjuk.
De ez a kicsit elmélet nem vonatkozik a 4 lábú állatokra, a zongorára, a zongoraszékre, és a százlábúra.
Vagy szegénykének csak 1 lába van, és emiatt van megzavarodva? -
kovacsson
tag
teljesen egyetértek (vásárlóként, persze ez nem meglepő)
nagyon zavaró, ha a netről kinézek egy cikket adott árral, 5 perc múlva odaérek, erre más árat mondanak. a listára egyébként azt állítják, hogy folyamatosan frissül meg minden (egyébként nem a mistralról beszélek, ha esetleg vki félreértené)
ha ez többször megtörténik, akkor könnyen lehet, hogy többet nem megyek oda, mert ha venni akarok valamit, akkor előtte mindig megnézem a netes árlistát, hogy adott cucc van-e és mennyiért. olyan helyre pedig, amelyiknek nincs netes árlistája, nem is nagyon megyek. -
localhost
Közösségépítő
Nagyon szép!
KÉT válaszom van a/b
(A) Akkor az én véleményem szerint Te egy nagyon ügyes kiskereskedő vagy. És az áraidat meddig tartod? Meddig tart az árlistád érvényessége?
(B) Te nem kereskedsz, hanem ''BIZNISZELSZ'', ott pedig az adott szó nagyobb értékű, mert ÜGGESZ a vevőidtől. Mert ez esetben NEM hivatkozhatsz arra, hogy bocs már nem annyi.
Természetesen én aza dott írásbeli árajánlatra TARTOM az áraimat, de ha bejössz hozzám és elviszed az árlistámat, kinézel belőle valamit. Aztán egy hónap múlva visszajössz, na nem biztos, hogy megkapod annyiért, ameyyni a múlthavi árlistámon van.
Aktív témák
Hirdetés
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest