- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz9700
csendes tag
válasz
Alister71 #45 üzenetére
Ok, köszi a tippeket. Az egyetlen Gameloft game, amit le is töltött az a World at Arms, bár ez elégé gyakran megáll, mégis megy rajta. Azokat a játékokat, amiket írtál, kipróbálom majd, hogy milyenek.Az opera böngésző pedig szerintem a legjobb e a tabletre. A Chrome még a gyárinál is lassab, gyakrabban fagyott.
A Wi-Fi probléma is jelentkezett már egy párszor, engem is az őrületbe kergetve ezzel.Nekem TP-Link TL-WR740N routerem van, de nem mindig csinálja ezt.(hetente kb. 2-3x) A telefonnal nincs ilyen probléma, Wi-Fi hotspottal még nem próbáltam.
-
Syl
nagyúr
válasz
Alister71 #266 üzenetére
Azon túl vagyunk, nem segít.
Factory reset után 2-3 programot enged feltenni (a táblagépen), de aztán észreveszi magát a Play és csak hibákat dobál. Weben (https://play.google.com/store/account), a saját eszközöknél nem jelenik meg a gép, így böngészőből egyáltalán semmit nem lehet vele kezdeni.(#267) ADAM1337
Dream 9-re ConCorde 7 ROM-ot? Biztosan jó ötlet ez?
-
magurat
csendes tag
válasz
Alister71 #203 üzenetére
Idézet a dpsdream7 oldalról,Keb moderátor írta:
Nekiálltam a fordításnak de lassan megy, azt hiszem rontja a helyzetet hogy átküldtem a google fordítón a szöveget, lehet jobb lett volna nélküle32 bites ubuntun futó virtualboxos win xp-n keresztül mindenesetre sikerült lementenem. Ehhez megadhatom most is a leírást röviden:
a.) Kell az Uberizer 1.2 ugye : http://www.mediafire.com/?8ubf…..mffwf7jw13
b.) Usb-n is a géphez és ADB-hez lehet kötni a tabletet, ehhez a drivereket fel kell telepíteni hozzá a gépre, ehhez kövesd a c.) első kettő pontját, majd írd be hogy "uberizer -i" és enter
c.) Normál windowson nem tudom ez hogyan lehet, mindenesetre elindítottam egy adb wifi nevezetű programot a tableten, és elindítottam azon is a szervert, mutatta az ip címét a tabletnek. Ezután parancssorban beléptem az Uberizer mappájába
1.) Start Menü -> futtatás -> "cmd" és enter
2.) "cd "c:\Program Files\TechKnowForum.net\Uberizer"" (vagy ahova telepítetted)
3.) "adb connect 192.168.1.69" (itt helyettesítsd az ip-t a saját tabletedével)4.) Amikor kiírja ezt:
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
connected to 192.168.1.69:5555 (persze megint a te ip-ddel)Akkor elindítottam az Uberizert. Amikor először csatlakoztatjuk a tabletet az Uberizerhez "unknown"-ként ismeri fel, a felismertetéshez (ami szükséges) az Uberizerbe írjuk be egy "a"-t és enter. Ezután van egy külön A1X-es menü, ehhez írjuk be hogy "i" és enter, itt a lementéshez "3" és enter. Itt aztán egy ideig elszórakozik a mentéssel, minimum 512 mega ramnak kell lennie a belső "SD"-n. Ebből a dumpblól vagy lementésből aztán elvileg vissza lehet rakni a rendszert, ha kibontjuk rom kitchennel a dolgokat akkor szerkeszteni is lehet. Na ez az a rész amihez nem értek egyáltalán sajnos. Ki pedig nem próbálom mert még mindig jó nekem ahogy van, úgyhogy nem vállalok felelősséget érte én sem, meg az Uberizer készítői sem.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
Alister71 #146 üzenetére
Ez a gyári launcher meglehetősen fapados. Ha telepítenél rá egyet, minden, -így az ikonok mérete is- testreszabható lenne. Az oldalak száma, és sok egyéb tulajdonság is hiányzik belőle szerintem.
(#148) Mond: Köszönöm, azt a fórumot is átolvastam, így már minden tiszta, ha lesz rá lehetőségem, és igénylik a kis tulajok, megcsinálom a Concorde- ROM telepítését.
(#183) boni7: Ha találsz valami használhatót, légy oly' kedves, oszd meg itt ! Köszi
-
magurat
csendes tag
válasz
Alister71 #146 üzenetére
Átírod a buildprop fájlban az értéket.
A build.prop fájlt szerkesztésére két lehetőség van:
- lemented a számítógépedre és ott szerkeszted, majd visszamásolod a tabletra (progi szükségeltetik, amivel lementheted)
- szerkeszted a tableten (root jog szükséges,ES File Explorer File Manager)
A build.prop fájl a tablet fájlrendszerének a system/ mappáján belül található (nem a memóriakártyán!).
ro.sf.lcd_density=120 értékre átírodro.build.version.codename=REL
ro.build.version.release=4.0.4
ro.build.date=2012年 07月 24日 星期二 18:02:32 CST
ro.build.date.utc=1343124152
ro.build.type=eng
ro.build.user=mobei
ro.build.host=bogon-wisky-64-0
ro.build.tags=test-keys
ro.product.model=DPS Dream 7
ro.product.brand=RUIYUN
ro.product.name=RUIYUN
ro.product.device=nuclear-m876
ro.product.board=RUIYUN_MID
ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a
ro.product.cpu.abi2=armeabi
ro.product.manufacturer=unknown
ro.product.locale.language=en
ro.product.locale.region=US
ro.wifi.channels=
ro.board.platform=exDroid
# ro.build.product is obsolete; use ro.product.device
ro.build.product=nuclear-m876
# Do not try to parse ro.build.description or .fingerprint
ro.build.description=nuclear_m876-eng 4.0.4 IMM76D 20120724 test-keys
ro.build.fingerprint=softwinners/nuclear_m876/nuclear-m876:4.0.4/IMM76D/20120724:eng/test-keys
ro.build.characteristics=tablet
# end build properties#
# ADDITIONAL_BUILD_PROPERTIES
#
ro.com.android.dateformat=MM-dd-yyyy
ro.config.ringtone=Ring_Synth_04.ogg
ro.config.notification_sound=pixiedust.ogg
ro.config.alarm_alert=Alarm_Classic.ogg
dalvik.vm.heapsize=48m
ro.kernel.android.checkjni=0
persist.sys.timezone=Europe/Berlin
persist.sys.language=en
persist.sys.country=US
wifi.interface=wlan0
wifi.supplicant_scan_interval=180
debug.egl.hw=1
ro.opengles.version=131072
persist.sys.strictmode.visual=0
persist.sys.strictmode.disable=1
hwui.render_dirty_regions=false
persist.sys.usb.config=mass_storage,adb
ro.property.tabletUI=true
ro.udisk.lable=DPS_Dream_7
ro.product.firmware=V1.46_20120731
ro.setupwizard.mode=OPTIONAL
net.bt.name=Android
dalvik.vm.stack-trace-file=/data/anr/traces.txt
ro.sf.lcd_density=120
persist.sys.defro=1
persist.sys.no-menutoback=0
debug.sf.nobootanimation=1 -
kakukkmarci
senior tag
válasz
Alister71 #78 üzenetére
PERFEKT !
Nekem tökéletes megoldásnak bizonyult.
(#106) hufiakos:
Mindenképpen ezt ajánlom, az általam javasolt módszer csak ideig-óráig oldotta meg a hibát.
A beállításokban lévő Google-fióknál lehet megnyitni a beállított fiókot, jobb felül 3pöttyöt nyitva fiók törlése, aztán Play és OTT újra megadod a fiók adatait . DE !
Nem ez a jó módszer !Ezt a leírást kövesd !
Lord Vader, Köszönöm !!!
Ui:
A szentestét élvezték a srácok, a gépek jól vizsgáztak ! -
Zsolaf
addikt
válasz
Alister71 #46 üzenetére
Én azt javaslom mielőtt a kardodba dőlsz, hogy ha majd valahol van rá lehetőséged próbáld meg egy másik wifi hálón! Akkor biztosan kiderül, hogy a tab vagy a router a hibás, mert ha ott is ezt csinálja akkor biztosan a tab a hibás. Vagy ha valakinek van a környezetedben androidos telefonja abban van netmegosztás az is wifin osztja, azzal is kilehet próbálni, persze ha van mobilnet a telefonon.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Alister71 #11 üzenetére
Dehogy nem, az van most is a JB, de nem megy a giroszenzor, nem fordul a kép ha fordítom a tabot, ezért kellene nekem a régi.
és Én okos nem mentettem le a gyári ICS-t. Csak megsúgom h a Concorde tab one romja is fel megy és jó az új dream 7-re. De az enyém a régebbi és azzal sem megy a szenzor.
-
Zsolaf
addikt
Szia!
Látom nem sokan vagyunk itt
Én a kicsi lányomnak vettem egy ilyen tabot kb. 3 hónapja nem egy gyors valami de használható, találtam a neten egy fórum oldalt lehet hogy ismered de ha nem itt (kicsit lassú az oldal) megtalálod, nekem az első széria van és ezen az oldalon sok minden okosság van, mondjuk nem egyszerű megcsinálni őket. Én a concorde romját tettem rá ami már JellyBean 4.1.1-es. De a giroszenzor nem múködik rajta, de még így is gyorsabb az ICS-nél.
Na remélem leszünk többen, majd most már sűrűbben jövök erre,
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged