- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Sajna össze tud omlani a játék, de ez tök random szokott lenni hogy mikor, de akkor hibaüzi nélkül kidob az asztalra.
A másik ismert hiba ha a Plasma Rifle fegyver microwave módja van beállítva és használat közben ugrassz. Ott meg kifagyni tud a kép.
Itt mivel gondolom mindig máshol halsz meg konkrétan a visszaatöltésre lehet allergiás, de fogalmam sincs miért. Próbálj meg nem meghalnivagy nézz meg egy másik vga drivert.
-
Segal
veterán
Mostanában elég sok játéknál van ez a season1-2, aztán meglátják hogy van e értelme folytatni még seasonokkal vagy sem.
Most mindenféle spoilerezés nélkül kijelenthető hogy itt tutira nem lesz folytatás, tehát az alapjáték és a 2 dlc a teljes történet.
Most nagyon baráti áron van, mindenképp vedd meg ha tervezted. -
Sipasanyi
tag
Nyugodtan használhatod a V-syncet persze csak is a nvidia vezérlőpultban lévőt, itt egy kis anyag a megfelelő használatáról:
Optimal G-SYNC Settings
Kérdések válaszok miért kell a vsync a gsync mellé
Mérési eredmények -
Ilyet találtam:
Go to the console in game "~" key and type "r_displayrefresh 75" hit enter. Then type "vid_restart" hit enter. If you want to make these changes happen every time you launch DOOM - then add these commands to Set Launch Options - "+com_r_displayrefresh 7 +com_vid_restart". That should do the trick - hope this helps!
V-syncet amúgy én se használok már több éve, főleg amióta G-synces 144 hz-es monitorom van. Nekem viszont nem gond a pörgetés, ha megfelelő a hűtés, és nem megy egekig, nincs belőle gond.
Sajnos van olyan játék ami 40-50 fps közt is szétpörgeti már a kártyát, ráadásul az elkövetkezendő években erre kell számítani
-
Játékban vsync on és probléma megoldva.
Egyébként mi a gond a 300+ fps-el? Mi az hogy "feleslegesen pörög"? Ilyet én még nem hallottam, általában ennek örülni kellene, hidd el sokkal egészségesebb, mintha 60-on fixen menne.
Jobb a gépednek, és a szemednek is.Istenadta motor amit az ID fejlesztett, hasonló 300+ fps-nek nagyon örülnék én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest