Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
AMD Power #2122 üzenetére
A dlc már "csak" 3 pálya érdemes egyszer végigtolni, mert nagyon jól meg lett csinálva (kivéve az utolsó boss-t), de elég elborultra sikerült a nehézsége.
Bár még azt is lehet überelni szerintem az új master level pályával.
Én az aalapjátékon már úgy megyek keresztül mint kés a vajon, a dlc pályákon az első 2 fokozaton túl tudok menni (harmadikon már nem ment), viszont a mster level pályán még a leggyengébb nehézségen sem tudtam eddig végigmenni
Igaz csak 2x próbáltam, mert most nem elsődleges a doom.
Viszont jön majd a dlc másik fele valamikor jövőre. Na abba inkább bele se gondolok mi lesz benne -
Segal
veterán
válasz
AMD Power #2119 üzenetére
Az utolsó pálya sokkal keményebb lesz. Főleg a boss
Utána meg a dlc, még az utolsó pályánál is durvább
De hogy a kérdésedre is válaszoljak. Addig kell lövöldözni az "angyalodat" amíg át nem vált az életcsíkja és ha az megvan akkor meg kell ütni.
Ezt 2 féleképpen tehetd meg. Az egyszerűbb hogy a Shoti meet hook láncával pontosan becélzod és felhúzod magad hozzá hogy megüsd vagy felugrassz egy magasabb pontról.
Ja és ezt 7x kell megcsinálni, miközben a földön levő "angyalkák" is jönni fognak szeretgetni téged
Nem a játék legegyszerűbb része, de tényleg ezután jön a neheze -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
AMD Power #2117 üzenetére
Khan Maykr. Még nem a vége.
English nem lenni friendly nyelv (csak azért kérdem, mert Dr. Hayden elmondja, hogy mit kell csinálni, mielőtt nekiállnál csépelni)?
-
Segal
veterán
válasz
AMD Power #2090 üzenetére
Pedig az már nincs benne az első 3 pályába ott már nem lehet újdonság a menedzselés.
Pont tegnapelőtt voltam azon a pályán a Master level verzióban. Na az agybeteg dolog lett.
Ahhoz képest az alapverzió esti mese
Akkor még várnak rád "érdekességek" a játékbande nem spoilerezek.
Nyugtató legyen kéznél -
Segal
veterán
válasz
AMD Power #2084 üzenetére
Itt még az UV nehézség is elsőre sok lehet ha nem rejtőzik benned esport vér
Én a második nehézségi fokozatot ajánlom. Az azért nem egy sztori mód hanem már dolgozni is kell az előre haladásért, de még kényelmes.
A legeleje (első 3 pálya) amúgy annyiból még nehezebb mert egyrészt szoknod kell a rengeteg újdonságot, törékeny vagy mint a ropi és a fegyverarzenál is hagy még némi kivánnivalót, de utána azt fogod észrevenni hogy haladsz előre mint kés a vajba.
Persze aztán jön az utolsó 2 pálya ami már mehint nem gyerekjáték, főleg nehezebb fokozaton, de egyszerűen időt kell adni a játéknak és belejössz.
Aztán ha már nagyon tudod mit, mivel és hogyan érdemes ölni na akkor kezd el a dlc-t mert az tényleg fingatós lett.
Bár nálam most már az új master level pálya még a dlc-t is übereli, de oda még nagyon ne nézz be
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Windows 10
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged