- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
k.kristof #801 üzenetére
Érdekes lehetett, nekem is volt pár DW könyvem bár egyik sem regény. De sajnos nekem nagyon nehezen ment a megértésük. Nem vagyok annyira jó angolból, hogy folyamatosan olvassak. El is adtam őket.
-
.LnB
titán
Voltak itthon barátaink Írországból, és hoztak két csomag ilyet.
Vannak köztük elég jó kártyák is. Poénnak jó volt -
.LnB
titán
válasz
jonnyjoker01 #676 üzenetére
Egy évadon keresztül nem vetted észre Matt arcát az intróba?
EEEEexterminate!!!!!!!!
Ha áttekerted mindig az intró, az nem kifogás. Akkor is! EEexterminate!!! -
.LnB
titán
Spoileres!
És a legnagyobb hülyeséget ki is hagytam az előbb. A Vécépumpa fejű ember (és egyéb fajú) dalekeket!?!?
Azt hogy gondolhatták komolyan? -
.LnB
titán
Nos, tegnap megnéztem én is a The Time of the Doctor-t.
Spoileres értékelésem:
Nagyon jól indított a rész az első negyedéig (talán a fele) iszonyatosan jó volt. rengeteg kérdést magyaráztak meg, jó volt az alap sztori. De Moffat el@szta. Igen el, nem is kicsit. Egyszerűen a felétől csak kapkodást véltem felfedezni. River-t egy mondattal elintézték, Silence-et már jobban kezelték viszont én abból is jobb háttértörténetet néztem volna ki. És ezt nem kellett volna karácsonyosra reklámozni. Semmi karácsonyos nem volt benne,csak ráerőltették a falu nevére a Karácsony szócskát. Minek?! Trenzalore-t mikor korábban említették nem emlékszem pontosan de síkság, puszta, vagy sivatagként jellemezték, nem "karácsonyfalvának". Teljesen felesleges és semmitmondó ötlet. A Doktor regenerálódása a harangtorony tetején teljesen érthetetlen volt, mert ott kellett volna átváltoznia nem a Tardis-ban. Ilyen szuper erő nem illik a Doktorhoz amit abban a jelenetben kapott. Pond-nak örültem, bár sok vizet nem zavart. Sajnos Cappaldi jelenete sem fogott meg, kicsit rossz érzésem lett a befejező jelenet után. Clara-t még mindig nem szeretem, Smith elvitte a hátán őt is de nem tudom a jövőben merre halad a jelleme. Szívesen búcsút mondanék neki. Az újabb regenerációs ciklusnak amit kapott a Doktor viszont nagyon örülök. Bár nevetségesen lett tálalva, de legalább biztosított a DW jövője.
Nagyon sok negatívumot leírtam de azért tetszett a rész, csak többet vártam. Annak kimondottan örülök ismét, hogy sikerült elkerülnöm minden spoilert, trailert, plakátot a rész megnézése előtt. -
.LnB
titán
Nem néztem meg egy trailert sem, egy hírt sem olvastam el a Karácsonyi résszel kapcsolatban. Remélem ütni fog a rész! Nem is nézek ide fel a spoilerek miatt addig amíg nem néztem meg a részt!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
.LnB
titán
Mikor lesz ez a karácsonyi rész? dátum és időpont?
-
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
jonnyjoker01 #345 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
.LnB
titán
Meg tudnátok mondani nekem, hogy ez mi? An Adventure in Space and Time ? Ez valami doku film? Sorry nem volt időm most utánna olvasni, ezért fordultam hozzátok.
-
.LnB
titán
Azt tudom, hogy a következő évadról nincs infó.
Azért is érdekelt, hogy amíg nem jön az évad mit tudunk nézni
Van pár DW-s relikviám, gondoltam megosztom veletek
-
.LnB
titán
Nagy örömmel találtam rá erre a topikra. Bár az előzetest, spoiler veszély miatt nem nézem meg. Viszont most fejeztem be a mini epizódot. Jó lesz nagyon. Várom már a szombatot(+mire elkészül a felirat)
Arról van infó, hogy most az 50. évfordulós rész mellett lesz e karácsonyi epizód?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- További aktív témák...
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest