Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyson5
tag
Felraktam a minecraft szervert dockerbe (itzg), működik is a synology ds224+-on (10GB RAM-al). DE! nincs ehhez valami jó GUI felület, beállítani a szervert? próbáltam a pufferpanelt, kevés sikerrel, nem sikerült konfigurálnom. Már az is sokat segítene, ha egyáltalán megtalálnám, hová tette fel a docker a config filet a nasra. mc-vel kerestem, sikertelenül. Valójában nagyon kevés beállítási lehetőség van, ha jól látom, szóval igazából nem is lenne szükség GUI-ra, de na
Szeretném kiengedni a netre, ahhoz viszont whitelistet kell csinálni (minecraft serverre), nem lehet jelszót beállítani sajnos. Ezen felül van bármi veszélyforrás a nas-ra, adataimra nézve, ha kiengedem a netre?
Miért nem találom a configot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest