Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
sityupityu
üzenetére
Egyesével is 100Watt körül tol az akksiba, nem hiszem, hogy egy 300W-os AC/DC konvertert (=töltő) cipelni szeretnél: van egy ekkora laptoptöltőm, ami ténylegesen le is ad ennyit órákon keresztül, kb másfél kiló...
-
jozsi252
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Én leírtam a véleményem, tartom magam ahhoz.
Tokot nem fogom a telefonról mindig leszedni, ezzel meg nehezen megy bele a gyarilag kialakított helyre. Illetve ha nem lenne tokba a telefonom, akkor is nekem kényelmetlen szarakodni vele hogy a telefont úgy rakjam be arra a helyre ami van a távon, hogyha a 2 oldalt összecsukom akkor pont a csatlakozó a telefonba belemenjen. Nekem ez így macera. Telefon tartóval meg a kis kábel rövid, nem ér el a telefonig, ezért volt a legjobb megoldás a gyári.
De úgy használod ahogy neked kényelmes! Tanácsot adtunk csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest