Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csobi1

tag

válasz majestic #1927 üzenetére

Én 3 éve hezitálok drón vételén és mindig a várható dróntörvény miatt nem vettem. Mások ez idő alatt annyit repkedtek,amennyihez kedvük volt. Iszonyat túl van ez lihegve sajnos,mint egy tömegpusztító fegyver. Érdekes a média nem 7gazán mutatott itthon be komolyabb drón által okozott esetet. Nem bagatelizálni akarom ezt az egészet. Hajlandó leszek minden előírást betartani az új dróntörvény megalkotása után,ha az átlag emberként betartható lesz. Ellenkező esetben atöbbség úgyis továbbra is illegálisan fogja ezt csinálni.

• VANESSZA1

őstag

válasz majestic #1927 üzenetére

Szerintem, ha mindenképp "játszóssal" akarsz kezdeni, és a szobában röpködni, akkor kezdj ezzel.

Bár, ha elfogadod, hogy amatőr vagy, és ennek fényében veszel egy Mavic 2-öt akkor azzal sincs semmi gáz.
    Kezdhetsz azzal is..
    Csak tarts be pár alapvető szabályt:
    -köss felelősségbiztosítást,
    -keress egy nagy rétet, üres területet, ahol még áram sem halad át,(nincs nagyfeszültség, trafóház)
    -ha van ismerősöd aki drónozott, akkor vidd magaddal,
    -nézz meg sok videót, mások hogy alkalmaznak bizonyos okos funkciókat,
    -olvass utána mit hogyan kell irányítani, milyen funkciók mire valók,és milyen hibaüzenetek jelenhetnek meg, és olyankor mit kell tenned,(de csak a választott gépednek megfelelő videókat nézd, NE más típusokat, mert összezavarodsz)
    -kapcsold be a Beginner módot,
    -első időszakban, csak Tripod módban haladj, (lassabb, de nem teszel kárt másokban, és a gépben sem)
    -óvatosan teszteld, hogy mire hogy reagál,
    -első körben próbáld ki az okos funkciókat
    -sokat gyakorolj olyan területen ahol semmi sincs,próbáld ezeket megcsinálni:
    1.
    2.
    3.
    4.
    majd fokozatosan merészkedj közelebb tárgyakhoz, épületekhez.
    És talán a legfontosabb, hogy mindig légy magadhoz, és a géphez nagyon türelmes, mert gyakorlás nélkül nem fog menni!

Új hozzászólás Aktív témák