- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- VoLTE/VoWiFi
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
farkas26
üzenetére
És hogy ne csináljak s3gg3t a számból, tartozom azzal, hogy beismerjem, tévedtem
DE.....
Ez azért így még elég nagy c0pás, (legalábbis amennyire tegnap éjszaka utána tudtam olvasni.)
Úgy látom csak Goggles2-vel és az Integrával működik. Ez eddig ok is lenne bár, irgalmatlan szívfájdalom, hogy a GoggleV2-vel nem...Ugyanakkor miért nem szívfájdalom mégsem?
Mert én mintha azt olvastam volna, hogy hivatalosan csak akkor működik szemüveggel, ha az újonnan "hozzáadott" DJI RC Motion 2-vel irányítjuk a drónt.
Azzal meg én biztosan soha nem fogok mini3pro-t irányítani.

Szóval tévedésem beismerem, de ez így nekem nagyon nem tetszik

Ps: ugyanakkor van már videó arról, hogy mégis DJI RC-vel irányítják Intgerával...
(Nem néztem végig, csak némán beletekertem, nem tudom mi a trükk. Amint lesz időm megnézem.)Szerk:
Mindemellett én még mindig maradok DJI fan
Volt MINI3pro garis ügyintézésem, amit a DJI (európai)szombathelyi szervízközpontja intézett.
Most volt problémám a DJI O3Air Unittal, azt Németországba kellett küldeni, ott is halál korrektek kezelték az ügyemet...
Szóval azt kell mondjam, le a kalappal, eddig nekem igazán korrektül álltak minden egyes nyitott ügyhöz. Gyorsan, korrekten, szállítólevéllel...komolyan minden cégnél így kellene hogy működjön a gari.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DE.....